oncelikle cok çok gecmis olsun , yaşadığınız buyuk bir panik ve korku
Izmirde ikamet ediyorum. Bu son yanginlardan haberiniz var mı bilmiyorum. Babamı kaybedeli 4 ay oldu dün. Bide feci bi yangin tehlikesi atlattık. Oğlum zehirlenmenin eşiğinden döndü. Neden benim başıma geliyor diyorum yani isyam etmek istemiyorum ama kalbimi gönlümü ferahlatamiyorum.
ama sadece sizin basiniza gelmiyor ki, dünya böyle bir yer. gerekli onlemler alinmayinca da bunlar basimiza geliyor.
geçtiğimiz gun soyle bir foto cekmisler
aci yaristirmayi hic sevmem ama dunyada her kötü sey sizin basiniza gelmiyor. hatayda insanlar basini soktuklari evlerini kaybettiler, evin içinde gunlerce aile uyelerinin çıkması, bir yardim gelmesi icin bekleyip ilkel sartlarda kurtarma yapmaya calistilar. her aileden kayiplar yasandi, cadirda konteynerda yasadilar. tam hayat yavas yavas normale donecekken simdi de yanginla mucadele ediyorlar.
o zaman herseyin en kötüsü onlarin basina geliyor diyecegim ama ukraynada filistinde suriyede ve bilmedigimiz uzak ulkelerde savaslar var, insanlar hem evlerini hem sevdiklerini goz gore gore kaybediyorlar, cocuklari acliktan ölüyor yani milyonlarca insanin
dunya igrenc bir yer
dunya korkunc bir yer
hicbir sey size ozel degil, siz de bu dunyada yasayan bir insansiziniz. Dogan herkesin öldüğü gibi babanız vefat etmis ama cogu insandan sanslisiniz çünkü sizin ona muhtac oldugunuz zamanda vefat etmemis, cocugunu büyütmüş, evlendirmis, torununu sevmis...
ve izmirde, hatayda, bilecikte, edirneden sirnaka yanan 15 sehirdeki insanlarin da çoğunu etkileyen birsey
kişisel alip "her kotu sey basima geliyor" demeyin
"dunya boyle bir yer ben de payima duseni aldim" diyin
yapacak bir sey yok
sukur edin ki eviniz yanmamis, evladiniza size bir sey olmamis