- 22 Haziran 2009
- 201
- 10
- 298
- 32
ezgin ozt
Merhaba melten ameliyat oldun mu bende Sezgin beyi düşünüyorum süreç hakkında bilgi verirsen çok sevinirim :)Merhaba arkadaşlar
Kafasında hala soru işareti olan veya kime olacağım diye dilemmalarda kalanlar için Op. Dr. Sezgin Öztürk ile görüşmenizi öneririm. Alsancak swiss otelin orada özel muayenehanesi var. Daha önce Karataş hastanesinde çalışıyormuş. Ben ilk Bora Bey ile görüşmüştüm kendisi hiç güven vermedi ve burnumdaki sorunlara dahi detaylı incelemelerde bulunmadı. Sadece sağlık sorunlarına değindi. Fakat Sezgin Bey bütün sorunları not alarak yapacağı işlemleri açıkladı. 2. Görüşmede de tekrar üzerinden geçtik herşeyin. Henüz ameliyat olmadım. 17 Aralık'ta oluyorum. Fakat bana çok güven verdi kendisi.İnsallah istediğim buruna kavusurum
Ay çok sevindim meltemcim senin adına umarım beklentilerini karşılar atel çıktıktan sonra burnun :) Ayrıca bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) valla içimi azıcık rahatlattın ben baktığım fotoğraflardan ve yorumlardan az çok sezgin beyi beğenmiştim senin yorumun üzerinede sanırım gidip görüşeceğim :) senin burnunda ne gibi problemler vardı benim burun eğriliğim ve içeriden et büyümesi var yani aslında sağlıl problemi için yaptırıyo olacağım ameliyetımı ve estetiğimde aradan çıksın diye istiyorum operasyonu .Gdja merhaba
Evet ameliyatımı oldum. tamponların verdiği rahatsızlık dışında hiçbir problemim olmadı. O yüzden ilk gün uyuyamadım. Çünkü ilk gün şişerim korkusuyla dik oturur pozisyonda uyumaya çalıştım. Ondan sonraki günler yüksek yastıkla uyudum. 2 gün boyunca sadece sızıntı şeklinde kan damladı burnumun alt kısmına koyduğum gazlı beze . Şişliğim ve morluğum 2. Gün bile minimum düzeydeydi. Çünkü kendisi ameliyat sırasında da buz kullanıyormuş sanırım tamponların çıkarıldığı gün salonda beklerken öğrendim bir hastasından :) 3. Gün tamponlarım çıktı. 3 gün durmasının sebebi araya pazar gününün girmesiydi bence. Şuan ödem bantlarım hala takılı. Sezgin bey normalde bant kullanmıyor. Fakat duruma göre kullanabiliyor . Ben 3 gün sonra yurtdışına çıkıyorum oyüzden yapıştırdı bana :) Operasyon bitimi burnumu da çekmiş çok ama çok sevdim . Görüşmede konuştuğumuz burnun aynısı olmuş resmen, tabiki her zaman %100 aynısı olacak diye bir garantisi yok olabildiğince ona uyarak yapıyor. Hastasını çok güzel dinliyor. Ben kendimi onun gibi bir doktora emanet ettiğim için çok şanslı buluyorum. Çokta tatlı bir insan. Bütün beklentilerimi pür dikkat dinledi ve sayesinde zor bir ameliyat sonrası süreç yaşamadım. Fakat ben çok dikkatli bir şekilde bu kompresi uyguladım. Ameliyat olursan açıklamasını Sezgin bey de yapar zaten. Buz çok önemli burundaki kanın göz altına yayılmaması için. Sezgin bey benim 2. Görüştüğüm doktor. Onunla görüştükten sonra aklımda hiç soru işareti kalmadığı için ve güvendiğim için başka bir doktora gitme ihtiyacı dahi hissetmedim. Şuan burnum şiş atel çıktıktan sonra bakma fırsatım oldu o yüzden görünce tepki veremedim ilk ama umarım yerine oturunca ameliyat sonrası çektiği fotoğraftaki haline kavuşur
Umarım herşey gönlünüzce olur. :)
Ay çok sevindim meltemcim senin adına umarım beklentilerini karşılar atel çıktıktan sonra burnun :) Ayrıca bana cevap verdiğin için çok teşekkür ederim :) valla içimi azıcık rahatlattın ben baktığım fotoğraflardan ve yorumlardan az çok sezgin beyi beğenmiştim senin yorumun üzerinede sanırım gidip görüşeceğim :) senin burnunda ne gibi problemler vardı benim burun eğriliğim ve içeriden et büyümesi var yani aslında sağlıl problemi için yaptırıyo olacağım ameliyetımı ve estetiğimde aradan çıksın diye istiyorum operasyonu .
Son olarak meltem ne kadara yaptırdın birde muayine ücreti varmı ?
Valla fotoğragı atarsan vok iyi olur merak ediyordum zaten :)Bende kıkırdak eğriliği vardı ve burun sırtında da eğrilik vardı fotoğraflarda belli olan daha çok . Ama asıl estetik amaçlı gitmiştim tabiki :) onlarda düzelmiş olacak bahaneyle . Muayene ücreti 150 tl alıyor Sezgin bey . Açıkçası burunda müdahale ettiği işleme göre hesaplıyor herşeyi. Teker teker not alıyor. Ona göre bir fiyat veriyor. Ben 5000 tl yaptırdım ama buruna göre değişir tabi :)
Dilersen ameliyat sonrası çektiği fotoğrafı atabilirim size :)
Son durumunuz nedir? Forumu okudukca aklım karıstı bora karaalı mı sezgın öztürk mü karar veremıyorumBende kıkırdak eğriliği vardı ve burun sırtında da eğrilik vardı fotoğraflarda belli olan daha çok . Ama asıl estetik amaçlı gitmiştim tabiki :) onlarda düzelmiş olacak bahaneyle . Muayene ücreti 150 tl alıyor Sezgin bey . Açıkçası burunda müdahale ettiği işleme göre hesaplıyor herşeyi. Teker teker not alıyor. Ona göre bir fiyat veriyor. Ben 5000 tl yaptırdım ama buruna göre değişir tabi :)
Dilersen ameliyat sonrası çektiği fotoğrafı atabilirim size :)
izmirde kimde ameliyat oldunuz. sakıncası yoksa yazar mısınız burdan yada özel mesaj olarakValla bende çok araştırdım.Izmir'de iyi bir hekimi oldum.hic memnun kalmadım bir sene oldu..ah ıstanbul ah ıstanbul..hep aklımda güncel öztürk var di..ve şimdi onun için para biriktiriyorum..şans bu ya çalıştığım yer de kapandı..bi bakın güncel hocanın burunlarına hayran olmamak elde değil..inşallah olurum..
Aa neden beğenmediniz ismi nedir söyleyebilor misiniz ?Valla bende çok araştırdım.Izmir'de iyi bir hekimi oldum.hic memnun kalmadım bir sene oldu..ah ıstanbul ah ıstanbul..hep aklımda güncel öztürk var di..ve şimdi onun için para biriktiriyorum..şans bu ya çalıştığım yer de kapandı..bi bakın güncel hocanın burunlarına hayran olmamak elde değil..inşallah olurum..
Son durumunuz nedir? Forumu okudukca aklım karıstı bora karaalı mı sezgın öztürk mü karar veremıyorum
bu fotoğraflar 1. Ve 2. Ayımdan çekilme fotoğraflardır onu da belirteyim :)Suan hicbir nefes sıkıntım yok profilden görüntüyü de çok beğeniyorum fakat sağ tarafımda hala ödemden mi kaynaklı bilmiyorum bir çıkıntı var yani tam profilden hiç belli olmuyor fakat 45 derecelik açıdan belli oluyor . Fotoğraflarımı koyayım isterseniz. Hem burada aklında soru işareti kalmış arkadaşlara da bir yol gösterici olur :)
önceki ve sonraki hallerimiz çok benziyor. doktorunuz kimdi ?Ödem bantlarım çıktığı zaman...
burnunuz cok güzel olmus.Ödem bantlarım çıktığı zaman...
önceki ve sonraki hallerimiz çok benziyor. doktorunuz kimdi ?
Teşekkür ederim:) :) :)burnunuz cok güzel olmus.
siz kime olmustunuz ameliyatı :)önceki ve sonraki hallerimiz çok benziyor. doktorunuz kimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?