ay hiç kimse konuya bakmamış yine de 27 temmuzdan itibaren bendeki değişiklikleri söyleyeyim okursunuz elbet bir gün
burun ucum halen biraz şiş fakat belirgin oldugunu söyleyemicem + burun ucundaki dikişlerim eriyor cok az kaldı tamamen kaybolmasına memnunum su anki halimden eskiye nazaran çok büyük bir değişiklik oldugu kanısındayım sade ben değil cevremdeki herkes öyle düşünüyor
Fahri Mola'ya mi ameliyat oldun?Merhaba kızlar ben burun estetiği oldum 3 ayım doldu.bırın üçüm hayla şiş ve öne doğru gelmiş böylemi olması gerekiyor bilen varmı,1 ay önce önü düzdü şimdi öne doğru gelmiş bilen varsa lütfen söylesin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de bu doktora burnumu yaptırmayı düşünüyorum, cumartesi randevum var. önceki ve sonraki hallerini görebilir miyim? memnun kaldın mı?
Merhaba kızlar ben burun estetiği oldum 3 ayım doldu.bırın üçüm hayla şiş ve öne doğru gelmiş böylemi olması gerekiyor bilen varmı,1 ay önce önü düzdü şimdi öne doğru gelmiş bilen varsa lütfen söylesin
Ben biraz uçuk kaçık bir burun istiyordum sivri uçlu kalkık ama tam da doktorumun gösterdiği şekilde oldu benim isteğimin dışında şekli biraz ama memnunum yine de. Yüzümün hatlarına göre burnum daha minnoş duruyo, özellikle ucu pek bi şişko kaldı geçecek gibi de değil o yüzden burun ucu ameliyatı olmayı düşünüyorum sadece ama önceki halinden daha iyi tabi. İlk 24 saat mutlaka buz tutmanı öneririm ben tutmadım bir hafta 10 gün mor mor şişlik içinde gezdim.Şunu da söyliyim ufacık bir agrı sızı bile olmuyor. İlk defa yaptırcaksın diye böyle bilmişlik taslamış gibi görünebilirm ama tamamen seni rahatlatmak için söylüyorum Fahri Bey'i görünce zaten hak vericeksin bana inanılmaz neşeli sıcakkanlı güven dolu bir doktor inşallah istediğin gibi sonuç alırsın fakat çok büyük bir şey bekleme senin yüz hattına en uygununu ve nefes alış verişlerini de engellemeyecek absürt olmayan doğal bir burunla çıkıcağına eminim. Eski resimlerim malesef bende yok ama doktorumda duruyor gittiğinde adımı verip (Seda Akin) bakabilirsin istersen bilgisayarından zaten bir sürü örnek de gösteriyor. Şu anki halinin resmini atıyım sana ben..
Eki Görüntüle 1093679
Eki Görüntüle 1093681
Canım ben ameliyatımı oldum bile, doktorumdan çok memnunum ama senin de dediğin gibi doğal olanını yapıyor. Gösterdiği resimlerden belli oluyordu zaten. Benim yüzüme uygun olsun da. Benim 9. günüm bugün. alçım çıktı, bantlanmadan önce 2-3 saniye gösterdi burnumu. Beğendim gibi. Zaten dedi sana kokoş burnu yapmadım diye. Yapsa da benim yüzüme gitmezdi ki. Ben kalkık olsun dememiştim. Sadece ucundaki top gibi şey gitsin istemiştim.
aa öyle mi ben gec yazmışım demek ki çok geçmiş olsun sana kontrollerde belki karşılaşırız bir ara gidicem ben de artık son kez bir konrtol adı altında zyaret ediyim kendisini
3 hafta sonra benim kontrolüm. şişliklerim insin istiyorum bir an önce. Senin ne kadar sürdü şişliklerin?
İzmirde bldiginiz iyi bi doktr var mi ya
Canım ben Fahri Mola'ya ameliyat oldum memnunum eğer ona olmasaydım Atay Atabey' gidicektim işinin ehli bir doktordur kendisi de. İkisinin de yeri alsancakta randevu ücreti alınmıyor git görüş istersen. Fahri bey özel gazi hastanesinde ameliyatını gerçekleştiriyor alsancakta, Atay Atabey'in ameliyat yaptığı hastane bucada bana uzak gelmişti gitmedim. Fiyat konusunda da indirim yapıyorlar merak etme.
Hayır canım Ufuk Bilkaya
Cnm bn amlyt oldm brnm cok gzl de oldu ama sol tarfta hafif bi cokukluk var bndn kaynaklann doktrm cok iyiydi ama o dogal burnlari terch edyo burnm 110 derece kalkk ama hala kavis olsn istyrm o yzdn baska doktrda sormk istyrm senin burnunu kavisli mi yapti duzmu ne kadr oldu amlyt olali
Benim bir yıl doldu sayılır düz değil kavisli yaptı burnumu zaten doktorum daha içten başlaması gerekir burun başlangıcı dedi göz hizasından başlamalı yani dedi benim kemikli bir burun yapım vardı tam olarak kararında yaptı kavisi ben burun ucundan memnun değilim daha kalkık istiyordum zamanla indi çünkü yoksa kavisinden çok memnunum önceki sayfada resmim olucaktı ama kavisi daha yakından görmen için bir resim daha atıyım sana zaten görüceksin kavis konusunda bir sorun yok fakat ben ucunun kalkıklıgının bir süre sonra inmesinden şikayetçiyim ben daha sivri daha dik daha kalkık olmasını istemiştim daha tombiş oldu sadece
Eki Görüntüle 1097183
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?