Aşılama İzmir'de Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

simal24-izmir

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
16
0
611
İstanbul
slm 2 yıllık evliyiz ve 2 düşüğüm var.aşılama yaptırmaya karar verdik.izmirde aşılımanın maliyeti nedir ve bu arada eşimin sperm sayısı 18 milyon aşılama için yeterli midir bilmiyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim..bu arada herkezin bayramını yürekten kutlarım.öptümmmmma.s.

canım ben yaptırdım burda 210mılyon doktormu karar verdı aşilamaya spermlerın çoklugundan zıyade hareketlılıgı önemlı dıye bılıyorum ama bır yonden şanslısın hamıle kalabılıyosun canımhihoyyyt

meraba canım umutsuz olduğumuz zaman doktorumuz aşılama yaparız kesin tutar diyordu.ben iki düşüğümdede gebeliğimi fark edemedim yani üstüne adet gördüm.hareketlilik normal demişti doktor ama yinede sperm sayısının etkisi varmıdır bilemiyorum.tşekkür ederim canımmmmm iyi bayramlar....

evet bende izmirde dokuz eylül üniversitesinde ilk aşılamayı yaptırdım 18 aralıkta belli olcak tutup tutmadığını allah herkesi bebişine kavuştursun

slm arkadaşlar ben izmir dr.ömer sudekana yaptırmayı düşünüyorum ilk aşılamamı ocak ayında inş.

Ben 9 Eylül'de Bülent Gülekli'ye yaptırdım.İlk aşılamamdı.Sonuç şu an için belli değil,B-hcg sonucu 2800 lerde ,5.hafta ama jese görünmüyor,şüphelenilen durum,dış gebelik....

Ben 9 Eylül'de Bülent Gülekli'ye yaptırdım.İlk aşılamamdı.Sonuç şu an için belli değil,B-hcg sonucu 2800 lerde ,5.hafta ama jese görünmüyor,şüphelenilen durum,dış gebelik....

35sevi35 selam bende bülent gülekliye yaptırdım ilk aşılamayı ama tutmadı pazartesi yine gideceğim bülent beye tekrar iğnelere başlayacağız 2.aşılama yapılacak yakında sonucun 2800 lerde diyorsun bu pozitif anlamına gelmiyormu canım dış gebelik nasıl oluyormuş ben bilmiyorum sen biliyormusun canım inşallah dış gebelik değilde normal gebeliktir sonucun hayırlısı canım bebişine kavuşursun allahın izniyle kaydirigubbakcemile5

İnternetten araştırdığım kadarıyla biliyorum dış gebeliği..Pzt. tekrar b-hcg bakılacak,eğer katlanarak artış yoksa sanırım bu dış gebelik anlamına geliyor..Hayırlısı diyorum,biliyorsun Bülent bey oldukça meşgul)))Onu anlıyorum çok hastası var ama işte azcık da olsa ayrıntı verse daha iyi olacak))

Arkadaşım ona gidiyor ,aşılama yapılmadı,PKO hastasıydı,kısa bir tedaviden sonra kendisi şu an hamile))) Ama muayen filan oldukça tuzlu diye biliyorum...

ayy canım ölemi bende pkoyum.4 ay kadar hap tedavisi yapıldı sonuç alamadık.şimdi ömer bey aşılama dedi.dr.umdan çok memnunum bakalım hayırlısı.evet biraz pahalı.

Bugün gene kan verdim .B-hcg 5000...Ama dr. göremedim yarın belli olurmu bilemiyorum,belki tekrar kan tahlilini tekrarlarız,bakalım ne olur...

canım bugün bende ordaydım 2.aşılama tedavisi için gittim ama ssk nın karşılamadığını söyledi yaşımdan dolayımış bunu bana daha önce söylemedi ilaçlar için rapor çıkarmıştı ama o raporun kabul olmayacağını ilaçların parasını vereceğimizi söyledi bende kızdığım için tedaviyi bıraktım özel yaptırmam gerekiyormuş hiç bişey için beni aydınlatmadı nasıl bi prof anlamadın zaten hiç içime sinmiyordu açıklama yapmadığı için artık kendime başka bir dr bulacağım canım artık dr lar çok paracı olmuşlar ilgilenmiyorlar o kadar muayene parası verdiğimiz halde ilgi görmüyorduk 10 dk için 120 ytl verdik ama sonuç alamadık inşallah senin herşey güzel olur canım ben bıraktım artık bülent beyi sonucu bana bildirirsen sevinirim canım morallerim çok bozulduÇok üzgünüm çoook

Üzülme canım..Her işte bir hayır vardır.Ben emekli sandığına bağlıyım,muayene parası 120 verdim.Aşılama için 250 verdim.Aşılama öncesi iğne 650 Lira ama devlet yarısını karşıladı.Raporla aldım tabi bu iğneyi ve çatlatma iğnesini..Bu arada yaşından dolayı cümlesini anlamadım,yaşın küçükmü büyükmü,ben 35 yaşındayım,aydınlat beni...Umarım güzel haberler veririz birbirimize)))

yaşım 39 büyük olduğu için devlet karşılamıyormuş sen kime gidiyordun ben bülent gülekliye gidiyordum dokuz eylülde bende 1000 ytl verdim hepsi için biz para biriktireceğiz artık tüp bebek için eğer geç kalmazsak allahta verirse tüp bebek deneyeceğiz canım aşılama yapmayacağız allah herkesi bebeşine kavuştursun moralim çok bozuk dr uma çok kızgınım bizi aydınlatmadığı için sen memnunmusun dr undan güzel haberler bekliyorum senden:teselli:

Benim dr. Bülent Gülekli..Memnun sayılırım,çok dr. değiştirdim artık sıkıldım,şimdilik fazla konuşmaması dışında bir sıkıntım yok ama haklısın seni aydınlatması gerekirdi..Moralini bozma,her işte bir hayır vardır,bak dr. değiştereceksin sonuca daha çabuk ulaşacaksın belki de..Hayırlısı olsunnn

canım senin memnun olmana sevindim bende memnundum ama hiç bişey için aydınlatmıyor sadece aldığı parya bakıyor 5 dk muayene ediyor 120 ytl alıyor ve hiç bişey için açıklama yapmıyor ben onun için çok kızdım bedava bakmıyor anlayacağın bize açıklama yapması gerekir doğru değilmi canım neyse başını ağrıtmayayım senden güzel haberler bekliyorum canım hayırlısı hakkımızda inşallah ben şimdi ibrahim saraçoğlunun soğan ve incir kürünü deneyeceğim belki faydası olur doğal yolla hamile kalırım canım kendine iyi bak:1hug:

merhaba arkadaşlar.ilk aşılamamdan negatif sonuç aldım malesef.dokuz eylülde yaptırdım ama doktor değiştirmek istiyorum.doktorundan memnun olanlar lütfen isim yazabilir mi?bide toplam ne kadar ücret ödediğinizi yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…