Belli oldu :) kızımız olacak . İsim konusunda henüz karar veremedik .Kizlar sizin bebeklerin cinsiyeti belli olmustur...Isim dusundunuz mu
Kizlar sizin bebeklerin cinsiyeti belli olmustur...Isim dusundunuz mu
selam lar bende izmirde doğum yapacağım =) bende egepol Gökalp beye gidiyorum ılk dogumumuda Gökalp bey yapmıştı cok memnunum dr umu cok sevıyorum =) tavsıye ederım
Merhaba canım,
Gökalp beyden bende çok memnunum. İlk bebeğim ancak Gökalp beyde geçen yıl ablam doğum yapmıştı. Sadece bir kaç kişiden Gökalp beyin normal doğum ile pek uğraşmak istemediğini hemen sezeryana yönlendirdiğini duydum. Ablamım ilk çocuğu başka bir hastanede sezeryan olduğu için ikincisi de mecburen sezeryan oldu. Sende durum nasıl? Gökalp bey ile normal doğum yapan tanıdığın varmı?
merhaba canım evt bende sezeryan olanlardanım oğlum 38+3te kalp atışı sıkıntılı olduğundan Gökalp bey sezeryana alınması gerektıgını söyledi bu yüzden sezeryan oldu ama etrafımda cok arkadaş akraba var hepsınde de 40 haftayı bekletıp açılma olmayınca sezeryana alınan doğumlardı. maalesef 40 haftayı dolunca cok bekletmiyor sezeryan öneriyor hemen ve herkesten duyduğum evt sezeryan oldum oluyor. aslında sezeryan olmak kötü bırsey degıl en azından ılk doğumlarda sıkıntısı fazla olmuyor ama bende cok ıstedım sonuna kadar sancıyı cekeyım esas o sıkıntıyla evladımı kucağıma aldığımda annelerımızın bahsettıgı sancılı annelegın nasıl olduğunu bılmek ıstedım fakat olmadı =) yıne bazı sıkıntılar cekılıyor ıllakı ama sancı çekmek farklı bır duygudr dıye düşündüm hep sanırım normal doğumlardan korkanlar benımle dalga geçerler okuduklarında =) ıkıncı sezeryanların bıraz daha agır gectıgını duydum benımde ablam var oda öle söylüyor bakalım görücez ılk hamılelıge göre ıkıncıler gerçekten daha agır oluyormuş onu gördüm bakalım doğum nasıl olucak.
Anlıyorum canım. Ya ben illa normal olsun, bunun için deli gibi, saatlerce sancı çekeyim demiyorum. Hatta bunun istemiyorum diyebilirim. Yani 18-20 saat sancı içinde kıvrandıktan sonra, bebeğin doğduğunda kucağına alacak halin bile kalmıyor. O heycan, sevinç, mutluluk sanki bu sancılarla daha hazin karşılanıyor gibi geliyor bana. Belki de başkalarının kötü normal doğum hikayelerinden çok etkilendiğim içindirben açıkçası güle oynaya doğuma gidip, çok geçmeden bebeğime kavuşmak ve onun doğduğu anda ayık ve birazda enerjik olmak istiyorum.
Bu arada hamilelik haftalarımız birbirine çok yakın, sanırım aynı haftalarda doğum yapacağız :)
Selam canım,
Evet bizim cinsiyetimiz 12. haftada belli olmuştu :) Kızımız oluyor ve adını da DEREN koyacağız.
Belli oldu :) kızımız olacak . İsim konusunda henüz karar veremedik .
Bazı şeyler duydum kafam çok karıştı kızlar, size de bi sorayım dedim. Bir yakınım Çınarlı'da doğum yapmış ve özellikle doktorunun normal doğuma ısrarla yönlendirmesi (doğum başlaması ve sonrası 6 saat sürmüş) ve ebelerinin çok iyi olmasından bahsetti. Normal doğumda doktor kadar belki daha fazla ebe önemli dedi. Çevremde duyduğum genel olarak doktorların sezeryana yönlendirmesinden çok endişeliyim, nolcak böyle hiç bilmiyorum. İnşallah normal doğum yapabilirim sağlıklı bir şekilde.
ben de egeyi düşünmüştüm ama bana çok uzak malesef siz egeye mi gidiyorsunuz.dokuz eylülde kontrollerde hep asistanlar baktı bize.ve odada malesef beş kişi oluyordu.kapıda ayakta da bekliyorduk .şimdi bir iki kontrolümde daha az kişiydi odada.ege de nasıl asistanlar mı giriyor doguma? bana çok uzak yoksa egeyi düşünürdüm..Neden ege yi dusunmuyorsunuz ki? Yeni dogan yogun bakım orada da var ve hocalar da dr.larda gayet iyi.. Az para degil ozeller.. Yasanan sıkıntılarda ege ye yönlendiriyorlar.. Benim tercihim ege..
Bazı şeyler duydum kafam çok karıştı kızlar, size de bi sorayım dedim. Bir yakınım Çınarlı'da doğum yapmış ve özellikle doktorunun normal doğuma ısrarla yönlendirmesi (doğum başlaması ve sonrası 6 saat sürmüş) ve ebelerinin çok iyi olmasından bahsetti. Normal doğumda doktor kadar belki daha fazla ebe önemli dedi. Çevremde duyduğum genel olarak doktorların sezeryana yönlendirmesinden çok endişeliyim, nolcak böyle hiç bilmiyorum. İnşallah normal doğum yapabilirim sağlıklı bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?