Izmir'de burun estetiği olanlar

89dimple

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
73
2
6
35
Aydın
Arkadaşlar burun ameliyatı olmak istiyorum araştırma aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum :)

9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.

9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.

bende onunla görüşmeyi düşünüyorum :) o doktora nasıl karar verdın cevcende ona amelşyat olan varmıydı

Ben ufuk bilkay a oldum 5.gunum tsvsiyem doktor secerken profesör ünvanı olmasi gerek bence çünkü deneyim cok onemli

ben ufuk bilkay a oldum 5.gunum tsvsiyem doktor secerken profesör ünvanı olmasi gerek bence çünkü deneyim cok onemli

evet haklısın ben aydından geleceğim zman sıkıntım da olacak bıkaç doktor belirleyıp görüşmeyı dusunuyorum muayene ücreti nekadar benım kemık alınacak ve duzeltme olacak :) bütçemde sınırlı fıyat olarak nasıl biliyomusun :)

daha önce iyi bir araştırma yapmadan izmir de alalade bir doktora ameliyat oldum ve sonuç hüsran.izmir de tek tavsiyem hocaların hocası prof.dr halis ünlü'dür.

daha önce iyi bir araştırma yapmadan izmir de alalade bir doktora ameliyat oldum ve sonuç hüsran.izmir de tek tavsiyem hocaların hocası prof.dr halis ünlü'dür.

bende bu forumu takıp ederek karar vermeye çalışıyorum da önce ilk tercihim oydu sonra bora karaaliyi düşünmeye başladım paramı muayenede bitirmek istemiyorum da :) ekol'e gidince halıs unlu ve bora beyle görüşmek istiyorum

tabiki anlıyorum:) benim biraz canım yandığından sen de ileride pişman olma diye söylüyorum:) bir ameliyata vereceğin para 2 ya da 3 ameliyata vereceğin paradan az olacak çünkü.umarım en iyisine karar verirsin geçmiş olsun

bende ameliyat olcam, halis ünlü ve can kopal düşünüyorum,bence ameliyat olanların resimlerini bul bi dosya yap bak,hangisinin tarzı sana uygun diye,ben öyle yaptım,burada halis ünlüye olan bi arkadaş hariç başka resim koyan görmedim,ama can kopal olan bixsürü arkadaş var,içlerinden senin burnuna benzeyen vardır elbet yoksa da tarzını görmüş olursun,bende can kopala ve halis ünlüye muayene olcam.can kopal da ekoldeydi sanırım ve muayene ücreti yoktu

arkadaşlar burun ameliyatı olmak istiyorum araştırma aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum :)

ben izmirde yaşıyorum ameliyat oldum 29 gun oldu. Forumda oncesi sonrası diye açılan bi konu var bakabilirsiniz oraya kızlar foto koyuyor.benımde en sonda var.

Merhaba,
bende fikrimi belirtmek isterim bende burun ameliyatı olucam 3 gün sonrailk öncelikle Ekole gittim Prof Halis Ünlüye doktor bana pekte güven vermedi,ameliyat öncesi sonrası fotolarına baktık arkadaşımla bazı yaptığı burunlar öncesinden de kötü olmuştu,yani aman aman woww dedirtcek bi değişiklik kesinlikle göremedik ve vazgeçtik,Bora Karaaliyi bilmiyorum o konuda bilgim yok yorum yapamam
bunun üzerine kendi dişçiminde referansı üzerine Alsancağa Prof.Ufuk Bilkayın yanına gittik kesinlikle süper bir doktor,kendinden çok emin konuşmalar,çok güler yüzlü oluşu,öncesi sonrası fotografları süper başka bi doktor arayışına devam etmeden kesinlikle evet dedik,dişçimde kendisinde ameliyat oldu onun eski yeni halini bildiğim için ve çok iyi rahat bi ameliyat geçti demesinide göz önünde bulundurarak evet dedim bakalım sonuç ne olucak istersen tekrar yazarım ameliyattan sonra paylaşmak istedim eğer ameliyat olmadıysanız değerlendirmenize alabilirsiniz diye düşündüm
hoşçakalınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…