- Konu Sahibi simal24-izmir
-
merhaba arkadaşlar.ilk aşılamamdan negatif sonuç aldım malesef.dokuz eylülde yaptırdım ama doktor değiştirmek istiyorum.doktorundan memnun olanlar lütfen isim yazabilir mi?bide toplam ne kadar ücret ödediğinizi yazarsanız sevinirim.
arkadaşlar benim doktorum bülent gülekliydi çok sinirli acayip bi doktor korkudan ağzımı bile açamıyodum zaten tedavi sırasında adet oldum aşılama yapılmadan tedaviyi iptal ettik bende doktorumu değiştirdim sımyrnaya gitcem daha önce aşılamam orda olmuştu çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum aşılama fiyatı 600 lira herşey dahil ama ilaçlar dahil değil
sen şimdi nereye gigiyonçünkü üçüncü aşılamaya gerek kalmadan üniverste hastanesinde tüp bebek yapılıyo diye duymuştum ondan gittim çünkü aşılamanın şansı %10 tüp bebek ama tüp bebek%70 zaten aşılamayı cepten yapıyoduk aşılama 2 milyar tüp 3 milyar 1 mılyar fark var arada o yüzden gittim gitmez olaydım benim doktor funda hanım ve çok memnunum
sen şimdi nereye gigiyon
canım bende bülent gülekliye yapırdım aşılamayı bende memnun kalmadım çok sinir bi dr ayrıca hiç aydınlatmıyor vede bizi kandırdı raporla yaptırcaz dedi başaldık tedaviye aşılamayı yaptı tutmadı raporuda verdi sonrada dediki senin yaşın tutmuyor raporun geri gelcek mastafları ödeyeceksin dedi
bizi kandırdı baştan söyleseydi ben özelde yaptırırdım bende smyrna artta kahraman koldya yaptırmak istiyorum çok iyi bi dr sen daha önce orda yaptırdım diyorsun sonra neden vazgeçtin oradanda dokuz elüle yaptırdın canım ben tüp bebk deneyeceğim onda şans daha çokmuş senin sorunun nedir ?haberini bekleyeceğim canım :1hug:
Merhaba arkadaşlar... Ben smyrna art ye gidiyorum daha önce de tavsiye etmiştim. DR'um evrim berberoğlu. İlk aşım orda yapıldı ve tutttu. Şu an 8 . haftaya girdim gebeliğimde. Yarın inşallah kalp atışlarını duyucaz. Bakalım hayırlısı olsun inşallah... hepimiz için
canım selam evrim hanımı tanıyorum daha önce bayındır devlet hastanesinde çalışmıştı bende gitmiştim ama o zaman bekardım çok tatlı ve iyi bir dr demek artık smyrnada çalışıyor çok sevindim.canım hayırlı olsun bebeşin sağ salim kucağına alırsın alahın izniyle ne güzel ilk defada tutmuş benim tutmadı ben dokuz eylülde aptırmışım ama hiç memnun kalmadım bıraktım oradaki tedaviyi bende smyrna ya gitmek istiyorum ama bakalım ne zman :CüvCüv:
ben 1. aşılamamı smyrna art da yaptırdım ama olmadı.c.tesi günü 2. aşılamamı yaptırdım bakalım hayırlısı deyip bekliyoruz sonucu.
ben smyrna dan hiç memnun kalmadım.hem pahalı hemde psikolojiye hiç önem verilmiyor.koyun gibi davranıyorlar insana ...
özel ege tüp bebek merkezine sakın güvenmeyin diyorum çok canımızı yaktılar yüzümüze güle güle
aldıkları para haram olsun sorunu göre göre 3 kere aşılama yaptılar
geçmiş olsun canım sorun neydi? göremediler mi acaba ama sırf para içinse vebalini ödeyemezler zaten
malesef kabak gibi ortada ola morfoloji%1 iken ileri hızlı yeterince düşükken 3 tane aşılama yaptılar insanın yüzüe sırıtarak allah onları bildiği gibi yapsın başka bişey demiyorum bizim gibi onlara muhtaç insanlarada uzak durmalarını
rica ediyorum psikolojikman yıkılmamaız için ne mutlu ki böyle bi site var ve birbirimizi haberdar ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?