9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.
9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. Istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.
bende onunla görüşmeyi düşünüyorum :) o doktora nasıl karar verdın cevcende ona amelşyat olan varmıydı[/QUOT
çevremde bora beye olan yoktu. Fakat ekolde diğer doktorlara olanlar vardı ve birçoğnunki hiç hoşuma gitmedi görüntüde yamukluk yada asimetrik duruşlar vardı. ekolde olmak istiyor fakat doktora güvenemiyordum. Burdaki araştırmalarım ve bora beyin hastalarının resimlerini gördükten sonra karar verdim ilk muayene günü ameliyat tarihi aldım 1 hafta sonrada oldum :)
bende onunla görüşmeyi düşünüyorum :) o doktora nasıl karar verdın cevcende ona amelşyat olan varmıydı[/QUOT
çevremde bora beye olan yoktu. Fakat ekolde diğer doktorlara olanlar vardı ve birçoğnunki hiç hoşuma gitmedi görüntüde yamukluk yada asimetrik duruşlar vardı. ekolde olmak istiyor fakat doktora güvenemiyordum. Burdaki araştırmalarım ve bora beyin hastalarının resimlerini gördükten sonra karar verdim ilk muayene günü ameliyat tarihi aldım 1 hafta sonrada oldum :)
SÜPERMİŞ :) BENDE ONUNLA GÖRÜŞMEYE GELECEĞİM :)
ben ufuk bilkay a oldum 5.gunum tsvsiyem doktor secerken profesör ünvanı olmasi gerek bence çünkü deneyim cok onemli
daha önce iyi bir araştırma yapmadan izmir de alalade bir doktora ameliyat oldum ve sonuç hüsran.izmir de tek tavsiyem hocaların hocası prof.dr halis ünlü'dür.
bende bu forumu takıp ederek karar vermeye çalışıyorum da önce ilk tercihim oydu sonra bora karaaliyi düşünmeye başladım paramı muayenede bitirmek istemiyorum da :) ekol'e gidince halıs unlu ve bora beyle görüşmek istiyorum
bende bu forumu takıp ederek karar vermeye çalışıyorum da önce ilk tercihim oydu sonra bora karaaliyi düşünmeye başladım paramı muayenede bitirmek istemiyorum da :) ekol'e gidince halıs unlu ve bora beyle görüşmek istiyorum
arkadaşlar burun ameliyatı olmak istiyorum araştırma aşamasındayım yardımınıza ihtiyacım var tavsiyelerinizi bekliyorum :)
ben izmirde yaşıyorum ameliyat oldum 29 gun oldu. Forumda oncesi sonrası diye açılan bi konu var bakabilirsiniz oraya kızlar foto koyuyor.benımde en sonda var.
nekadar çok değiştirmiş yaa çok hoş olmuş :) kime olmuştun sen
ne kadar güzel olmuş yaa yüzüne inanılmaz yakışmış benımde korkum o ya yüzüme yakışmazsa diyeBen halis unluye oldum canim ekleyip bakabilirsin fotolarima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?