İzmir'de Bebek Oyun Grubu

günaydııınnn
bencede 10.yılda giy gelinlik ne güzel olur sana saphiş
mert ve arda kardeşlerin sünnetinde biz burda oluruz inşallah

tunayekta tiyatroları nerden öğreniriz demişsinya devlet tiyatrolarının izmir bölgesinden bakabilirsin ama orda çocuk için bir yada iki oyun oluyo
konaktaki kültür merkezinde sürekli çocuk oyunları var birde izmir çocuk etkinlikleri için bir site var burda site adı verebiliyormuyduk saphiş?yazarım onuda sonra

23 nisanda SİHİRBAZ müzikli çocuk oyunu varmış
devlet opera ve balesinde çocuk müzikalleri oluyor
bu oyun konakta konak herkese en uygun yer olur diye düşündüm ulaşımda kolay

Özelden yaz canım site ismini,reklama girmesin.Mertle Ardanın sünnetinde de inşallah burada olursunuz,tabi Tuna Yekta ve Yiğitinkinde de :) gelinlik olayına gelince,olacağını sanmıyorum ama nasip dyelim yine de,sağol canım :16:
tiyatroya,sirke götürmeye bizde hep heveslenmiştik ama bizimki durmaz diye vazgeçtik hep.sizler anlatınca duruyorlar diye ben de bir kez daha heveslendim :66:

tabi hepsinde burda oluruz inşallah
denemelisin bence ilgisini çekerse oturur sesler yükselince korkarsa belki o sorun olur ama duru okyanus korkmaz bence

arkadaşlar
23 ve 24 nisandan tepekule kongre merkezinde "caillounun hayal dünyası" oyunu var. müzikli tiyatro formatında.. biletler 1. kademe 20 tl ve 2. kademe 30 tl..bilgilerinize.

Son düzenleme:
caillou olması daha güzel olur ama caillounun şekli bana çok komik geldi onu görünce hayalleri yıkılmasın:66:

neyse ben gideyim bişiler hazırlayım akşam için ..
çorba+ karışık kızartma yapıcam..:56::56::56::56:

Ben de sarma yaptım akşama,yanına başka ne yapıcam henüz karar veremedim.ayarlarız bişiler.yalnız karşık kızartma nasıl canım çekiyordu anlatamam.yazın daha güzel olur.bize geldiğinizde havuz sonrası sarmısaklı yoğurtlu kızartma,üzerine çay..ohhh..ondan sonra herkes bir yere devrilir uyuruz artık :1:
kız park diye tutturdu.parka gidiyoruz biz mucx

Ben de sarma yaptım akşama,yanına başka ne yapıcam henüz karar veremedim.ayarlarız bişiler.yalnız karşık kızartma nasıl canım çekiyordu anlatamam.yazın daha güzel olur.bize geldiğinizde havuz sonrası sarmısaklı yoğurtlu kızartma,üzerine çay..ohhh..ondan sonra herkes bir yere devrilir uyuruz artık :1:
kız park diye tutturdu.parka gidiyoruz biz mucx

sarma öncesi çorba olabilir..sarma+yoğurt hımm:56::56:
bizde okulda geçen gün öğretmen arkadaşlarla para toplayıp çaycı kadına yaptırdık.,yedik:32:
yazın hakkaten daha güzel gidiyor karışık kızartma...yapiimde bende bigün yiyelim..:16:

İyi akşamlar kızlar napıyıyonuz bakem!!Bugün anneme gittim,dr randevum vardı,neyse sorun yok yola devam dedi:)))Acık çarşı pazar gezdik,acık park falan derken akşam oldu ve ayaklarım çok ağrıyor gayeeet yorgunum.Bu arada tiyatro konusunda ben size uyarım ama bşranönce karar verelim bilet kalmayabilir malum 23 NİSAN...
Sapişim demek sarma haaaa hımmmm:56:Karışık kızartma haaa hımmmmm:56:İştahımı açmayın bakayım rejim yapmaya çalışıyom burda yaaaa olmuyo amaaaa:50:
Bu arada nurturiadaki çekilişe katılmıştım bana 19 aylık bir genç kız çıktı:1:Hediye fikirlerinizi bekliyorum arkideşler gidip gidip erkek oyuncaklarında alıyorum soluğu ne kötü bir alışkanlıkmış buu:44:Kızım olsa ne alacağımı bilemiyicem herhalde:1:Neyse ben yatıyorum arkideşler tabiii oğlanı uyutabilirsem...Sapişim sana haftaya mı geliyoruz canım kaçırdım yazmışmıydın o yüzden soruyorum yanii yanlış anlama hani öyleyse gün belirleyelim herkes işini ona göre ayarlasın ne dersin!!!

sağlık sorunun olmamasına sevindim canım.
Aslında ben bu hafta sizi alayım istedim ama ilerleyeceğini düşündüğüm hiç bir şey ilerlemedi :( mesela Duru Okyanusun hala bir odası yok ortada.Banyolarımda ayna yok.Basit aynalar almak istemedim,bu seferde ya zevkime ya bütçeme uygun olanını bulamadım..vs..yani henüz tam olarak maalesef yerleşemedim ama bunların ne zaman çözümleneceğini,istediğimi ne zaman bulacağımı da bilemiyorum.Sizler yabancı değilsiniz nasıl olsa..o yüzden cuma günü buyurun gelin diyorum,yani 15 nisan cuma diyim de tam günü anlaşılsın.tamamen zevkime göre yerleşmem dekorasyonum filan bittikten sonra yine gelirsiniz nasıl olsa.Zaten yazın bendeyiz di mi ? :34:

Canım bana cuma uyar,herkese uyarsa tamamdır,yarın kesinleştirelim o zaman,bu arada aynan yoksa olmaz bak gelemeyiz artık cumaya kadar afilli bir ayna bulda takıver gariii:115:Tabiiiki şaka canımın içi seni anlıyorum herşey tam olsun içine sinsin istiyorsun ama dert etme sen nolcak maksat gönüller bir olsun,dediğin gibi daha çoook gelir gideriz biz sana:1::112:

siz yeterki gelin hayatım,ayna fabrikası kurdururum banyolara :1:
buradan okleşemediklerimizi de ararım yarın,cumaya görüşüyoruz o zaman bu durumda.eee ne mamalr yapıcaz :1: aklım fikrim mama yalnız,nolcam ben böyle ya :67: Ben bir aksilik çıkmazsa kıymalı börek yapıcam,bir de tiramisu veya alman pastası yapma niyetindeyim.tiramisuyu daha önce yedik diye değişiklik olsun,alman pastası yapiim dedim ama tramisuya da bayılıyoruz :56:

Back
X