Doğuma Hazırlık İzmirde doğum yapacak olanlar yazışalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet egeye gidiyorum. Benim de 2 hafta icinde dogumum olacak. Acil durumlarda hocalar da girebiliyor. Ve oncelik hep normal dogumdan yana. Ben cok takilmiyorum.benim mecburi sezeryan ve yas 43 . asistan da girebilir.. Onemli olan tam tesekkullu olmasi. Ayrica dr.um ileri yas gebelikte uzman . o ozelde calismasina ragmen ege yi onerdi bana.. Yarin da son kontrol icin gidecegim egeye.. Tabiki karar sizin..

Ayrica ilk dogumumu 5 yil once konak kadin dogumda yaptim. Az kalsin konak meydaninda doguracaktim.. Acil oraya girdim aksamina kizim 35 haftalik sezeryanla alindi.. Ve ben o hastaneden de memnun kaldim. dikislerim mukemmeldi. yani ne olursa olsun devlet diyorum ben.. Ozeller uçuk fiyatlar istiyor ve inanin gereksiz...

Tşk ederim yorumunuz için. bence de tam teşekküllü olması daha iyi hastanenin.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.inşallah sağsalim bebeklerimizi alırız kucağımıza.

Bence de doğuma hazirlik kurslarina gitmek en güzeli.benim vaktim kalmadı bide son üç haftaya kadar hep çalıstım.bence de gidin kursa en azından hamile bayanlarla bir araya gelirsiniz.bu bile çok güzel ki çok şey de öğrenilir bence.

Bende doğum kursuna gitmek istiyorum, bu konuda bir araştırma yapmadım henüz, tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Bu biraz da şans sanırım, ben ve tanıdığım birçok kişi egeden pek memnun kalmadı. Tabii denk geldiğiniz doktora da bağlı. O hastanede garip bir şekilde insanları saatlerce bekletme ve hiçbir yakına haber vermeme gibi bir özellik var. Sağlık açısından olmasa da, davranış ve hizmet olarak biraz kötü hissettiriyor. Devlet hastanelerine gelince, tam teşekküllü ve doktorlar günde onlarca doğum yaptırdığı için çok deneyimli, asistanlar girmiyor bildiğim, ama oranın da kötü yanı özeldeki gibi hoş ilgi görmeyebiliyorsunuz, normal doğum ise herkes yan yana doğum başlangıcı pozisyonunda (doğum anına kadar) aynı ortamda birbirini görür vaziyette bekliyormuş (eşim doğum hastanesinde çalışıyor oradan biliyorum). Bu da rahatsız edici olur diye düşünüyorum. Yine en iyisi uygun bir özel hastane sanırım. Ben Su'ya gidiyorum ve memnunum, diğer özellerde az çok aynı, burada önemli olan doktor seçimi

Bende doğum kursuna gitmek istiyorum, bu konuda bir araştırma yapmadım henüz, tavsiyede bulunursanız sevinirim.

Ben lotus anneliğe yolculuk okuluna gideceğim canım, bir arkadaşım gitti çok memnun kaldı, bir arkadaşımın da doğumunda bulunmuş kurucusu..haftasonu eşlerle beraber 2 tam gün gerekli..istersen gittikten sonra da yazarım düşüncelerimi..takip etmek istersen de facebook ta grupları var, ücretsiz tanıtım aktiviteleri falan oluyor, veya uğrayıp direk görüşebilirsin, sorularını sorarsın felan..

Tşk ederim yorumunuz için. bence de tam teşekküllü olması daha iyi hastanenin.Hayırlısı olur inşallah hepimiz için.inşallah sağsalim bebeklerimizi alırız kucağımıza.

Selam.. Bugun egedeydim ve inanin fikrim degistirecek kadar sıkıntı yasadim.malesef.... Sabah 7.30 da hastanedeydim ve 5 te ancak cikabildim.. Resmen bekleme sandalyelerinde uzanmak zorunda kaldim. Muayene var mi... Yok... Kan ver sonuclar p.tesiye. nts sirasi bitti.. P.tesiye.. Cuma gel dogum tarihi belirliyelim ama once randevu al.. Siraya gir.... Vallahi aklima siz geldiniz. Hemsirelere dedim. Saka mi bu.. Sabahtan beri buradayim hastaneyi tavaf ettim resmen ..kan bir yerde ultrason ikinci katta nts makineleri bozuk.. Her bir islem icin kayit sirasi... Oracikta doguracaktim... Genc hemsireler var. Onlara burada dogum istiyordum ama inanin vazgectim..dedim. Konak dogumun kapatildigini ogrendim ve bana neden buca kadin doguma gitmiyorsunuz orasi bir numara ve doguma dr.lar giriyor. Asistan yok orada.. Dediler... ogrendim ki bucadan egeye gelmisler hastaneleri dolasip belirli araliklarla farkli nhastanelere gidiyorlarmis....
Simdi sunu soracagim.. Buca kadin dogumda onereceginiz bir dr. Varmi ben oraya da randevu alip orada devam edecegim gibi geliyor.....

Selam kız lar ben ilk dogumumu egepolun hastahanesinde yapmıştım acil erken doğumla gitmiştim herseyi mukemmeldi doktorum Husniye Özcan o herseyden mükemmel :) şimdi ikinci bebeğimi bekliyorum yine egepol diyorum :)

Sizi çok iyi anlıyorum inanın aynı sıkıntıları ben de dokuz eylülde yaşadım.saatlerce sıra beklediğim çok oldu.beş kişi birden giriyorduk odaya.niye tahammül ediyorum dedim çoğu zaman.ama sonra devlet hastanesi dedim evime on dakika dedim inatla devam ettim hastanaye.en son gittiğimde bile nst aleti bozuktu.Buca kadın doğuma gelince internetten biraz araştırdım ve Halit yavuz Vidinli bu doktorun iyi olduğunu öğrendim.hatta çarşambaya ben de ilk defa randevu aldım.odaları iki kişilikmiş asistanlar da girmiyor.çok iyi iki üç doktoru var diye okudum ama nöbetçi usulü galiba şansımıza kim girerse.çünkü sitesini inceledim baya bir kadın doğum doktoru var.bu arada hastaneyi şikayet eden beğenmeyen de var.yani ben de hiç gitmediğim için birşey diyemiyorum hastane hakkında.sadece internette araştırdım.ben de randevu aldım ama gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım daha çok kafam karışacak diye.şurda onbeş gün kaldı doğuma bunları yaşamak,düşünmek çok zor.çok vesveseli olmak da istemiyorum.herşeyin hayırlısı olur inşallah diyorum ama doğum yaklaştıkça strese giriyorum.isterseniz bir deneyin buca kadın doğumu da.bize de bilgi verin giderseniz lütfen.ben de gidersem yazarım buraya..inşallah en hayırlı kararı veririz hepimiz.

Son düzenleme:

Ben de inceledim netten ama asıl bize gerekli olan oradan memnun olan ya da dogum yapan biri... Dediginiz gibi yapalım bilgi alan muayene olan yazsın.. Hakkımızda hayırlısı..

Sezeryan űcretì ne kadar???

bende 26. haftadayım doğumumu izmirde yapacağım doktorum karşıyakada mitra sağlıktan ali bey istediğim hastaneye gelebiliyor daha seçim yapmadım doktorumun verdiği kursa başladım orada arkadaşlarla bu konuda çok bilgi alışverişi yapabiliyoruz.Hangi hastane çoğunlukta isteniyorsa heralde orayı tercih ederim..herkese sağlıklı doğumlar diliyorum ..

Saglıklı dogum ve saglıklı bebişler inşallah.. Sizin daha var ama ela2735 ve benim her an hazırlıklı olmamız lazım . eger arkadaslarınızdan ve ye dr.unuzdan bilgi alabilirseniz lütfen paylaşın....

Cinarlinin ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi ? Doktorum disardan gelecek hastanenin dr u degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…