- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.752
- 598
- Konu Sahibi FairyTale89
Sanırım bu kez gönül rahatlığıyla banlanabilirim artıkAyyy sesli güldüm ilahi çok yaşayın
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım bu kez gönül rahatlığıyla banlanabilirim artıkAyyy sesli güldüm ilahi çok yaşayın
![]()
Yok valla bugun tv izleyemedim. Yerkoylu bir arkadasim izmiri begenmemisti de ordan etkilendim sanirim:![]()
Yanlış anlamadım benim iznim vardı bizde istda sıkılmışız baktık park dolu dedim iki soluklanalım piknik dediysem bim den aldığımız cips iste oturup insanları seyrettik köşe de
O zaten eledi müneccimleriCıks ben yardımcı olmam artık. İdare etsin aldığı kadar bilgiyle![]()
Tepecik ve limontepe önerilerini beğendim ben. DeğerlendirilebilirO zaten eledi müneccimleri![]()
İşte ben de ona kızıyorum. Sanki kendisi dünyanın en temiz, en güzel, en gelişmiş ülkesin de, şehrinde yaşıyormus gibi yorum yapıyor. Ha tamam yine de sevmezsin eyvallah. Ama her izmir konusunda ağızları dolu dolu kötülüyorlar.Ben iZmirli değilim rizeliyim ama yıllardır burda yasıyorum herseyi tabi ki mükemmel değil hangi şehir mükemmler ama 1 sefer gelip görmüş biride gömemez yani![]()
Kötülesinler allasen bırakın. He kötü deyin. Biri okur da vazgeçer belki gelmekten. İstanbula beş kaldı zaten kalabalık konusunda.İşte ben de ona kızıyorum. Sanki kendisi dünyanın en temiz, en güzel, en gelişmiş ülkesin de, şehrinde yaşıyormus gibi yorum yapıyor. Ha tamam yine de sevmezsin eyvallah. Ama her izmir konusunda ağızları dolu dolu kötülüyorlar.
+Park bahçe gezelim ama tekel bayiiler kapatilsinSizin kısıtlamada gezmede ne işiniz vardı? Ne muafiyetiniz var park bahçe bornova alsancak gezdiniz?
Dur sıraya koyalımKötülesinler allasen bırakın. He kötü deyin. Biri okur da vazgeçer belki gelmekten. İstanbula beş kaldı zaten kalabalık konusunda.
yerköy ün nesi var ayol?1 yıl yaşamıştım ha ha haOoo bakıyorum da Esra Erol izlenmiş![]()
6. Alt yapısı berbat (en önemlisi bu)Dur sıraya koyalım
İzmir'de
1.insanlar fazla rahatız
2. ayyy nasıl soğuk insanlarız selam bile vermeyiz
3. Resmen köyde yaşarız
4.Çok pis kokar lağım lağım
5.trafik berbat
ayyy içim karardı.oysa severdim izmiri ben görmeyeli ne hallere düşmüş6. Alt yapısı berbat (en önemlisi bu)
7. Yolları çok kötü, hatta yol yok izmirde asfalt neyim yapmamışlar hiç, hep toprak patika. Hele birinci kordon resmen taşlık, insan o taşları kaldırır ordan kaymak gibi asfalt döker. Belediye hiç çalişmiyir.
Yok ayol sevilecek bir yanı kalmadı. Nasıl kötü nasıl kötü anlatamam.ayyy içim karardı.oysa severdim izmiri ben görmeyeli ne hallere düşmüş![]()
Ben de arkadaşımın nişanına gitmiştim . Klasik İç Anadolu şehri ve ilçesi . Esra Erol da bugün Yerköylü bir amca vardı da . Duyunca alıntıladımyerköy ün nesi var ayol?1 yıl yaşamıştım ha ha ha
tepecik tam bana göre yerleşebilirim.çekirdek yer tükürürüm rahatça.ayy şimdiden heyecanlandımTepecik ve limontepe önerilerini beğendim ben. Değerlendirilebilir![]()
çoğu almanya fransa avusturyada dır ordakilerin.zenginlerdir yani ne köyüBen de arkadaşımın nişanına gitmiştim . Klasik İç Anadolu şehri ve ilçesi . Esra Erol da bugün Yerköylü bir amca vardı da . Duyunca alıntıladım![]()
Çekirdek değil o. Çekirdek olsa duramazsın.Çiğdem onun adıtepecik tam bana göre yerleşebilirim.çekirdek yer tükürürüm rahatça.ayy şimdiden heyecanlandım