İzmirde karataş hastanesinde sezgin ozturk var gayet başarılı burunları instagrami varMerhaba arkadaşlar sabahları yorgun kalktığım ve burnumdan nefes alamadığım için devlet hastanesine kontrole gittim. Tomografi çektiler sol burun deliğim üstünde hava boşluğu varmış onun burun deliğime bağlanması gerektiğini sölediler bi hastalıkmış ama tıppi olarak ne bilmiyorum. sol burun deliğimde yamuk geliyormuş. Ameliyat olmuşken burunumuda düzelttirtmek istiyorum ama çok korkuyorum zor bir ameliyat olur mu diye. Burun ameliyatı konusunda Ekol hastanesi iyi diyorlar ama bi doktor bulamadım. bu şekilde sorun yaşayan ve ameliyat olanlar var mı
Siz kime ameliyat oldunuz?Lütfen iyi araştır. Benim gibi pişman olma.
Bi Arkadaşımda Yiğit Beyi önerdi ama estetikçi benim daha çok sağlık problemim olduğu için sorun olur mu bilemedimYiğit özer tiftikcioglundan da memnun olanlar var ama sezgin ozturku dusun bence
Sezgin ozturke bi uğra bence instagramda burunları gayet iyi kbb ciBi Arkadaşımda Yiğit Beyi önerdi ama estetikçi benim daha çok sağlık problemim olduğu için sorun olur mu bilemedim
araştırmanızdan ne çıktı :)teşekkür ederim. Halis ÜNLÜ'yü araştırıyorum şuan çokk iyi yorumlar var. Sezgin Öztürk' ü de hemen araştırıyorum :9
Ufuk bilkay'a oldunuz mu?Merhaba ben de 11 Nisan da Ufuk Bilkay'a burun estetiği yaptıracağım randevu aldım iç sorunları da düzeltecek (kemik&et alımı ) daha önce Ufuk Bey'e ameliyat olan var mı aranızda acaba ?
Ben Cem Karas' a ameliyat oldum çok şişti ve morardı ameliyatımın 2. ayındayım şişlikler biraz daha var. Daha yeni alışmaya başladım burnuma.. 1 haftadır nefes alamıyorum akşamları ağzım açık uyuyorum yoksa estetik ameliyatımdan şuan için memnunum şişlikler indiğinde daha memnun olacağım :)araştırmanızdan ne çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?