• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmirde aşk acısı çekenler :)

Bu arada kızlarrrr bu sayfaya başkaları yazarsa ben konuşmayı düşünmüyorum :D Bir tek sizler varsınız gerisi hikaye :D

Aynen cnm bende dusunmuorum konusmayi:p falciya falan gitmem.birgulun ki cikti dedim.hep olumsuz seyler soylemisti.ve birsuru sey ters gitti.cikti iste:))hehehehe.bende face i kapattim.twitter,skpe vs hicbiri yok.sadece sizin icin giriorum telden nete..iyilesicez kizlar.beraber kahve dedikodu deniz.ooooh super.buarada birazda burclardan kaynaklanio bu donem.yengec burcu varmi aranizda??

Aynen cnm bende dusunmuorum konusmayi:p falciya falan gitmem.birgulun ki cikti dedim.hep olumsuz seyler soylemisti.ve birsuru sey ters gitti.cikti iste:))hehehehe.bende face i kapattim.twitter,skpe vs hicbiri yok.sadece sizin icin giriorum telden nete..iyilesicez kizlar.beraber kahve dedikodu deniz.ooooh super.buarada birazda burclardan kaynaklanio bu donem.yengec burcu varmi aranizda??

ben de kapadım hepsini....gıcık oluyodum kendime zaten oralarda oyalanıyorum hep diye....benim burcum da aslan...temmuzun 30 unda 41 oolcam...yükselenim de başak...ve işte bi yaştan sonra daha çok yükselenin etkisinde oluyomuş insan..öyle demişti bi falcı ahahahahaaaaaayt....şu kızların da cezası bitsin artık ya.....napıyolar ki...off.....

Allah sadece bizlerin biraraya gelmesini istedi demekki nerden nereye :) Yukarıdan mesajlar geliyor da biz yanlış kişilerin dediklerine inanıyoruz... iyi yapmışsın cnm sanaldan uzaklaşmak çok iyi gelecek inan göreceksin soru soran yok, napıyorsun diyen yok, birini buldunmu evlenmedinmi diyen yok, planlarına karışan yok, kıskaçlıklar yok , çekemeyenleri görmüyorsun boş boş hava atan tipleri görmüyorsun :)) Benimde ikizler burcu yükselenim aslan ama tam bir ikizlerim :D

Simirnacım iyi yapmışsın sende sanala bye bye demek lazım .. Gerçekten vakit kaybıydı onlar hele oyun oynamak tam bir vakit ve enerji kaybıdır. Burçlar genelde kişiliği yansıtıyor astroloji farklı birşey tabi ama çokta takmayın arkadaşlar kişiden kişiye değişebiliyor.. Belli bir yaştan sonra zaten artık saymıyorsun gitti yıllarım ahhh :( bari geri kalanını kurtarsak :( Bugün sabah sabah yine aklıma geldi tün falcılara gönderme yaptım ya lanet olsun bunlar iyi şeyler söyleyerek bizi mutlu ettiklerinimi sanıyorlar ? 6 aydır umutla yaşadım ha bugün ha yarın diye diye şu hale bakın... Bugün 3 temmuz ... Her işim mi aksi gider ömrüm hep vade beklemekle mi geçecek :((( offffff

ben de kapadım hepsini....gıcık oluyodum kendime zaten oralarda oyalanıyorum hep diye....benim
burcum da aslan...temmuzun 30 unda 41 oolcam...yükselenim de başak...ve işte bi yaştan sonra daha çok yükselenin etkisinde oluyomuş insan..öyle demişti bi falcı ahahahahaaaaaayt....şu kızların da cezası bitsin artık ya.....napıyolar ki...off.....

Simirnacım iyi yapmışsın sende sanala bye bye demek lazım .. Gerçekten vakit kaybıydı onlar hele oyun oynamak tam bir vakit ve enerji kaybıdır. Burçlar genelde kişiliği yansıtıyor astroloji farklı birşey tabi ama çokta takmayın arkadaşlar kişiden kişiye değişebiliyor.. Belli bir yaştan sonra zaten artık saymıyorsun gitti yıllarım ahhh :( bari geri kalanını kurtarsak :( Bugün sabah sabah yine aklıma geldi tün falcılara gönderme yaptım ya lanet olsun bunlar iyi şeyler söyleyerek bizi mutlu ettiklerinimi sanıyorlar ? 6 aydır umutla yaşadım ha bugün ha yarın diye diye şu hale bakın... Bugün 3 temmuz ... Her işim mi aksi gider ömrüm hep vade beklemekle mi geçecek :((( offffff

rapunzelcim benim de öyle...herşey mi ters gider tövbe yarabbii..aslında sonra düşündüm ki belki de ters gitmiyo hiç birşey..herşey olması gerektiği gibi belki de...ama işte hep bizi bi bekletiyo sokan o falcılar var ya ,,,hani harika olacaktı ya herşey...kendimizi buna o kadar şartlayıp beklemeye başlamışız ki..olağan herşeyi tam tersi kötü sayıyoruz sayelerinde......

Son düzenleme:
mrb kızlar ben geldim sizleri özlemişim sayfa yöneticileri benle mopere ceza vermişler oysaki biz bişey yapmadık bize hakaret edene cevap hakkımızı kullandık bu yüzden bize ceza verilmiş üzüldüm doğrusu.. ben de çok özledim sizi canım bakalım moperin cezası ne zaman dolacak onu da çok özledim:(:(

Lanet olsun bu umut avcısı insanlara ... Birde en sinirime dokuan şey de gül hanımın cafesi var, eşi emekli oda onunla çalışıyor neden fal bakıyor onu anlamıyorum bunun tabiki parayla alakası var az değil 25 tl tarot ve kahve ... Madem böyle ön sezilerin güçlüyse para almadan yakınlarına bak sadece... Birde benim dediklerim çıkıyor demişti ben kalktım taaa sabahın köründe yeşilyurta gittim... Birde bana seni arayacak demişti hatta ben hayır dedim o bana elini uzattın görüşürüz demişti... diğer söyledikleride çıkmadı zaten vade geçti... Bunlar insanın içindeki umudu da bitirdiler ya ben bunlara gitmeseydim belki şuan daha umutlu bakardım hayata vadesiz umut etmek daha iyiydi...
Ben her zaman kötüye hazırlardım sonra iyi olursa bana süpriz olurdu ... şimdide iyiye hazırladık kendimizi ve herşey kötü oldu tam bir yıkım ...kendimi şuan beynim patlayacak ağrıdan ... :(

rapunzelcim benim de öyle...herşey mi ters gider tövbe yarabbii..aslında sonra düşündüm ki belki de ters gitmiyo hiç birşey..herşey olması gerektiği gibi belki de...ama işte hep bizi bi bekletiyo sokan o falcılar var ya ,,,hani harika olacaktı ya herşey...kendimizi buna o kadar şartlayıp beklemeye başlamışız ki..olağan herşeyi tam tersi kötü sayıyoruz sayelerinde......

Canım bizde çok üzüldük neyseki çabuk bitti cezanız umarım mopercik de hemen gelir aramıza ... Grubumuzu kimse bozamaz ... Belkide onlar bilerek girdi buraya ceza alın diye arkadaşlar bilemeyiz bundan sonra cevap vermeyin kimse bir iki söylerler sonra giderler olmadı biz şikayet ederiz. İnsan gibi geçinmeyi öğrenmesi lazım herkesin artık ...

Yeniden hoşgeldin:) Değişiklik varmı bakalım sende nasıl gidiyor temmuz ayı? :D

mrb kızlar ben geldim sizleri özlemişim sayfa yöneticileri benle mopere ceza vermişler oysaki biz bişey yapmadık bize hakaret edene cevap hakkımızı kullandık bu yüzden bize ceza verilmiş üzüldüm doğrusu.. ben de çok özledim sizi canım bakalım moperin cezası ne zaman dolacak onu da çok özledim:(:(

Canım bizde çok üzüldük neyseki çabuk bitti cezanız umarım mopercik de hemen gelir aramıza ... Grubumuzu kimse bozamaz ... Belkide onlar bilerek girdi buraya ceza alın diye arkadaşlar bilemeyiz bundan sonra cevap vermeyin kimse bir iki söylerler sonra giderler olmadı biz şikayet ederiz. İnsan gibi geçinmeyi öğrenmesi lazım herkesin artık ...

Yeniden hoşgeldin:) Değişiklik varmı bakalım sende nasıl gidiyor temmuz ayı? :D

ben geldim de moper hala cezalı galibaa çok üzüldüm:( gül hanımın bana da dediği çıkmadı yani o da tutturamadı.. ama benim şu durumda aklıma takılan bişeyler var şu zamanla ilgili falcıya gitmicem demiştim ama başka türlüyse de bunları çözemicem napsam acaba bu sorulara yanıt lazım

Canım ne zamanı ? ne soracaksın onlara birşey olacaksa olur bunu Allahtan iste kulundan değil...Kararımızdan dönmek yok anlatacakların merak ettiklerini bizimle paylaşırsın görüştüğümüzde herkes için plan yaparız yol haritası çizeriz biz buraya niçin toplandık ? Geyik yapalım diye değil hepimizin ortak noktası var bir şeklde birbirimize destek ve yardımcı olacağız elimizden geldiği kadar... doğru yoldan ayrılmak yok falcılar yok unut bunu :D Gizli de olsa gitme kendini tut tamam mı? Daha çok gençsin senin için bazı şeyler daha kolay adakamcım enerjini bu insanlar için harcama .... Sabırla bekleyeceğiz ... herşey güzel olsun

ben geldim de moper hala cezalı galibaa çok üzüldüm:( gül hanımın bana da dediği çıkmadı yani o da tutturamadı.. ama benim şu durumda aklıma takılan bişeyler var şu zamanla ilgili falcıya gitmicem demiştim ama başka türlüyse de bunları çözemicem napsam acaba bu sorulara yanıt lazım

hoşgeldin :)
evet,,,,sana da mı temmuz dendi canım :)

kızlar merhaba

adakam çabuk dönmene sevindim. şimdi size bişeyler söyleyeceğim ama ümitlenirsiniz diye korkuyorum:( bu kararı almışken ki bende asla dönmem ama tesadüf olduğunu düşünüyorum bazı şeyler çıkıyo üstelik gül ve telve cafe asiyenin yani hiççç ummadığım insanlarınki.... ama sizi bu yolda etkilemek istemem ve kendimle ilgilide en çok istediğim şey olmadığı için fazla detay vermiycem.

falcı yok kızlar ,umut tacirliği yok....

kızlar merhaba

adakam çabuk dönmene sevindim. şimdi size bişeyler söyleyeceğim ama ümitlenirsiniz diye korkuyorum:( bu kararı almışken ki bende asla dönmem ama tesadüf olduğunu düşünüyorum bazı şeyler çıkıyo üstelik gül ve telve cafe asiyenin yani hiççç ummadığım insanlarınki.... ama sizi bu yolda etkilemek istemem ve kendimle ilgilide en çok istediğim şey olmadığı için fazla detay vermiycem.

teşekkür ederim canım :)

Canım şuan söylenen tüm güzel şeyler çıksada gitmem ...çıkarsada tesadüf yani olacağı varmış onlarda tahmin etmiş olur... çıkarsa yazacağız buraya...Asiye tam bir fos 2 kez gitmiştim, gülde çok güveniyordu kendisine ama yok yani... Hepsini geçtim arada sinirlerim bozulsada moralim bozulsada sadece sağlığımı düşünüyorum ve inanılmaz stres altındayım... baş ağrısı ile uyanmak, dişleri sıkarak uyamak, sürekli kasarak dolaşmak, uzun süren baş ağrıları, eklem ağrılarım boyun vs... Hepside bu son 6 ayda iyice artmaya başladı... o kadarda param gitti bu kadınlara .... hepside sevgilin arayacak diyor hiçbiri tutmadı birtek sibel doğru bir tespit yaptı ben söylemeden ama oda iletişim olacak dedi... sonuç yok :D

Ben inanıyorum biz birgün biryerde konuşacağız onunla ama zamanını bilmiyorum.... En çok istediğim şey oydu ama şimdi önceliklerim hedeflerim var onalrı gerçekleştrimek istiyorum.... yeni bir başlangıç, yeni kariyer,yeni arkadaşlar az ama öz , yeni ortam herşey yeni olsun istiyorum !:(

kızlar merhaba

gttiğim falcı bazı şeyleri bldi ama verdiği vade tutmayacak sanırım 5 vakit dedi 5 saat ve 5 gün geçti geriye 5 hafta ve 5 ay kaldı :D

Bende acılıyım kızlar:27: bi tanıdığımız bakıyor fal baktırdım hiç biiey bilmediği halde onun karakterini döktü ve etrafında bu sana dönecek dedi 2 hafta öncede istanbul denilince aklıma ilk ceren geliyo demiş :52: ama salak kızlarla takılıyor bence gayet mutlu madem seviyosun neden terkettin demek istiyorum aptal suratına :47: neyse ben de artık normale döndüm 2ayda bi özlüyorum o ka:52:

Back
X