Izmir'de burun estetiği olanlar

9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.
Hazalcan21 , arkadaş olarak ekledim sizi kabul edebilrmisiniz fotolarınıza bakmak için yada maille atabilirmsiniz

çok teşekkür ederim yorumun için ben haftasonu izmirdeydim ufk bilkay'a gidemedim bora beyle görüştüm bir de ege üniv yiğit tiftikçioğlu ile görüşmek istedim tomografi çektirip o şekılde görüyormuşsun onuda yapıp onlada görüşmek istiyorum tekrar gelicem ozmanda ufuk beyle görüşeyim iyice araştırmak lazım maddi yöndende düşündüryor tabı ama oncelik görünüş :)

Merhaba, Ufuk Bilkay muayene ücreti aldımı senden? Ameliyat fiyatı ne kadar acaba?

bende onunla görüşmeyi düşünüyorum :) o doktora nasıl karar verdın cevcende ona amelşyat olan varmıydı

9 ay önce burun ameliyatı oldum ve çok şükür istediğim gibide oldu. Ekol kbb hastanesinde bora karaali doktorum. Gerçekten çok başarılı bir doktor. istersen profilimde resimlerime bakabilirsin.

önceki ve sonraki resimlerini gönderebilir misin?
Bende olmak istiyorum ama hem kararsız hem de korkağım galiba

Ben de Dr Ufuk Bilkay'ı tavsiye edeceğim. Çok çokiyibir doktor. Zaten muayene olunca anlıyorsun güvenebileceğini. Sakin ve kendinden kendinden emindir doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…