Aşılama İzmir'de Aşılama Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet bende önümüzdeki ay aşılamyı düşünüyorum iyatlar konusunda bilgi verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

canım ben alsancak ömer sudekana gidiyorum çok memnunum çok tatlı birisi...

arkadaşlar benim doktorum bülent gülekliydi çok sinirli acayip bi doktor korkudan ağzımı bile açamıyodum zaten tedavi sırasında adet oldum aşılama yapılmadan tedaviyi iptal ettik bende doktorumu değiştirdim sımyrnaya gitcem daha önce aşılamam orda olmuştu çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum aşılama fiyatı 600 lira herşey dahil ama ilaçlar dahil değil

canım bende bülent gülekliye yapırdım aşılamayı bende memnun kalmadım çok sinir bi dr ayrıca hiç aydınlatmıyor vede bizi kandırdı raporla yaptırcaz dedi başaldık tedaviye aşılamayı yaptı tutmadı raporuda verdi sonrada dediki senin yaşın tutmuyor raporun geri gelcek mastafları ödeyeceksin dedi
bizi kandırdı baştan söyleseydi ben özelde yaptırırdım bende smyrna artta kahraman koldya yaptırmak istiyorum çok iyi bi dr sen daha önce orda yaptırdım diyorsun sonra neden vazgeçtin oradanda dokuz elüle yaptırdın canım ben tüp bebk deneyeceğim onda şans daha çokmuş senin sorunun nedir ?haberini bekleyeceğim canım :1hug:

sen şimdi nereye gigiyon

Son düzenleme:
sen şimdi nereye gigiyon

canım ben smyrna art ta gitmek istiyorum benim dr um kahraman kolday orada tüp bebk yapacak ama maddi gücümüz olmadsığı için şu an beklemedeyim canım biraz bekleyeceğiz bakalım allah büyük bi yerden mucize olurda bizde yaptırırız canım funda hanımda çok iyi bi rdr muş öyle diyorlar hayırlısı artık allah hepimize annelik duygusunu tattırır inşallah :teselli:

arkadaşlar bende ilk aşılamada hamile kaldım,doktorum dokuz eylül ünv.den doç.dr.erbil doğan.çok memnunum,önceden bende bülent beye gitmiştim pco hastasıydım,yaşım 25 diye önemsemedi,tedaviye başlamadı,bende 6 ay sonra erbil beye gittim ve 4 aylık tedavi sonunda sonuç pozitif.

erbil beyi biliyorum ama bülent bey bölüm başkanı olduğu için diğer doktorlar kabul etmiyo kimle başlarsan onla devam etmek zorundaymışsın etik değilmiş bikere doktora ulaşamadım diye erbil bey muayene etmişti memnun kalmıştım onun tedavi ücreti ne acaba

Merhaba arkadaşlar... Ben smyrna art ye gidiyorum daha önce de tavsiye etmiştim. DR'um evrim berberoğlu. İlk aşım orda yapıldı ve tutttu. Şu an 8 . haftaya girdim gebeliğimde. Yarın inşallah kalp atışlarını duyucaz. Bakalım hayırlısı olsun inşallah... hepimiz için

canım selam evrim hanımı tanıyorum daha önce bayındır devlet hastanesinde çalışmıştı bende gitmiştim ama o zaman bekardım çok tatlı ve iyi bir dr demek artık smyrnada çalışıyor çok sevindim.canım hayırlı olsun bebeşin sağ salim kucağına alırsın alahın izniyle ne güzel ilk defada tutmuş benim tutmadı ben dokuz eylülde aptırmışım ama hiç memnun kalmadım bıraktım oradaki tedaviyi bende smyrna ya gitmek istiyorum ama bakalım ne zman :CüvCüv:

İnşallah en kısa zamanda sizde tadarsınız. Ben daha çok başındayım. Umarım herşey yolunda gider. Evrim hanım hakkaten çok tatlı çok ilgili ve çok başarılı... kesinlikle tavsiye ederim. Bi arkadaşım da benim tavsiyemle başladı. Oda çok memnun kaldı. Onunda aşılması yarın yapılacak sanırım umarım hayırlı olur..

erbil hocanın ücretide bülent beyle aynı 120 tl,valla bülent beyle erbil bey arasında 6ay olduğu için sanırım benim geçişim sorun olmadı artı hiçbir etik kural senin istediğin doktoru seçmene engel olmamalı,hastadan o kadar para alıp memnun edememekte etik değil bence.

Merhaba,

Annem Prof.Dr. Bulent Gülekli tarafından ameliyat oldu. Amelıyat kararı cok yerınde olup operasyon basarılı gectı. Tum asamalar sırasında ve takıp eden sureclerde ayrıntılı bılgı aldık kendısınden oyle kı amelıyat sonrasında ıkı kez telefonla annemı arayarak patolojı sonuclarını da bıldırdı.Kendısıne minnet borcluyuz. Gonul rahatlıgı ile herkese tavsıye edebılecegımız bır doktor oldugunu soylemek ısterım.

Son düzenleme:
ben 1. aşılamamı smyrna art da yaptırdım ama olmadı.c.tesi günü 2. aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı deyip bekliyoruz sonucu.
ben smyrna dan hiç memnun kalmadım.hem pahalı hemde psikolojiye hiç önem verilmiyor.koyun gibi davranıyorlar insana ...

aşılama ne kadar smyrna da?? ben orada başladım

özel ege tüp bebek merkezine sakın güvenmeyin diyorum çok canımızı yaktılar yüzümüze güle güle
aldıkları para haram olsun sorunu göre göre 3 kere aşılama yaptılar

özel ege tüp bebek merkezine sakın güvenmeyin diyorum çok canımızı yaktılar yüzümüze güle güle
aldıkları para haram olsun sorunu göre göre 3 kere aşılama yaptılar

geçmiş olsun canım sorun neydi? göremediler mi acaba ama sırf para içinse vebalini ödeyemezler zaten

geçmiş olsun canım sorun neydi? göremediler mi acaba ama sırf para içinse vebalini ödeyemezler zaten

malesef kabak gibi ortada ola morfoloji%1 iken ileri hızlı yeterince düşükken 3 tane aşılama yaptılar insanın yüzüe sırıtarak allah onları bildiği gibi yapsın başka bişey demiyorum bizim gibi onlara muhtaç insanlarada uzak durmalarını
rica ediyorum psikolojikman yıkılmamaız için ne mutlu ki böyle bi site var ve birbirimizi haberdar ediyoruz

bizimde morfoloji %1 ileri hareket iyi bizede aşılama dediler smyrna da:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…