Evet egeye gidiyorum. Benim de 2 hafta icinde dogumum olacak. Acil durumlarda hocalar da girebiliyor. Ve oncelik hep normal dogumdan yana. Ben cok takilmiyorum.benim mecburi sezeryan ve yas 43 . asistan da girebilir.. Onemli olan tam tesekkullu olmasi. Ayrica dr.um ileri yas gebelikte uzman . o ozelde calismasina ragmen ege yi onerdi bana.. Yarin da son kontrol icin gidecegim egeye.. Tabiki karar sizin..ben de egeyi düşünmüştüm ama bana çok uzak malesef siz egeye mi gidiyorsunuz.dokuz eylülde kontrollerde hep asistanlar baktı bize.ve odada malesef beş kişi oluyordu.kapıda ayakta da bekliyorduk .şimdi bir iki kontrolümde daha az kişiydi odada.ege de nasıl asistanlar mı giriyor doguma? bana çok uzak yoksa egeyi düşünürdüm..
Tşk ederim yorumunuz için. bence de tam teşekküllü olması daha iyi hastanenin.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.inşallah sağsalim bebeklerimizi alırız kucağımıza.Evet egeye gidiyorum. Benim de 2 hafta icinde dogumum olacak. Acil durumlarda hocalar da girebiliyor. Ve oncelik hep normal dogumdan yana. Ben cok takilmiyorum.benim mecburi sezeryan ve yas 43 . asistan da girebilir.. Onemli olan tam tesekkullu olmasi. Ayrica dr.um ileri yas gebelikte uzman . o ozelde calismasina ragmen ege yi onerdi bana.. Yarin da son kontrol icin gidecegim egeye.. Tabiki karar sizin..
Bence de doğuma hazirlik kurslarina gitmek en güzeli.benim vaktim kalmadı bide son üç haftaya kadar hep çalıstım.bence de gidin kursa en azından hamile bayanlarla bir araya gelirsiniz.bu bile çok güzel ki çok şey de öğrenilir bence.Ben de normal doğumu tercih ediyorum ama bir taraftan da korkmuyor değilim..bu korkuları yenmek ve doğuma hazırlanmak için izmirde doğuma hazırlık kursları var, ona katılacağım... sancısız doğum ve doğum yöntemlerini öğrenmek istersen canım..
Ben de normal doğumu tercih ediyorum ama bir taraftan da korkmuyor değilim..bu korkuları yenmek ve doğuma hazırlanmak için izmirde doğuma hazırlık kursları var, ona katılacağım... sancısız doğum ve doğum yöntemlerini öğrenmek istersen canım..
ben de hep normal doğuma giderken doktorun acil bir durup uydurup sezeryana yönlendirmesinden korkuyorum.burda gördüğüm egopol hastanesine gidenler hep çok memnun ama ne hikmetse çoğu öyle yada böyle bir nedenle sezeryana alınmış.tabiki saglık için gerekiyorsa sezeryan en güzeli.doktorunda bunu önceden görmesi çok iyi.ama ya gercekten gerekmiyorsa?niye sezeryan oranı bu kadar yüksek? buyüzden özel hasteye gittiğim gibi dokuz eylüle de gidiyorum ama ordada asistanlar giriyor doguma güvenemiyorum.buca kadın doguma mı gitsem niye düşünüyorum bide.çünkü nette okudum izmirde en cok normal dogum yaptıran hastaneymiş.ege üniversitesi bana cok uzak.orda da asistanlar mı giriyor bilmiyorum.ve benim dogumuma sadece onbeş gün kaldı düşünün durumumu.çok fazla vesveseli olunca hersey daha ters gider biliyorum ama kafamdaki bu düşünceleri atamıyorum.devlet hastanesine giden yada devlette doğum yapmış olan arkadaslardan tavsiye bekliyorum acil.
Bende doğum kursuna gitmek istiyorum, bu konuda bir araştırma yapmadım henüz, tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Tşk ederim yorumunuz için. bence de tam teşekküllü olması daha iyi hastanenin.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.inşallah sağsalim bebeklerimizi alırız kucağımıza.
Sizi çok iyi anlıyorum inanın aynı sıkıntıları ben de dokuz eylülde yaşadım.saatlerce sıra beklediğim çok oldu.beş kişi birden giriyorduk odaya.niye tahammül ediyorum dedim çoğu zaman.ama sonra devlet hastanesi dedim evime on dakika dedim inatla devam ettim hastanaye.en son gittiğimde bile nst aleti bozuktu.Buca kadın doğuma gelince internetten biraz araştırdım ve Halit yavuz Vidinli bu doktorun iyi olduğunu öğrendim.hatta çarşambaya ben de ilk defa randevu aldım.odaları iki kişilikmiş asistanlar da girmiyor.çok iyi iki üç doktoru var diye okudum ama nöbetçi usulü galiba şansımıza kim girerse.çünkü sitesini inceledim baya bir kadın doğum doktoru var.bu arada hastaneyi şikayet eden beğenmeyen de var.yani ben de hiç gitmediğim için birşey diyemiyorum hastane hakkında.sadece internette araştırdım.ben de randevu aldım ama gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım daha çok kafam karışacak diye.şurda onbeş gün kaldı doğuma bunları yaşamak,düşünmek çok zor.çok vesveseli olmak da istemiyorum.herşeyin hayırlısı olur inşallah diyorum ama doğum yaklaştıkça strese giriyorum.isterseniz bir deneyin buca kadın doğumu da.bize de bilgi verin giderseniz lütfen.ben de gidersem yazarım buraya..inşallah en hayırlı kararı veririz hepimiz.Selam.. Bugun egedeydim ve inanin fikrim degistirecek kadar sıkıntı yasadim.malesef.... Sabah 7.30 da hastanedeydim ve 5 te ancak cikabildim.. Resmen bekleme sandalyelerinde uzanmak zorunda kaldim. Muayene var mi... Yok... Kan ver sonuclar p.tesiye. nts sirasi bitti.. P.tesiye.. Cuma gel dogum tarihi belirliyelim ama once randevu al.. Siraya gir.... Vallahi aklima siz geldiniz. Hemsirelere dedim. Saka mi bu.. Sabahtan beri buradayim hastaneyi tavaf ettim resmen ..kan bir yerde ultrason ikinci katta nts makineleri bozuk.. Her bir islem icin kayit sirasi... Oracikta doguracaktim... Genc hemsireler var. Onlara burada dogum istiyordum ama inanin vazgectim..dedim. Konak dogumun kapatildigini ogrendim ve bana neden buca kadin doguma gitmiyorsunuz orasi bir numara ve doguma dr.lar giriyor. Asistan yok orada.. Dediler... ogrendim ki bucadan egeye gelmisler hastaneleri dolasip belirli araliklarla farkli
nhastanelere gidiyorlarmis....
Simdi sunu soracagim.. Buca kadin dogumda onereceginiz bir dr. Varmi ben oraya da randevu alip orada devam edecegim gibi geliyor.....
Sizi çok iyi anlıyorum inanın aynı sıkıntıları ben de dokuz eylülde yaşadım.saatlerce sıra beklediğim çok oldu.beş kişi birden giriyorduk odaya.niye tahammül ediyorum dedim çoğu zaman.ama sonra devlet hastanesi dedim evime on dakika dedim inatla devam ettim hastanaye.en son gittiğimde bile nst aleti bozuktu.Buca kadın doğuma gelince internetten biraz araştırdım ve Halit yavuz Vidinli bu doktorun iyi olduğunu öğrendim.hatta çarşambaya ben de ilk defa randevu aldım.odaları iki kişilikmiş asistanlar da girmiyor.çok iyi iki üç doktoru var diye okudum ama nöbetçi usulü galiba şansımıza kim girerse.çünkü sitesini inceledim baya bir kadın doğum doktoru var.bu arada hastaneyi şikayet eden beğenmeyen de var.yani ben de hiç gitmediğim için birşey diyemiyorum hastane hakkında.sadece internette araştırdım.ben de randevu aldım ama gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım daha çok kafam karışacak diye.şurda onbeş gün kaldı doğuma bunları yaşamak,düşünmek çok zor.çok vesveseli olmak da istemiyorum.herşeyin hayırlısı olur inşallah diyorum ama doğum yaklaştıkça strese giriyorum.isterseniz bir deneyin buca kadın doğumu da.bize de bilgi verin giderseniz lütfen.ben de gidersem yazarım buraya..inşallah en hayırlı kararı veririz hepimiz.
Selam kız lar ben ilk dogumumu egepolun hastahanesinde yapmıştım acil erken doğumla gitmiştim herseyi mukemmeldi doktorum Husniye Özcan o herseyden mükemmel :) şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum yine egepol diyorum :)
bende 26. haftadayım doğumumu izmirde yapacağım doktorum karşıyakada mitra sağlıktan ali bey istediğim hastaneye gelebiliyor daha seçim yapmadım doktorumun verdiği kursa başladım orada arkadaşlarla bu konuda çok bilgi alışverişi yapabiliyoruz.Hangi hastane çoğunlukta isteniyorsa heralde orayı tercih ederim..herkese sağlıklı doğumlar diliyorum ..
Sezeryan űcretì ne kadar???
1350 tl canım bende Gökalp beye gıdıyorum.
Bu seçenegi de degerlendireyim.. Lakin dr.lar uzman mı operatör mű??????
Teşekkűrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?