İzmir'de Bebek Oyun Grubu

selam kızlar iyi geceler
istanbuldan eniştemler geldi biraz moral bozukluğumuz var annemlere gidip geliyorum devamlı o yüzden uğrayamadım buraya

arda çok şükür iyi sadece 1 gün ateş oldu ve 2 gün sonrasında üst sol dişi patladı huysuz tabi yemek yemiyo vs ama hasta almadığı için şükür diyorum çünkü biri hasta olunca birbirlerine bulaştırıyorlar

dışarı çıkma meselasine eniştemler buradayken katılabileceğimi sanmıyorum ama siz benim için gün değiştirmeyin karar ertelemeyin ben o gün uyarsa katılmaya çalışırım bu seçil için iyi olur iyice yerleşir rahatlar dinlenir

öpüyorum sizi

tunyektacım ev no mu özeline yollamıştım,gelmedi mi yine özel mesajım?senden cevap gelmeyince,ulaşmadı diye düşündüm de haklı mıyım şeker?

krikocum Ardanın iyi olmasına sevindim canım,yazık kuzucuğa.İnşallah diğerleri bu kadar zorlamaz

ayy bir hafta daha sona erdi bakalım...tatile girmiş bulunuyorum...:64::46:
eve geldim şimdi bi bakayım dedim size naptınızz diye.temizliğe girişicem şimdik bakalım.
yarın tireye gidicez heralde. benim iki ev arkadaşım kavga etmiş ikisi de ayrı evlere çıkıyormuş..
bende çekyatlarımı halılarımı ve perdelerimi almamıştım nasılsa evdeler diye. ama evi boşaltacaklarına göre almam gerekiyor.yeni almıştım 5 ay bişey kullanıldı brakmak istemedim.
işte yarın o işi halledicez...gelin sizde tire köftesi yiyelim:33:

gülbincim hayırdır canım neden moraliniz bozuk ? sağlık problemi mi?

ayy bir hafta daha sona erdi bakalım...tatile girmiş bulunuyorum...:64::46:
eve geldim şimdi bi bakayım dedim size naptınızz diye.temizliğe girişicem şimdik bakalım.
yarın tireye gidicez heralde. benim iki ev arkadaşım kavga etmiş ikisi de ayrı evlere çıkıyormuş..
bende çekyatlarımı halılarımı ve perdelerimi almamıştım nasılsa evdeler diye. ama evi boşaltacaklarına göre almam gerekiyor.yeni almıştım 5 ay bişey kullanıldı brakmak istemedim.
işte yarın o işi halledicez...gelin sizde tire köftesi yiyelim:33:

gülbincim hayırdır canım neden moraliniz bozuk ? sağlık problemi mi?

ayy ben niye böyle iki kez yolluyorum ya..
kızlar iklimin park yatağı vardı biliyorsunuz.biz onun içine 60x20 ortapedik yatak almıştık.iklim doğrudürüst kullanmadı zaten onu öylece duruyor.elden çıkarmak istiyorum şimdi .45 liraya falan veririm diye düşündüm.izabella markası da..yada çok ihtiyacı olan bırısı oldugundan emın oldugum bırıne verıcem kullansın dıye.
kk nın 2. el satış kısmı kapanmış. n...a ve çocukların 2. el kıyafetlerinin vs satıldıgı bır sıteye koydum ama bilemiyorum cok kalabalık olan bır sıte değil.ne yapabılırım sız:6:ce?

sapiş benimde canım kahve istiyor şöle bol muhabbetli yanındada tüttüreyim

çıtırcım daha öncelerdede yazmıştım canımız sıkkın die dünde yazdım ilk sen sordun bende içimdekileri anlatacağım birilerini arıyordum ama sizlerin sıkıntılarımla kafanızı şişirmek istemiyordum kimsede sormayınca dedim kendi kendime gülbin kimse dert dinlemek istemiyor heralde sen eğlen coş arkadaşlık öle güzel

neyse eniştem yani teyzemin eşi yaklaşık 1 ay evvel safra kesesi ameliyatı oldu ve amaliyatta tüm vucudunu saran kanser olduğunu görmüşler 5 prof dr göstermişler test sonuçlarını ameliyat bile yapmıyorlar ömrünü kısaltmaktan başka bi işe yaramazmış ameliyat hatta drlar kemoteripiye bile gerek görmediler boşuna canını yakmayalım faydası olmaz demişler ama ölümü kabullenmek okadar kolay olmuyor malesef ısrarla hafta bir kemoteripiyi dr kabul ettirmişler teyzemler şimdi 3 hafta kemoteripi gördü 1 hafta ara verdiler buraya geldi izmiri memleketimi görmek istiyorum demiş ama buraya geldiğinden beri durumu çok fecileşti zaten doktor açık açık en fazla 4-5 ay demişti ömür biçmek kimsenin haddi değil yüce rabbim bilir ama burada fenalaşınca hepimizi çok etkiledi bu durum

çıtırım İklimin yatağını nurturiada pazara koyabilirsin.

krikom çok geçmiş olsun eniştene,Allah acil şifalar versin..Ben bizlerin arkadaşlığını ''eğlen coş,arkadaşlık güzel'' olarak görmüyorum şahsen.Hepimiz burada veya özelde görüştüğümüzde paylaşmak istediğimiz mutlu veya mutsuz bir şeyi paylaşıyoruz.Sen sadecemoralimiz bozuk deyip,geri kalanını söylemezsen paylaşmak istemediğin düşüncesi oluşuyor,en azından bende öyle.Tabi buradan paylaşmak istemeyebilirsin diye de düşünüyorum.O yüzden çok sorgulayıp sıkıştırmak istemiyorum.Bir de herkesin kendine göre yaşantısı ve getirdiği bir sürü sıkıntısı var,herkesin kafa bi dünya.Mesela ben bir taraftan yerleşmeye çalışıyorum bir tarafatn kızla uğraşıyorum e tabi bir de günlük işler var.Mesela Banu,ablasının amnyosentez sonucunu bilen var mı ya da soran? Tabiki bunlar örnekti,anlatmak istediğim hepimizin hayatında bir şeyler oluyor.Mutlaka en önemlisi sağlık sorunu,ondan ötesi yok ama diyorum ya herkes yaşamaya çalışıyor bir şekilde.İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşabilir enişten,kanser çok zor.Bizde anneannemi çok genç yaşta kaybetmiştik kanserden.Çok üzücü:59:

gülbincim eniştene geçmiş olsun...bu mübarek günde rabbim şifasını versin...

tirede biyer var bizim gittiğimiz..şelale akıyor altından hamileyken gitmiştik..bi köfte bu kadarmı güzel olur demiştim resmen..e tabi ozaman hamiştim canım herşeyi istiyodu ama gerçekten müthiş yapmışlardı açık havada altımızdan şelale akarken onu yemek çok keyifliydi..bizim yerimize sen ye bu seferlik...

aslında bu güzel fikir çıtırcım..bi gün toplaşıp erken saatte çıkıp gidilebilir çok uzak yer değil tire..bastık mı gideriz..ne kadar güzel ve keyifli olur...

Krikitosum ben çok dikkatli okumuyorum galiba sıkıntınız olduğuna dikkat etmemişim canım hoş Sapişe de katılıyorum insan özeldir diyede soramıyor canım.Ben aramızdaki ilişkinin artık oyun grupluğundan ziyade dostluğa dönüştüğünü düşünüyorum.Hepimiz rahatlıkla birbirimize herşeyimizi paylaşıyoruz ve ufak tefek şeylere artık alınmıyoruz.Bak ben tekrar okuduğumda gördüm.Çok çok geçmiş olsun Allah nerde varsa acil şifalar versin.Sıkıntısı ağrısı varsa hafifletsin diyorum.Allahtan ümit kesilmez en azından doğal yöntemlerle tedaviye devam etmekte fayda var diye düşünüyorum bizim görevimiz tevekkül etmek dua etmek...Tabii ki söylemesi kolay Allah teyzenede güç kuvvet vbersin zor iş...

Sapişim bu arada ablamın sonuç henüz belli değil canım sanırım haftaya dr a gittiğinde belli olacak bizde dua ediyoruz..

Kızlar Tire olayı varsa bence Salı gidelim pazar varmış orada Tirenin yarısı pazar oluyomuş hoş Çıtır biliyodur ona sormak lazım:1:

Ay bugün pek yoğun geçti benim yaa totiş yer görmedi yanii:1:Ama öğlen bir parka gittik aman benim oğlan topraklarla bir oynadı valla benim bile oturup oynayasım geldi,sonra parkta kıytırık sönmüş bir top bulduk çit kale maç yaptık:9:Pek eğlendik,eve gelince bir uyudu 3 saat:9:Neyse bende temzilik ve yemek yaptım bu arada sona kv kp geldi kociş halen yollarda Antepdeydi...Bu arada haftaya açık havada buluşabilirmiyiz bilmem çünkü hava soğuyacakmış bakalım kısmet:50:

iyi geceler herkesee.:71:

sapiş benimde canım kahve istiyor şöle bol muhabbetli yanındada tüttüreyim

çıtırcım daha öncelerdede yazmıştım canımız sıkkın die dünde yazdım ilk sen sordun bende içimdekileri anlatacağım birilerini arıyordum ama sizlerin sıkıntılarımla kafanızı şişirmek istemiyordum kimsede sormayınca dedim kendi kendime gülbin kimse dert dinlemek istemiyor heralde sen eğlen coş arkadaşlık öle güzel

neyse eniştem yani teyzemin eşi yaklaşık 1 ay evvel safra kesesi ameliyatı oldu ve amaliyatta tüm vucudunu saran kanser olduğunu görmüşler 5 prof dr göstermişler test sonuçlarını ameliyat bile yapmıyorlar ömrünü kısaltmaktan başka bi işe yaramazmış ameliyat hatta drlar kemoteripiye bile gerek görmediler boşuna canını yakmayalım faydası olmaz demişler ama ölümü kabullenmek okadar kolay olmuyor malesef ısrarla hafta bir kemoteripiyi dr kabul ettirmişler teyzemler şimdi 3 hafta kemoteripi gördü 1 hafta ara verdiler buraya geldi izmiri memleketimi görmek istiyorum demiş ama buraya geldiğinden beri durumu çok fecileşti zaten doktor açık açık en fazla 4-5 ay demişti ömür biçmek kimsenin haddi değil yüce rabbim bilir ama burada fenalaşınca hepimizi çok etkiledi bu durum

çok zor bir durum gerçekten canım. allah tüm sevenlerine sabır versin.eniştene ayrıca sabır versin ve acı göstermesin inş.doktrlar hiçbirşeye gerek duymadığına göre demekki gerçekten umutsuz :(
siz bari yanında pek üzüldüğünüzü belli etmeyin..allahın işi belli mi olur diyelim yinede..
genç miydi enişte bu arada?çocukları falan vardır muhakkak demi?kanser bu kadar sarmış ama nasıl şçimdiye kadar farkedilmemiş acaba .valla cok uzuldum gerçekten.allah şifa versin tüm hatalara. çok zor çok..

gülbincim eniştene geçmiş olsun...bu mübarek günde rabbim şifasını versin...

tirede biyer var bizim gittiğimiz..şelale akıyor altından hamileyken gitmiştik..bi köfte bu kadarmı güzel olur demiştim resmen..e tabi ozaman hamiştim canım herşeyi istiyodu ama gerçekten müthiş yapmışlardı açık havada altımızdan şelale akarken onu yemek çok keyifliydi..bizim yerimize sen ye bu seferlik...

aslında bu güzel fikir çıtırcım..bi gün toplaşıp erken saatte çıkıp gidilebilir çok uzak yer değil tire..bastık mı gideriz..ne kadar güzel ve keyifli olur...

Tireye gitme işine ve köfteye ben de heveslendim :66:

derekahve mi dediğin yer acaba?? çok güzel yeleri varmış tabi ama ben depresyondan bir yere gitmiyordumki..zevk vermiiyordu hiçbirşey çünkü..ama şimdi tabiki gidip birlikte gezmek fikri güzel geliyor.ben her ne kadar bir zaman nefret etsem de aslında çok güzel yerdir yeşil tire..neyse..
yarn bende gidemiycem planda değişiklik oldu...ama birgün mutlaka gidelim yemeyenler vardır aranızda muhakkak..ben bizimkine bir kere yedirttim hala tadı damağımda der.babamlar ve bazı arkadaşlar sürekli sipariş veriyordu tire köftesi getirmem için.. ama yerinde yemek lazım...müthiş bir tat.:56:

Krikitosum ben çok dikkatli okumuyorum galiba sıkıntınız olduğuna dikkat etmemişim canım hoş Sapişe de katılıyorum insan özeldir diyede soramıyor canım.Ben aramızdaki ilişkinin artık oyun grupluğundan ziyade dostluğa dönüştüğünü düşünüyorum.Hepimiz rahatlıkla birbirimize herşeyimizi paylaşıyoruz ve ufak tefek şeylere artık alınmıyoruz.Bak ben tekrar okuduğumda gördüm.Çok çok geçmiş olsun Allah nerde varsa acil şifalar versin.Sıkıntısı ağrısı varsa hafifletsin diyorum.Allahtan ümit kesilmez en azından doğal yöntemlerle tedaviye devam etmekte fayda var diye düşünüyorum bizim görevimiz tevekkül etmek dua etmek...Tabii ki söylemesi kolay Allah teyzenede güç kuvvet vbersin zor iş...

Sapişim bu arada ablamın sonuç henüz belli değil canım sanırım haftaya dr a gittiğinde belli olacak bizde dua ediyoruz..

Kızlar Tire olayı varsa bence Salı gidelim pazar varmış orada Tirenin yarısı pazar oluyomuş hoş Çıtır biliyodur ona sormak lazım:1:

Ay bugün pek yoğun geçti benim yaa totiş yer görmedi yanii:1:Ama öğlen bir parka gittik aman benim oğlan topraklarla bir oynadı valla benim bile oturup oynayasım geldi,sonra parkta kıytırık sönmüş bir top bulduk çit kale maç yaptık:9:Pek eğlendik,eve gelince bir uyudu 3 saat:9:Neyse bende temzilik ve yemek yaptım bu arada sona kv kp geldi kociş halen yollarda Antepdeydi...Bu arada haftaya açık havada buluşabilirmiyiz bilmem çünkü hava soğuyacakmış bakalım kısmet:50:

ohh ne güzelll eğlenmişsinizz..bende yarın için düşünüyorum kızı götürmeyi...hava güzel olacakmış..
salı günü pazar oluyor tirede evt..her salı sabahı tüm ilçenin duyacağı şekilde megofonlardan hocanın yaptığı dua ile açılır pazarr..tüm esnaf ellerini açar ve amin der..öyle başlar pazar..
ama öyle kıyafet faalan pek beklemeyin.daha çok taze ve doğal meyve-sebzesi için gitmeye değer..

üyeydim canımcım da pek girdiğim söylenemez .arada bir bakarsam bakıyorum işte..nick özele yazdım:16:

Herkese iyi hafta sonları
güzel bir kahvaltının ardından sizlere bir bakayım dedim.Birazdan kızı uyutmaya çalışıcam.Sonrada yine işlerime bakıcam.Eşim de yardım edecekmiş bana bugün sağolsun.D.Okyanus uyandıktan sonra da alışverişeçıkıcaz.Eksiklerimiz var,banyo dolabı,Okyanusun odasına dolap,mutfağa ocak+aspiratör ve bir takım ıncık cıncık,onları alabilirsek bugün,yerleştirmesini yarın öbür gün yapar bitiririm.Önümüzdeki haftaiçi bir gün de sizi buyur edebilirim tatlışlar.:46: Nasıl heyecanla bekliyorum gelmenizi anlatamam :66: Çok öpüyorum sizi görüşrüz:16:

selma kıslarrrrrrrrr
nasılsınız????
biz parka gittik kuzuşumla oynadık zıpladık eve geldik şimdi uyuyor bende size bi bakınayım dedim...

çıtırcım ismini hatırlmıyorum ne yazıkki..tepe bi yerdi..havası müthişdi...hatta yaşlı bi amca türküler söyleyip şenlendiriyordu..diyorum ya ben bayıldım resmen...

aslında herşey niyete bağlı..niyet edersek gidebiliriz yeterki gitmek isteyelim...pazarı da doğal olduğu için inan yakın olsa sürekli gider ordan alışveriş yaparım...

Back
X