Izmirde aşk acısı çekenler :)

cnm bilmiyorum ama googleden bir derdim var diye arat ordan sanırım bulabilirsin..ben az önce öyle yaptım çok fazla bilmiyorum bende :)

cnm bilmiyorum ama googleden bir derdim var diye arat ordan sanırım bulabilirsin..ben az önce öyle yaptım çok fazla bilmiyorum bende :)

iyiki açmışın canım bu topiği bol bol dedikodu yaparız bizim kızlarda gelse şimdi çok iyi olur hadiiiiiiii kızlar buraya gelin artık:):):)

yaa ben su sayfayı google den arattım mı tuhaf tuhaf şeyler çıkıyor bulamıyorum napacağım yaa :S

ay cnm bilmiyorumki bende ben google bir derdim var yazıyorumdaha sonra ordan bizim konuyu buluyorum birde öyle dene sadece bir derdim var yaz ordan bu konuyu bul cnm bide öyle dene

ay cnm bilmiyorumki bende ben google bir derdim var yazıyorumdaha sonra ordan bizim konuyu buluyorum birde öyle dene sadece bir derdim var yaz ordan bu konuyu bul cnm bide öyle dene

yaptım ama bizim konuyu bulana kadar saçma sapan konulara kadar baktım 249 tane konu var bizimkini bulamadım bile neyse kızlar gelince sorarız canım:)

ya benim canım çok acıyor arkadaşlar....biliyorsunuz ben arada skype yi açıp resmine işte yazışmalarıma bakıyordum..az önce gördüm ki beni kişi listesinden de çıkarmış...ama engellememiş .......hoşgeldin temmuz.............ne güzel gelişme di mi arkadaşlar....

kızlar rica ederim hepinizi çok sevdim ben bu zor günlerimde destek oldunuz :)) rapunzel ve noboyfriend eksik onlarıda bekliyoruz...benim moralim daha iyi çünkü dediğim gibi bana yaptıklarının aynısını yeni sevgilisinede yapıyor..kıza üzülüyorum ama sadece bana yapmadıgını anlıyorum umarım kendi beterini yaşar ama allah büyüktür..kendime özgüvenim kalmadı kendimde hep bir kusur arıyorum ama toparlıcam inanıyorum..

Son düzenleme:

cnm ya bak vade beklemeyin sonra insan çok üzülüyor benim vadelerim olmadı bak haziran geçti oo aynı hiç bi değişiklik yok..neden engellememiş sırf sen bakabilesin diye..bu erkeklerden korkulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…