beklerizz:)))bende eğer egepolden memnun kalmazsam tınaztepedeyim.Can postacı ya da aylin barbarosa gelecek.hadi gözün aydın dr ve hastanene sorununu haletmişssin :)
Merhaba canım ben 26 haftamdayım. Egepolde hakan beye gidiyorum ve tavsiye ederim güler yüzlü samimi pozitif bir bey muayene fiyatı 57 lira kan tahlillerine ayrıntılı ult. Filan ekstra ücret almıyorlar.Merhaba kızlar.. Bende izmirde doğum yapacaqım ama doktordan yana hic sansım yok ya.. Hayat Hastanesi yalcın beye gidiyorum ultrason fotografları felan cok kotu sadece kafa cevresini ölçüp elimize verdi ya.. Lutfen bana hem maddi hemde manevi acıdan boyle insanların duygusuna önem veren paragöz olmayan bi doktor varsa yerini ve fiyatınıda yazarmısınız?
Merhaba canım ben 26 haftamdayım. Egepolde hakan beye gidiyorum ve tavsiye ederim güler yüzlü samimi pozitif bir bey muayene fiyatı 57 lira kan tahlillerine ayrıntılı ult. Filan ekstra ücret almıyorlar.
1.400 lira canım sezeryan normal doğum fark etmiyor fiyatın içinde 1 gece konaklama 1 refakatçı doğum fotoğrafçısı oda süslemesi filanda var ve doğumda çok talep gören bir hastane yeni doğan üniteside var canımAnladim canim peki doqum ucreti ne kadar?
Magnesya,Ayrica ilk dogumumu 5 yil once konak kadin dogumda yaptim. Az kalsin konak meydaninda doguracaktim.. Acil oraya girdim aksamina kizim 35 haftalik sezeryanla alindi.. Ve ben o hastaneden de memnun kaldim.dikislerim mukemmeldi. yani ne olursa olsun devlet diyorum ben.. Ozeller uçuk fiyatlar istiyor ve inanin gereksiz...
Slm.bende aralikta doğum yapcam.nasipse Gaziemir şifa nurdan yildiza gidiyorumbende izmirde doğum yapacağım.
sizzler hangi hastaneye ve hangi doktora gidiyorsunuz? paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?