Izmirde aşk acısı çekenler :)

Ben planladığım yapmak istediğim işler aksi gidince çok kopuyorum dünyadan sonra onada sarıyorum... Bu arada bu bizimkilere isim takalım ona buna demeyelim ben flütçü diyorum benimkine DD Hahahaha ben sadece mücadeleden vazgeçmiyorum insan hep boşluktayken hata yapıyor ve evde durmak insanın en büyük kabusu bence ... o yüzden atlatmak çok zor ... onlar için kolay adamlar çalışıyor herşeyleri var zaten kadın bulmak çok kolay ... onlar da ayırmıyor zaten iyi kötü ....
Benim durum farklı terk eden benim, bana dönme çabaları oldu tabi ilk 2 hafta sonra geri çekildi , sanırım oda olmayacağını biliyordu... Sonumuz yoktu ilerde ağlayacağıma şimdi ağlarım dedim öylede yaptım....

Sibel çok iyi tespit yapmıştı ama ben artık o durum değerlendirmesine bile inanmıyorum artık .... Belki ilk başlarda vardı sevgisi ama 3 ay geçti artık unutmuştur beni....Simirnacım senin sarılacağın bir kızın var ne mutlu sana ... karşılıksız sevior seni senin daha çok güçlü olman lazım... yarın çokkkk güzel vakit geçir onunla ve sende lütfen deşarj et biraz kendini ok?

Canım bende aynı şeyi düşünüyorum hareket yok ama biliyorsun moper cezalı, noboyfriend tatilde... ee ben sen simirna burda zaten birtek food yok o nerde acaba ? falcıya falanmı kaçtılar hemen buraya gelsin ler D

buranın havası artık eskisi gibi değil kimse girmiyor yaa sıkıcı oldu artık..

stocholm sendromu koyduydum ben de adını..seninkini de okuyunca pek bi güldüm rapunzel :)
o da stocholm e gidip geliyordu..bi ayağı ordaydı..rahat battı sanıırım kendisine...ne bileyim....evet iyi ki kızım var..doğru söylüyorsun..pek de kendimi salma şansım olmuyor aslında...ama kızıma da baktıkça onun kızımla nasıl ilgilnediği gelince aklıma iyice delleniyorum....tuzlu su iyi gelecek kızımla bana :)

buranın havası artık eskisi gibi değil kimse girmiyor yaa sıkıcı oldu artık..

canım belki haklısın ama işte herkes bi ayrı sıkıntı da yaşayınca böyle aksaklıklar olabiliyor..ama birgün hep birlikte toplanıp dedikodunun dibine vurunca öyle olmadığını anlayacağız :)

Stocholm sendromu yaşıyorsun yani DD Seven adam için hiçbir engel yoktur ve bahanede olamaz .... Seviyorsa mutlu oluyorsa o kişi için herşeyi göze almalı , korkak olmamalı ama malesef bazı erkekler korkak kadınlar daha cesur ve gözü kara ... sanırım vakit geçtikçe benimde içimde soğuma başladı hatırlıyormusun sürekli ismi içimden geçiyor demiştim mesela onlar artık eskiis gibi değil .... dedimya unuttular bizi ... kendine layık gördükleri ile devam etsinler bakalım...

Kızının onun sevgisine ihtiyacı yok canım, onlar bugün var yarın yok ,,,, o senin kızın ve senin kadar kimse sevemez sahip çıkamaz... Neden birdenbire böyle bitti geçi detayları bilmiyorum görüşünce dertleşicez ama anlayamıyorum....

Onlar kaybetti bu bir kere kesin .... Dur bakalım simirna daha neler görcez al işte meşhur temmuz da geldi hızla gidiyor ... Ayın sonunda şu iddilaı falcılarıdan birini arayıp sinirimi çıkarsammı diye düşünüyorum Hatta toplandığımızda hep birlikte arayalım hahahaha

nereye kayboldunuz ?

kızlarrrrrr

2 gündür giremiyorum foruma çünkü ben galiba yeni birinden hoşlanmaya başladım konuşuyoruz 2 gündür,ve kalbimin yeniden hissedebildiğini gördüm ya bu herşeye değer....ve bir anda hiç ummmadığım anda oluverdi....hatta öyle duruyoki bana geçmişin izlerini bile unutturucak....umutsuzluk yokkk inanın yeter:))

sizleri seviyorum,ve foruma girmeye devam edicem gelişmeleri anlatıcam size ,inanmayı bırakmayın hayat gerçkten sürprizlerle dolu:)

fooodddd...ay çok sevindim..çok hoşuma gitti...hadi hayırlısı...:)

food bu süper bi haber ya çok mutlu oldum inan süper bişey bu:):) inşallah devamı gelir ve çok mutlu olursun:)

kızlar en azından şu muhteşem temmuzda birimize güzel birşey olmuş...harika....

Son düzenleme:
Canım çok sevindim senin adına... sana ilaç gibi gelmiştir hemde temmuz aynın ilk güzel haberi senden olmuş oldu devamı inşallah başımıza diyelim... Tabi bu burda olmamana bahane olmasın ama görüşene kadar burdayız sende güzel haberlerini anlatırsın bize :)) Demekki falcılarla bu iş olmuyormuş değilmi birşey olacaksa olacağına varıyor o kadar gittin eski sevgilin için ama yenisi geldi bu işler böyle yeterki kalbimizi kapatmayalım elbet birileri çıkacak kimse vazgeçilmez değil hint kumaşıda değil :))

İşte adakamcım aynen böyle ... temmuz temmuz dediler bende dün akşam taa geçen yıldan biri vardı sürekli arardı falan görüşelim dedi bende çıkayım evde durmamayım dedim akşam dışarı çıktım sinema falan ama sonuç : Ben hoşlanmadan birşey olmuyor yani eskisini unutmak içinden olmuyor ha bende soğuma yavaş yavaş flütçüye karşı ... yanında mutlu olamayacağım biri ile görüşmek bile kötü ya eve dönüşte çok sıkıldım kendimi suçlu gibi hissettim niyeyse ??? Böyle yani birde üstüne rüyamda müjgandaki falcı tülini gördüm ona gitmiştim kahve içiyorum falan sonra rüyada bile kendime diyorumki ben fal baktırmıcam hem tülin bilemiyor niye geldim ben buraya diye sorguluyorum DDD Birde asıl bombası hiç tanımadığım birini gördüm rüyamda karşılıklı konuşuyoruz sonra giderken elimi tuttu zar zor bıraktı sonra uyandım hahahaha anca mutluluğu rüyamda görüyorummmmm

Psikolojim iyice bozuldu Bugün ayın 7 si ve ne temmuz muş ama diyorum...

bence hiçbir falcıda bunu bilememiştir:):) eskilere takılmışlardır seni arayacak falan demişlerdir

En azından birimiz şeytanın bacağını kırdı... sıra bizde kalbimizi açmamız lazım artık simirnacım bunlar son olmamalı mutlaka bizde yeni biri ile denemeliyiz Yani evde durmak yok dışarıııııı

kızlar en azından şu muhteşem temmuzda birimize güzel birşey olmuş...harika....

Bende sıkıldım sanırım kızlar artık girmeyecek galiba ne oldu grubumuza ya ? hayat sevgiliden ibaret değil yani sevgili bulunca hemen ortadan kaybolmak yok ... terk edilince mi buraya gelincek ?? Moper sende bunları okuyorsan bence başka bir hesap alarak aramıza katıl derim...

Bende değişen birşey yok dünde dışarı çıktım denizi seyrettim ama bana hiçbirşey mutluluk vermiyor şuan malesef... flütçyüde unutuyorum sanırım 1 ay önceki hislerim yok açıkçası artık ... bir daha sevmekte istemiyorum kimseyi...

ben de daha az aklıma getiriyorum artık kendisini..zaten bi sürü başka sıkıntı da var hayatımda....önem sırası değişti yani...ben de öyle çok keyif almıyorum birşeylerden..geçecek ama bu da...ne bileyim...

Aynen öyle işte zaman her şeyin ilacıdır diye ne kadar doğru demişler... Zaman geçtikçe acılarda azalıyor bizimde öyle oldu buda iyi bir gelişme aslında değilmi? diğer sıkıntılarımız şimdi daha büyük problem oldu önceliklerimiz değişti dediğin gibi... Yapılacak şey mevcut sorunları çözümlemek... keşke falcı falcı dolaşmadan sadece sabırla beklemeyi bilseydik ... Enerjimizi sömürdüler resmen hala bunlara giden ve falcı arayan insanları gördükçe içim kötü oluyor sıkıntı basıyor ....
Geçecek bunlar elbet ama bari çok uzun sürmesede biryerden şans bize gülse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…