Doğuma Hazırlık İzmirde doğum yapacak olanlar yazışalımmı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Operator canım Dr lar

Selamlar.. bir suredir kk ne uyeyim hic yazma firsatim olmamisti konuyla bu kdr alakali olunca cevap yazmadan duramadim. Oncelikle kendimi tanitayim 36. Haftasinda kiz bebek bekleyen 27 yasinda bir hekimim.. esim de ayni sekilde hekim.. ben tum kontrollerimi egepol de yaptiriyorum. Su ana kadar cok memnun kaldim ki yine bir hekim arkadasim 4 hf once orda epidural normal dogum yapti hastanenin herturlu imkaninindan cok memnun kaldi ama dr u disardan ozel muayenesine gittigi bir hekimdi. Hekimin cok telasli vs. Oldugunu soyleyip bir daha asla ona gitmeyecegini belirtti.
Benim hekimim egepol un hekimlerinden.. dr cemil kaymaz.. herhangi birinin onerisiyle gitmedim oylesine kim bostaysa ona randevumu almistim.. cok da memnunum.. zaten dogum ve sezeryan isi comez vakasidir.. universite hastanelerinde bol bol en comez e yaptirirlar. Gebeliginizde bir sknti yoksa asistanlara muayene olmak ya da dogumu yaptirmak konusunda endiselenmeyin.. zaten herturlu sıkıstıklari anda yardimlarina kosucak kidemlileri oluyor.. ama sakin hoca gelecek die umitlenmeyin.. :)) universite hocasini yerinden kaldirip dogum icin getirmek pek mumkun bir durum degil...
bu arada tum kadin dogum doktorlari 'operator'dur. Bu sifat doktorun cerrahi islem yaptigi anlamina gelir ki tum cerrahi brans hekimleri 'operator'dur. Misal uroloji, kbb, ortopedi gibi... cerrah olmayan hekimlerin dahiliye noroloji kardiyoloji gibi brans hekimlerinin isimlerinin onune 'uzman' sifati konur..

Cok konustum simdilik bu kdr yeter :))
Herkese hayirli dogumlar :))

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.. malum 657 olunca devlet hastanesini tercih etmek durumundayız.. ben 38 haftadayım ve yarın yine ege ye sezeryan için gün almaya gideceğim... benim dr. da egeden emekli ve hocaların doğuma girmeyeceğini biliyorum.. endişeleniyorum. 2 ay önce egede sezeryan olan arkadaşımın bebeği hastaneden enfeksiyon kaptı.. hala uğraşıyorlar bu bebeğmin de kapacağı anlamına gelmez ama endişeleniyorum işte!!

Ben bugun ata saglik hastanesine kontrole gittim ilk keZ. Kendi doktorum 5000 tl dedi cunku dogumuma. Hastane doktoruyla ata saglikta dogum yaparsam normal 1000 sezeryan 1100 tl. Buna 10 adet dogum fotosu ve oda suslemesi dahilmis. Fiyat cok iyi. Dogumhane ve odalari gezdim. Sicak bi ortam var. Bebek dogunca tum olcumler sizin yaninizda yapilio ayri odaya goturmuyolar bebisi, odalarda da banyo tuvalet mevcut ve refakatci icin yatak olan tekli koltuk odalari genis ferah. Dogumumu burda yapicam umarim buranin doktoru sezeryan manyagi tiplerden deildir

merhaba kızlar izmirdeyiz bebek hastane süslemeleri hast cıkıs setleri mevlüt setleri bebek seleri sabun kokulutaşlarla izmirdeki dukkanımızda hizmet vermekdeyiz hepinizi bekleriz

Merhaba, Aysel Taşer'den memnun musunuz? Karataş hastanesinde doğum ücreti ne kadar? ben de dr. araştırıyorum da...
Canim ben çok memnunum 3 hastanedir kendisini takip ediyorum o nereye biz oraya kendisini 6-7 senedir taniyorum ilgili seker bi bayan nasipse orda olacak Doğumum tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar! Ben Bornova Şifaya gidiyorum.Doktorum Sultan Buğday.Şimdilik memnunum. Herkesin bebeğini sağ salim kucağına alması dileğiyle...

Cinarlinin ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi ? Doktorum disardan gelecek hastanenin dr u degil.
Ben 14 ekim de çınarlı hastanesinde doğum yaptım. Sezaryen doğum 1900-2000 tl civarı. Normal doğum için de 1.300-1.400 gibi fiyat vermişlerdi ama sonradan duyduğum kadarı ile normal de olsa sezaryen de fiyat farketmiyor. Ben 1.950 tl civarı para ödedim. Eğer suit oda talebiniz olursa fark alabiliyorlarmış ama suit odaları da boş bulmak pek mümkün olmuyor

TE="hopfield, post: 38413485, member: 492071"]Ben 14 ekim de çınarlı hastanesinde doğum yaptım. Sezaryen doğum 1900-2000 tl civarı. Normal doğum için de 1.300-1.400 gibi fiyat vermişlerdi ama sonradan duyduğum kadarı ile normal de olsa sezaryen de fiyat farketmiyor. Ben 1.950 tl civarı para ödedim. Eğer suit oda talebiniz olursa fark alabiliyorlarmış ama suit odaları da boş bulmak pek mümkün olmuyor [/QUOTE]
CoooK tesekkur ederim.. bilmek rahatlatiyor . :)

Kent hastanesinde Ali Ata Özdemir süper doğum yaptırıyor doğal doğum.Doğumdan öncede kurs veriyor

ben kentte yaptım siz istediğiniz hastaneyi seçebiliyorsunuz Ali bey bana bırakmıştı hastane seçimimi

merhabalar bende bulnduğum yerde devlete gidiyorum.şimdi ekstradan izmirde egepol cemil kaymaza gideceğim doktoru hiç tanımıyorum.ayrınılı ult. için gideceğim özellikle sonrada aylık takip

selam kızlar ben de buca tınaztepe hastanesinde doğum yapacağım doktorum da aylin barbaros.hastane donanımlı bi hastane yeni doğan yoğun bakımı da var.epiduralli normal doğum 1500 sezeryan 1200-1300 arası.doktorumdan da çok memnunum normal doğum yanlısı bi doktor.

bende eğer egepolden memnun kalmazsam tınaztepedeyim.Can postacı ya da aylin barbarosa gelecek.hadi gözün aydın dr ve hastanene sorununu haletmişssin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…