- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi FairyTale89
Beklentinize göre değişir İzmir'in nasıl olduğu. Ben Karşıyaka'da oturuyorum evin kirasına 3 bin lira veriyoruz. Tam çarşının içinde 1+1 evimiz vardı geçen aylarda sattık. Oradan da aynı civarda kira alıyorduk. Çok merkezi yerlerde kira pahalı, rahat geçinemezsiniz. Çiğli, Menemen gibi yerler uzak ama daha uygun fiyatlı sanırım. Bu konuları pek bilmiyorum.İzmire yerleşcem evet bir kaç aya ama bilgim yok bilgi edinmek istedim aylık 5-6 arası gelir var kiralar nerde uygundur hangi semti daha yaşanılabilir bilgi edinmek istiyorum
Başka bir şehirden buraya gelmek ile ilgili fikir verebilirim belki. Öncesinde güneydoğunun bir şehrinde yaşıyordum. Yemeklerini hiç sevmiyorum İzmir'in bu konuda çok doluyum mesela

İnsanları ve rahatlığını genel olarak seviyorum. Pandemi öncesinde katlanan sandalyemi alıp sahilde arkadaşlarımla oturmayı çok özledim

Yaş gruplarımız farklı olduğu için çok bir şey söyleyemem ama ucuz bir şehir olduğunu düşünmüyorum. İş açısından da çok sıkıntılı bir yer. Türkiye'nin her şehri öyle oldu zaten tabii orası ayrı.