aynen ben de öyle o kadar sinirleniyorum ki ona....sonra kendime de ..ne salağım şunları şunları yaptım..aha bak kıymete biniyon sanki yapınca..tekmeyi yiyiyorsun ne oldugunu şaşırıyorsun...benim de bir tersliktir ki gidiyor..allah hayır etsin diyorum artık...canım da hiç birşey yapmak istemiyor...sürekli evde durum düşünüyorum herşeyi sırasıyla....sanki noluyosa...yokluyorum kendimi...çok da perişan hisseetmiyorum ama hiçbirşey de yapmak istemiyorum..dışarı cıkmak da istemiyorum...ama bunu da atlatıcam..yarın denize götürecem kızımı....sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
buranın havası artık eskisi gibi değil kimse girmiyor yaa sıkıcı oldu artık..
Ben planladığım yapmak istediğim işler aksi gidince çok kopuyorum dünyadan sonra onada sarıyorum... Bu arada bu bizimkilere isim takalım ona buna demeyelim ben flütçü diyorum benimkineDD Hahahaha ben sadece mücadeleden vazgeçmiyorum insan hep boşluktayken hata yapıyor ve evde durmak insanın en büyük kabusu bence ... o yüzden atlatmak çok zor ... onlar için kolay adamlar çalışıyor herşeyleri var zaten kadın bulmak çok kolay ... onlar da ayırmıyor zaten iyi kötü ....
Benim durum farklı terk eden benim, bana dönme çabaları oldu tabi ilk 2 hafta sonra geri çekildi , sanırım oda olmayacağını biliyordu... Sonumuz yoktu ilerde ağlayacağıma şimdi ağlarım dedim öylede yaptım....
Sibel çok iyi tespit yapmıştı ama ben artık o durum değerlendirmesine bile inanmıyorum artık ....Belki ilk başlarda vardı sevgisi ama 3 ay geçti artık unutmuştur beni....Simirnacım senin sarılacağın bir kızın var ne mutlu sana ... karşılıksız sevior seni senin daha çok güçlü olman lazım... yarın çokkkk güzel vakit geçir onunla ve sende lütfen deşarj et biraz kendini ok?
buranın havası artık eskisi gibi değil kimse girmiyor yaa sıkıcı oldu artık..
stocholm sendromu koyduydum ben de adını..seninkini de okuyunca pek bi güldüm rapunzel :)
o da stocholm e gidip geliyordu..bi ayağı ordaydı..rahat battı sanıırım kendisine...ne bileyim....evet iyi ki kızım var..doğru söylüyorsun..pek de kendimi salma şansım olmuyor aslında...ama kızıma da baktıkça onun kızımla nasıl ilgilnediği gelince aklıma iyice delleniyorum....tuzlu su iyi gelecek kızımla bana :)
nereye kayboldunuz ?
kızlarrrrrr
2 gündür giremiyorum foruma çünkü ben galiba yeni birinden hoşlanmaya başladım konuşuyoruz 2 gündür,ve kalbimin yeniden hissedebildiğini gördüm ya bu herşeye değer....ve bir anda hiç ummmadığım anda oluverdi....hatta öyle duruyoki bana geçmişin izlerini bile unutturucak....umutsuzluk yokkk inanın yeter:))
sizleri seviyorum,ve foruma girmeye devam edicem gelişmeleri anlatıcam size ,inanmayı bırakmayın hayat gerçkten sürprizlerle dolu:)
kızlarrrrrr
2 gündür giremiyorum foruma çünkü ben galiba yeni birinden hoşlanmaya başladım konuşuyoruz 2 gündür,ve kalbimin yeniden hissedebildiğini gördüm ya bu herşeye değer....ve bir anda hiç ummmadığım anda oluverdi....hatta öyle duruyoki bana geçmişin izlerini bile unutturucak....umutsuzluk yokkk inanın yeter:))
sizleri seviyorum,ve foruma girmeye devam edicem gelişmeleri anlatıcam size ,inanmayı bırakmayın hayat gerçkten sürprizlerle dolu:)
kızlarrrrrr
kızlar en azından şu muhteşem temmuzda birimize güzel birşey olmuş...harika....
kızlarrrrrr
bence hiçbir falcıda bunu bilememiştir:):) eskilere takılmışlardır seni arayacak falan demişlerdir
kızlar en azından şu muhteşem temmuzda birimize güzel birşey olmuş...harika....
En azından birimiz şeytanın bacağını kırdı... sıra bizde kalbimizi açmamız lazım artık simirnacım bunlar son olmamalı mutlaka bizde yeni biri ile denemeliyizYani evde durmak yok dışarıııııı
evet evet aşka yeni heyecanlara sevgilere açığız....:)
sıkılıdım kızlar yaaa nerelerdesiniz??????????
Bende sıkıldım sanırım kızlar artık girmeyecek galiba ne oldu grubumuza ya ? hayat sevgiliden ibaret değil yani sevgili bulunca hemen ortadan kaybolmak yok ... terk edilince mi buraya gelincek ?? Moper sende bunları okuyorsan bence başka bir hesap alarak aramıza katıl derim...
Bende değişen birşey yok dünde dışarı çıktım denizi seyrettim ama bana hiçbirşey mutluluk vermiyor şuan malesef... flütçyüde unutuyorum sanırım 1 ay önceki hislerim yok açıkçası artık ... bir daha sevmekte istemiyorum kimseyi...
ben de daha az aklıma getiriyorum artık kendisini..zaten bi sürü başka sıkıntı da var hayatımda....önem sırası değişti yani...ben de öyle çok keyif almıyorum birşeylerden..geçecek ama bu da...ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?