- Konu Sahibi Shehrabanu
-
Merhaba kızlar. Ben 3 buçuk senelik evliyim- yaş 32. bebek için tedavi görsem de bir sonuca ulaşamadık malesef. İzmire yakın bir ilçede ikamet ediyorum ve İzmirde aşılanmaya karar verdim. İzmirde nereni ve hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz kızlar? Şifa univ.de tüp bebek merkezi açmışlar diye duydum, acaba nasılmış, sizlerden hiç giden olmuşmu? ve sonda bu işin maliyeti ne kadardır ? özellikle aşılanmiş hanımlardan tavsiye bekliyorum. kızlar yardımcı olun bu acemiye
merhaba cnm bende izmirde oturuyorum aşılama oldum bugun 6.günüm tepecik egitim ve araştırma hastanesine gidiorum gayette memnun kaldım doktorlarımdan aşılama için hiç bi ücret ödemedim bir tek ignelerim için 265 tl verdim inş sonuçta olumlu olur.
hayırlı uğurlu olsun cnm inşallah olumlu sonuç alırsın..eğitim araştırma ve univ.hastaneleri çok yoğun oluyo bildiğim kadarıyla..açıkcası memnun kalan ilk seni duydum..gidenlerin çoğu zar zor randevü alıyomuş, diyelim rahim filmi çekilcek bu aydan o bür aya sıra geliyomuş falan..işte bu yüzden ben özlleri tercih edeyim diye düşünmüştüm..özellerde maliyeti yüksekmiş..
merhaba cnm bende izmirde oturuyorum aşılama oldum bugun 6.günüm tepecik egitim ve araştırma hastanesine gidiorum gayette memnun kaldım doktorlarımdan aşılama için hiç bi ücret ödemedim bir tek ignelerim için 265 tl verdim inş sonuçta olumlu olur.
meraba canım tepecige gittigini duyunca yazayım dedim bende oraya gidiyorum aşılama olucam nasipse ignelerimi aldım adetimi bekliyorum banada 240 tl ye mal oldu sadece ignelerim geri kaln rahim filmidir falan hiç ücret vermedim bende çok memnunum vala doktorumdan özellikle. sen hangidoktora görünüyosun acaba hangi polikilinik cevap yazarsan memnun olurum
Tepecikte aşılama yaptıran arkadaşlar size aşılamayı hangi doktor yaptı bende oraya başladım da merak ediyorum?
infertilite polikinligine gidiyorum canım sürekli değişik bi doktorlar denk geliyo o yüzden adlarını tutmak mümkün değil yani aşılamamı yapan doktor bayandı. benim bugun 10.günüm canım adetimi bekliorum inş olmaz tutmuştur.seninde hayırlı olur inş asılaman cnm.
Tepecikte aşılama yaptıran arkadaşlar size aşılamayı hangi doktor yaptı bende oraya başladım da merak ediyorum?
inşş canım inş bebeklerimiz bizimle olur.. ben ilk 7. polikilinige gittim duygu hanıma orda tetkikler falan testerim yapıldı sonra bütün sonuçlarıma yukarda olan doç.dr.cüneyt eftal taner'e yönlendirdiler ve artık sadeceo bakıyo bana valla şimdilik çok menmunum inş aşılama sonucuda memnun olurum..bana başka doktor bakmadı hep cüneyt bey bakınyorum zaten 10da başlıyo muayenesifiş alıp 7 polikinige direk yukarı çıkıyorum orda infertilite polikilinigini hiç görmedim demki oda varmış.. senmi gitti o polikilinige yoksa orayamı yönlndirdiler canım
ben daha aşılama olmadım ama nasop olursa bu ay olucam adetimi bekliyorum cüneyt eftal taner doktorum polikilinigi 7 polikilinite uzman doktoru duygu hanım var cüneyt bey doç.dr. o yukarda duruyo. sen hangi doktora görünüyosun hangi polikilinik..
Oraya yönlendirdiler cnm bende çok memnunum doktorlarından inş hakkimizda hayirlisi olur.
Melekcan35 sana her seferinde farklı bir doktor mu baktı canım?
Evet ama 1 aydir ayni doktor bakio ama ismini bilmiyorum. Asilamayida o doktor yaptı.
rahatsızlıgın ne peki canım ne zamndır ugraşıyosunOraya yönlendirdiler cnm bende çok memnunum doktorlarından inş hakkimizda hayirlisi olur.
Hmm teşekkür ederim cvp yazdığın için.Valla bana raporun hazır geliceğin zaman hep İnfertiliteden sıra alıcaksın orada kim olursa o bakıcak dedi ilk muayeneye Azra arıcı ya gittim sonrakinde o yoktu :-(
3 senelik evliyim cnm 3 senedennberi istiyoruz ama olmuyor maalesef benim sebepsiz infertilite cnm bende ve esimde bi sorun yok ama olmuyor senin ne sorun?rahatsızlıgın ne peki canım ne zamndır ugraşıyosun
3 senelik evliyim cnm 3 senedennberi istiyoruz ama olmuyor maalesef benim sebepsiz infertilite cnm bende ve esimde bi sorun yok ama olmuyor senin ne sorun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?