İzmir ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İzmirdeyim bende AVM açık mi parklar kalabalikmi şoklardayim geçen market dönüşü parka gidip yuruyhs yapmak istedim 3 kişi vardik daha 5dk olmadan polis geldi anons geçti. Konu sahibi şöyle soylim
İzmir'de ulaşım çok güzel İZBAN hemen hemen her yere gidiyor şehir içi ve hatta bir çok ilceyede var.merkezi olarak kiralar daha pahalı. Karşıyaka tarafindayim ve çok seviyorum burayı.okulumda okulumda daha uzak bı semtte İZBAN ve metro kullanıyorum. Trafik derdi yok.
İzmiri zaten biz yaşayanlar değil, başka şehirde yaşayanlar biliyor. Bende karşıyakada tarafındayım. Şaşırdım anlattıklarına

Uslubunuza dikkat edin izin öyle kolay verilmiyor verildiyse demek ki sizin gibi seviyesizlere açıklama yapmak zorunda değilm
Üslubumda bi problem yok. Ben iznimi suistimal etmiyorum, gereği gibi kullanıyorum. Siz kalkıp soran eden olmuyor diye ortalıkta geziyorsanız çapınızı göstermiş oluyorsunuz, laf yemeyi de kabul edeceksiniz artık napalım. Sizin gibiler yüzünden biz problem yaşıyoruz. İzin alınca üst-insan formuna geçip her şeyden muaf olmuyorsunuz hanımefendi.

Vahiy gelenler yazıyor sanırım. Bişey değil her zaman sormadığınız sorulara cevap vermek için buradayız 😂
muhtesemgatsby muhtesemgatsby vahiy mi gelmiş yazmış 😂 bilgisi var ne güzel yazmış yardımcı olmuş sağolsun varolsun. Sorduklarıma yazan olursa diye burdayım zaten illa her konuya yazma çabanız olmasın sizinde hadi by.
Kesinlikle insanlari kiskirtmak icin yazdiginizi dusunuyorum.(esinizin veya sizin) Isiniz nerde evli misiniz cocuk var mi? Butce ne kadar kac oda olsun denize yakin mi olsun site icin mi vs hicbisey soylemeden 'beni anlayan anladi' diye sacma sapan bir aciklamayla insanlari kiskirtip izmirin kotu yonlerini siralatip kavga cikartacaksiniz
Neden kavga çıkartayım yahu ? Konum açık net yardımcı olmak isteyen yazar istemeyen yazmaz bu kadar olayı neden başka boyuta getiriyorsunuz.

Merhaba İzmir’li olanlar ya da İzmir’i bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Hangi semtinde oturulmalı ?
Hangi semti nasıldır ?
Uzaklık - uygunluk - yaşanabilirlik - vs.
hiçbir bilgim olmadığı ve nette yeteri kadar bilgi bulamadığım için konu açmak zorunda kaldım.
Bornova

Vahiy gelenler yazıyor sanırım. Bişey değil her zaman sormadığınız sorulara cevap vermek için buradayız 😂
muhtesemgatsby muhtesemgatsby vahiy mi gelmiş yazmış 😂 bilgisi var ne güzel yazmış yardımcı olmuş sağolsun varolsun. Sorduklarıma yazan olursa diye burdayım zaten illa her konuya yazma çabanız olmasın sizinde hadi by.

Neden kavga çıkartayım yahu ? Konum açık net yardımcı olmak isteyen yazar istemeyen yazmaz bu kadar olayı neden başka boyuta getiriyorsunuz.
Ne acik ya acik olan ne beni gece gece sinirlendiriyosun? Yozgat yerkoy mu burasi koca izmir. Ac kendin neye gore ariyosan internetten bak o zmaan yardim mardim istedigin yok ortaligi karistiracaksin

Benim onerim tepecik, limontepe, gültepe ve gediz. Karsiyaka, mavisehir, balcova falan derler ama siz onerilerime guvenin bence.

Bende gözlerimle gördüm bizzat mavi şehir Bornova da Karşıyaka da özellikle:)) parklar full dolu Atatürk parkında piknik yapmışlığım var insanlar oturuyor sohbet ediyor fln :)) belki başka semttir sizin ki bilemem. Geçen hafta oradaydık
Yalnız muafiyet belgesini kötüye kullanmak suç diye biliyorum, o belgeler size İstanbul'dan sıkıldığınız için İzmir'e gidesiniz diye verilmiyor, buradan birisi sizi şikayet etse iyi bir ceza yersiniz :) ayrıca dediğinize de pek inanmadım, babam Karadeniz'in bir ilinde, sağlık sektörüne bağlı bir fabrikada mühendislik yapıyor ona da muafiyet belgesi verildi ama sadece bulunduğu il sınırları içerisinde, kesinlikle il dışına çıkamıyor, bu yüzden İstanbul'daki şirketinden davetiye gibi birşey yollanacak ancak öyle buraya işi için gelecek. Sırf haklı çıkmak için yalandan yazdıysanız vay halinize :KK70:

Ne acik ya acik olan ne beni gece gece sinirlendiriyosun? Yozgat yerkoy mu burasi koca izmir. Ac kendin neye gore ariyosan internetten bak o zmaan yardim mardim istedigin yok ortaligi karistiracaksin
Her konuya yazmak zorundamı hissediyorsun kendini bilgin yorumun yoksa YORUM YAPMAAAA ozaman sayfadan çıkar gidersin.

Ahahh bu dogru bak hiç sahilde mangal yakmadık 😂😂 hepsi istanbuldan gelmis olabilir
Gerçekten Antep'te insanlar her yeşilliğe potansiyel mangal yeri olarak bakarlardı burada bir tek İnciraltı'nda gördüm mangal yakıldığını 😅 Yakılması yasak mı bilmiyorum gerçi.

Keşke konu açmadan önce görseymişim bu konuyu Başka şehirde yaşamak (İzmir)
Burda insanlar kavga etmeden saçmalamadan atlatmışlar güzelce burayı okurum daha iyi
Kendinizi yiyin siz burda hey Allahım ya 😂😂 bilgi edinelim dedik nerelere geldi konu.
O konuya da biz cevap verdik güzel güzel konuştuk sayfalarca. Kişiye göre muamele yapıyorsak demek ki. Derdini düzgünce anlatıp yardım isteyene düzgünce yardımcı olacak cevaplar vermişiz.

Keşke konu açmadan önce görseymişim bu konuyu Başka şehirde yaşamak (İzmir)
Burda insanlar kavga etmeden saçmalamadan atlatmışlar güzelce burayı okurum daha iyi
Kendinizi yiyin siz burda hey Allahım ya 😂😂 bilgi edinelim dedik nerelere geldi konu.
Cunku orada sorulara -tabi ki bilmemiz gerektigi kadariyla- net cevaplar alabilmisiz. Gereksiz gizeme maruz kalio sonra da azar isitilmemisiz.

Gerçekten Antep'te insanlar her yeşilliğe potansiyel mangal yeri olarak bakarlardı burada bir tek İnciraltı'nda gördüm mangal yakıldığını 😅 Yakılması yasak mı bilmiyorum gerçi.
Sahillerde parklarda yasak. Ama yasaktan önce de yakılmazdı hiç. Mis gibi piknik alanlarımız var, sahilde niye yakalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X