- Konu Sahibi simal24-izmir
-
Ben 9 Eylül'de Bülent Gülekli'ye yaptırdım.İlk aşılamamdı.Sonuç şu an için belli değil,B-hcg sonucu 2800 lerde ,5.hafta ama jese görünmüyor,şüphelenilen durum,dış gebelik....
35sevi35 selam bende bülent gülekliye yaptırdım ilk aşılamayı ama tutmadı pazartesi yine gideceğim bülent beye tekrar iğnelere başlayacağız 2.aşılama yapılacak yakında sonucun 2800 lerde diyorsun bu pozitif anlamına gelmiyormu canım dış gebelik nasıl oluyormuş ben bilmiyorum sen biliyormusun canım inşallah dış gebelik değilde normal gebeliktir sonucun hayırlısı canım bebişine kavuşursun allahın izniyle kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar ömer sudekana aşılama yaptıran varmı hiç aranızda
Arkadaşım ona gidiyor ,aşılama yapılmadı,PKO hastasıydı,kısa bir tedaviden sonra kendisi şu an hamile))) Ama muayen filan oldukça tuzlu diye biliyorum...
İnternetten araştırdığım kadarıyla biliyorum dış gebeliği..Pzt. tekrar b-hcg bakılacak,eğer katlanarak artış yoksa sanırım bu dış gebelik anlamına geliyor..Hayırlısı diyorum,biliyorsun Bülent bey oldukça meşgul)))Onu anlıyorum çok hastası var ama işte azcık da olsa ay rıntı verse daha iyi olacak))[/QUOTE canım inşallah güzel haberler alırsın bugün bize müjdeyi verirsin doğru söylüyorsun hiç aydınlatmıyor çok meşgul :)))bende bu sabah gideceğim 2.ci aşılama için iğnelere başlıcaz hayırlısıyla bu sefer tutsa keşke allah herkesin bebek muradını gerçekleştirsin canım
Bugün gene kan verdim .B-hcg 5000...Ama dr. göremedim yarın belli olurmu bilemiyorum,belki tekrar kan tahlilini tekrarlarız,bakalım ne olur...
Üzülme canım..Her işte bir hayır vardır.Ben emekli sandığına bağlıyım,muayene parası 120 verdim.Aşılama için 250 verdim.Aşılama öncesi iğne 650 Lira ama devlet yarısını karşıladı.Raporla aldım tabi bu iğneyi ve çatlatma iğnesini..Bu arada yaşından dolayı cümlesini anlamadım,yaşın küçükmü büyükmü,ben 35 yaşındayım,aydınlat beni...Umarım güzel haberler veririz birbirimize)))canım bugün bende ordaydım 2.aşılama tedavisi için gittim ama ssk nın karşılamadığını söyledi yaşımdan dolayımış bunu bana daha önce söylemedi ilaçlar için rapor çıkarmıştı ama o raporun kabul olmayacağını ilaçların parasını vereceğimizi söyledi bende kızdığım için tedaviyi bıraktım özel yaptırmam gerekiyormuş hiç bişey için beni aydınlatmadı nasıl bi prof anlamadın zaten hiç içime sinmiyordu açıklama yapmadığı için artık kendime başka bir dr bulacağım canım artık dr lar çok paracı olmuşlar ilgilenmiyorlar o kadar muayene parası verdiğimiz halde ilgi görmüyorduk 10 dk için 120 ytl verdik ama sonuç alamadık inşallah senin herşey güzel olur canım ben bıraktım artık bülent beyi sonucu bana bildirirsen sevinirim canım morallerim çok bozulduÇok üzgünüm çoook
Üzülme canım..Her işte bir hayır vardır.Ben emekli sandığına bağlıyım,muayene parası 120 verdim.Aşılama için 250 verdim.Aşılama öncesi iğne 650 Lira ama devlet yarısını karşıladı.Raporla aldım tabi bu iğneyi ve çatlatma iğnesini..Bu arada yaşından dolayı cümlesini anlamadım,yaşın küçükmü büyükmü,ben 35 yaşındayım,aydınlat beni...Umarım güzel haberler veririz birbirimize)))
Benim dr. Bülent Gülekli..Memnun sayılırım,çok dr. değiştirdim artık sıkıldım,şimdilik fazla konuşmaması dışında bir sıkıntım yok ama haklısın seni aydınlatması gerekirdi..Moralini bozma,her işte bir hayır vardır,bak dr. değiştereceksin sonuca daha çabuk ulaşacaksın belki de..Hayırlısı olsunnnyaşım 39 büyük olduğu için devlet karşılamıyormuş sen kime gidiyordun ben bülent gülekliye gidiyordum dokuz eylülde bende 1000 ytl verdim hepsi için biz para biriktireceğiz artık tüp bebek için eğer geç kalmazsak allahta verirse tüp bebek deneyeceğiz canım aşılama yapmayacağız allah herkesi bebeşine kavuştursun moralim çok bozuk dr uma çok kızgınım bizi aydınlatmadığı için sen memnunmusun dr undan güzel haberler bekliyorum senden:teselli:
Benim dr. Bülent Gülekli..Memnun sayılırım,çok dr. değiştirdim artık sıkıldım,şimdilik fazla konuşmaması dışında bir sıkıntım yok ama haklısın seni aydınlatması gerekirdi..Moralini bozma,her işte bir hayır vardır,bak dr. değiştereceksin sonuca daha çabuk ulaşacaksın belki de..Hayırlısı olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?