Izmir'de burun estetiği olanlar

Ben de cemil tugay cuneyt ozek ve can kopal arasinda kararsizim ameliyat olanlar lutfeb yardimci olsuun ufuk bilkayib dogAlligi abarttigini pek kucultmedigini duydum ve yaptigi burunlar da cidden oyle.. Off yardimci olun lutfen secmek cok zor

kızlar ben ekol kbb hastanesinde cem karas'a ameliyat oldum. ameliyatımın üstünden 1 ay geçti yaklaşık olarak. bugüne kadar hiç bi problem olmadan geldim. işini iyi yaptığını düşünüyorum tam istediğim şekilde ve doğal bi burun yaptı fiyatını da belirteyim 3000 tl ye ameliyat oldum ama benim burnumda çok problem vardı küçükken kırılmış vs vs belki fiyat ona göre değişiyordur yani :) ben bi görüşün derim. foto yüklemek isterdim ama sitede yeniyim ve beceremedim daha sonra yüklemeye çalışıcam :)

Ben operasyonumu Cemil Tugay a yaptirdim. Hem deviasyon hem estetik birarada oldu. Cemil bey cok basarili bir doktor, benim istedigim sey nefes alma problemimden kurtulmak ve dogal gorunen yuzume yakisan mukemmel buruna sahip olmakti. Herkes gibi... Ve oldu da. Siddetle tavsiye ederim.

cnm sana arkadaşlık talebi yolladım fotoğrafların varsa bakabilir miyim? ben de karar vermeye çalışıyorum da.. cemil bey kendisi hakkında başlık açılmasını vs istemediğinden hakkında pek bir şey bulamadım

Bende can kopal a oldum.. Görmek isteyen eklesin :)hepinize kolay gelsin en zoru doktora karar vermek.. Bir tavsiye övülen doktorlara deilde hastaları fotoğraf koyan doktorlara bakın.. Bir sürü doktorun hastası foto ekliyor.. Bazılarıda sırf övgü.. Allah yardımcınız olsun

Cnm egepol de yapıyor sanırım ameliyatları muayenesi bostan lidaymis ameliyat fiyatlar ine durumda

Cnm egepol de yapıyor sanırım ameliyatları muayenesi bostan lidaymis ameliyat fiyatlar ine durumda

Evet.. Ben kombine oldm.. Ayrı ayrı bilmiyorum inan.. Ama galiba burun 3.300 gibi falandı galiba öyle okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…