Aynen öyle işte zaman her şeyin ilacıdır diye ne kadar doğru demişler... Zaman geçtikçe acılarda azalıyor bizimde öyle oldu buda iyi bir gelişme aslında değilmi? diğer sıkıntılarımız şimdi daha büyük problem oldu önceliklerimiz değişti dediğin gibi... Yapılacak şey mevcut sorunları çözümlemek... keşke falcı falcı dolaşmadan sadece sabırla beklemeyi bilseydik ... Enerjimizi sömürdüler resmen hala bunlara giden ve falcı arayan insanları gördükçe içim kötü oluyor sıkıntı basıyor ....
Geçecek bunlar elbet ama bari çok uzun sürmesede biryerden şans bize gülse
evet yaaa çok uzun sürmese artık...hem daha temmuzun bitmesine 22 gün var...ilk sekiz gün kötü geçti diye hemen çökmeyelim diyorum ben yine de :)
offff karmakarışığım bi öyleyim bi böyle.ama işte bunu ben tek başıma yapmadım...falcılar sağolsun çok emekleri var üzerimde.mamyum ettiler beni....
Bende ne diyim onlara bilemiyorum .... kolay para kazanma yolları işte ... benimde kafam karışık hep sürekli bir git gel yaşıyorum bazen umut dolu içim ama ne zaman umutlansam kötü bir haber alıyorum... her işimde aksilik devam ediyor birşey olacaksada baya bir sürünüyorum sonra oluyor ama bende hal kalmıyor o zaman... bakalım 22 gün içinde ne olacak ? 1 tanemi iyi birşey olmaz ya ? yaklaşık 2 hafta içinde bir işim daha belli olacak bakalım onun sonucu ne olur...yaşamaktan yoruldum ben ya
moperin cezası kalkmış seni bekliyoruz mopercik)::)
rapuzelcim inşallah güzel sonuçlannır beklediğin iş..bi tane bile olmaz iyi bişey..çünkü geldimi üstüste gelir...herşey biner de biner tepene....göğsünün üstüne bin kiloluk bi taş oturur kalkmak bilmez....kaldıramazsın da gücün yetmez..karabasan gibi...debelenirsin ama sıyrılamazsın...en sonunda uyanırsın o karabasandan ama etkisi uzun sürer...sersem olursun...tekrar uyusan bi türlü...uyumasan bi türlü...öffffffffffffffffffffffffffffff.......içini açayım dedim sabah sabah rapunzdelcim....kızların temmuz iyi gidiyo galiba..hadi inşalah....ben burdayım ısrarla....:)
yaşasınn sevindim valla...du bakalım onda ne gelişşmeler oldu..
moperin cezası kalkmış seni bekliyoruz mopercik)::)
moper den haberleri merak ediyorum
food un yeni ilişkisi nasıl gidiyor merak ediyorum
noboyfriend tatilden dönmedi mi merak ediyorum
adakam da değişiklik var mı merak ediyorum
ben ve rapunzel için ne zaman bir mucize olacak merak ediyorum
kızlarr
işler çok yoğunlaştı benm gün içinde hiç vaktim olmuyor. ama şöyle diyim biri geliyor ve içinizdeki herşeyi unuttuveriyor. öyle çok aşık olmanda gerekmiyor. sana hayatı yaşaman gerektiğini hatırlatması bile yeterli....kendini dinlememk güzel....yeni birinden yeni şeyler öğrenmek güzel..
bende şuan tadına varmaya çalışıyorum 6 aydır öldürdüm kendimi,yaktım bitirdim,6 kg verdim,falcılara 300-400 tl verdim ..ve hiç değmez hiçç...!!!
moper den haberleri merak ediyorum
food un yeni ilişkisi nasıl gidiyor merak ediyorum
noboyfriend tatilden dönmedi mi merak ediyorum
adakam da değişiklik var mı merak ediyorum
ben ve rapunzel için ne zaman bir mucize olacak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?