izmirde çeyiz eşyalarımı alabileceğim yerler nereler?ne nereden alınır?(mutfak-yatak odası)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
kızlarr izmir nişanlım ve ben küçük bir yerde oturduğum için burda çok alternatif yok izmire gittikçe çeyizliklerimi almak istiyorum ama izmiri çok bilmiyorum... izmirli arkadaşlar tencere tava porselen nevresim küçük değişik mutfak eşyaları vb izmirde çeyiz eşyaları ne nereden alınır uygun çeşit fazla olan yerler nereler ? yardımcı olursanız sevinirimm

Özşanal gibi yerlerden toplu eşya alabilirsiniz, elden taksit imkanları var - forbest diye bir mağaza var cam eşyalar ve dekorasyon malzemeleri satılıyor kısaca ev düzmeyle ilgili ufak detayları bulabileceğiniz bir yer. Aklıma bunlar geldi, şimdiden hayırlı olsun evliliğiniz

forbest mağazası nerede canım?

Forbest sirinyerdede var canım..ayrıca tam karşısında elvan çeyiz var...yıllardır musterisiyiz,iyi tanırlar bizi..bütün herşeyimi ordan alırım ben..elden taksitte var kredi kartida..bide arkadaşın dediği gibi özşanalda var forbesin girişinde...hayırlı uğurlu olsun...

forbes Karşıyaka çarşıda da var canm küçük eşyalar mutfak banyo hertürlü ıvırzvır var tencere falan da markalı mı istiyorsun özşanallar çelik falan var taksitle yapıolar ama normalden pahalı oluyor netten de alabilirsin tencere nevresim falan bi sıkıntı çıkmaz o tür mağazalarda biraz pahalı oluo normale göre kemeraltınada gidebilirsin ıvırzıvır için nerde oturuosun ona göre yakın olanı söyleyelim

Gaziemir optimumda ceyiz magazalari var taninmis markalar.ozsanal gibi elden taksit yapilan yerler piyasaya göre fazla fiyatli satiorlar. Mesela hisar tencerem olsun diyorsan gidip hisarin magzasndan almani öneririm. Mefrusat urunlerinide karacadan alabltsn.modelleri bi harika nettende uygna bulabltsn nevrrsm tarzi şeyleri. Kirilacak birsey olmadigi içinde guvenle alabltsn.ozdilek karaca sarev taç bu konuda onerecgim markalar.. n11, markafoni, trendyol, evmanya gibi sitelerden bakablrsn

Ben optimum karaca magazsndan philips ütü ve süpürgemi aldm. Bak ceyiz topigime benim.gordugun herseyi izmirden aldim. Ben de izmirliyim ve ailemden uzaktayim suan.tatillerde firsat buldukca birseyler almaya basladim... allah kolaylik versin sanada.hayirlisi olsun insallah

bu özşanal ve elvan çeyizde nakite indirim yapıyolarmı?birde kemeraltından nelerimi alabilirim

canım bu dediğin yerler nakitte indirim yapıyolARMI birde bir arkadaş pınarbaşı filan demiş? büyük parçalarda nete güvenemiyorum son birşey kemeraltından nelerimi alabilirim

Ben bi kısmını internetten aldım onun haricinde özşanal çelik avm gibi yerlerden elden taksitle alışveriş yapıyorum.AVM lerdede bazen indirim oluyor. Optimumdan bahsedilmiş zaten. Ben Kemeraltının eskisi kadar espirisinin olduğunu düşünmüyorum. Aynı fiyata elden taksit mağazalardada bulunuyor.Toplu olarak oralara bakarsın heryerde şubeleri var. Allah mesut etsin.

canım bu dediğin yerler nakitte indirim yapıyolARMI birde bir arkadaş pınarbaşı filan demiş? büyük parçalarda nete güvenemiyorum son birşey kemeraltından nelerimi alabilirim
forbest te olmuo canm ama diğer mağazalarda oluo ben oralardan bişey almadım bana daha pahalı geldi piyasadan ama genede bakarsın kemeraltında da olur indirim ama tencere falan bilindik markalardan al indirimdeyken takip et kemeraltında da mutfak ıvır zıvır süs eşyası cam eşya falan alabilirsin ama çok seçenek yok bilindik sitelerden alabilirsin canm sorun çıkmıo çıksada zaten iade edersin pınarbaşını bilmiyom hiç

izmirden alırsam nakit alırım alıcaklarımı.birde böyle ferforje veya fincandır değişik sunum tabakları daa doğrusu farklı orjinal şeyler nerelerden bulabilirim

tamam canım teşekkür ederim...

izmirden alırsam nakit alırım alıcaklarımı.birde böyle ferforje veya fincandır değişik sunum tabakları daa doğrusu farklı orjinal şeyler nerelerden bulabilirim
kızlarağası hanının arka taraflarında var ferforje country tarzı eşyalar saatler falan oraya bakabilirsin english homeda da var ferforje tarzı

Bende hep farklı orjinal şeyler ararım aradıklarım internette bazen migros ve tansaşlarda oluyor kipadada güzel mutfak eşyaları var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…