Doğuma Hazırlık İzmirde doğum yapacak olanlar yazışalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Selam kizlar bende varim.doktorum ahmet zeki isik medicalparkta.dogum fiyatlari hakkinda bilginiz var mi

Egepolde 1350.Ucretin icinde sezryan veya normal farketmiyor ayni
Dogum fotografcisi oda susleme bir gun yatis +1 refakatci dogum sonrasi bebek tetkitleri ve isitme testi dahil

Bende egepolde yapacagim birkac kisiden cok iyi olduklarini duydum ozellikle sezeryan dogumda..bakalim ins dedikleri gibi Cikar

Merhaba kızlar.. Bende izmirde doğum yapacaqım ama doktordan yana hic sansım yok ya.. Hayat Hastanesi yalcın beye gidiyorum ultrason fotografları felan cok kotu sadece kafa cevresini ölçüp elimize verdi ya.. Lutfen bana hem maddi hemde manevi acıdan boyle insanların duygusuna önem veren paragöz olmayan bi doktor varsa yerini ve fiyatınıda yazarmısınız?

Merhaba canım ben 26 haftamdayım. Egepolde hakan beye gidiyorum ve tavsiye ederim güler yüzlü samimi pozitif bir bey muayene fiyatı 57 lira kan tahlillerine ayrıntılı ult. Filan ekstra ücret almıyorlar.

Merhaba canım ben 26 haftamdayım. Egepolde hakan beye gidiyorum ve tavsiye ederim güler yüzlü samimi pozitif bir bey muayene fiyatı 57 lira kan tahlillerine ayrıntılı ult. Filan ekstra ücret almıyorlar.

Anladim canim peki doqum ucreti ne kadar?

Anladim canim peki doqum ucreti ne kadar?
1.400 lira canım sezeryan normal doğum fark etmiyor fiyatın içinde 1 gece konaklama 1 refakatçı doğum fotoğrafçısı oda süslemesi filanda var ve doğumda çok talep gören bir hastane yeni doğan üniteside var canım

Tahir Özgüder muayenehanesine gidiyorum. Doğumum allah nasip ederse Çınarlıda olacak.

bornova şifada yapıcam doğumumu.doktorum yrd doç esra bahar gür.ilk kızımın da doktoru kendisi.çok memnunum.yeni doğan ünitesi bulunan nadir hastanelerden biri.doğum ücreti de epidural sezaryen 1500 tl.

Egopolde normal doğum yapan kaç kişi varmis araştırın derim.hep sezeryan duyduklarim.normal doğum için hep bir bahaneleri var özel hastanelerin. Sezeryanda egopolün iyi olduklarını ben de duydum o ayrı ama özel hastanelerin bu sezeryan merakı yüzünden devlette doğum yaptım ve muamele malesef çok kötüydü.

Son düzenleme:
Aylin Barborosu duymuştum normal doğum yanlısı diye ama geç kalmıstım malesef.hamileliğim normal dogum yapan özel hastane doktor bulmakla gecti.

Magnesya,
Size msj attim ama insallah sorun degildir.
Tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…