Canım ben özelden gittim doktorum özel geldi ameliyathane ve oda ücreti ödedik ikisi 1600 du doktorum haricSezeryan űcretì ne kadar???
Operator canım Dr lar
Selamlar.. bir suredir kk ne uyeyim hic yazma firsatim olmamisti konuyla bu kdr alakali olunca cevap yazmadan duramadim. Oncelikle kendimi tanitayim 36. Haftasinda kiz bebek bekleyen 27 yasinda bir hekimim.. esim de ayni sekilde hekim.. ben tum kontrollerimi egepol de yaptiriyorum. Su ana kadar cok memnun kaldim ki yine bir hekim arkadasim 4 hf once orda epidural normal dogum yapti hastanenin herturlu imkaninindan cok memnun kaldi ama dr u disardan ozel muayenesine gittigi bir hekimdi. Hekimin cok telasli vs. Oldugunu soyleyip bir daha asla ona gitmeyecegini belirtti.
Benim hekimim egepol un hekimlerinden.. dr cemil kaymaz.. herhangi birinin onerisiyle gitmedim oylesine kim bostaysa ona randevumu almistim.. cok da memnunum.. zaten dogum ve sezeryan isi comez vakasidir.. universite hastanelerinde bol bol en comez e yaptirirlar. Gebeliginizde bir sknti yoksa asistanlara muayene olmak ya da dogumu yaptirmak konusunda endiselenmeyin.. zaten herturlu sıkıstıklari anda yardimlarina kosucak kidemlileri oluyor.. ama sakin hoca gelecek die umitlenmeyin.. :)) universite hocasini yerinden kaldirip dogum icin getirmek pek mumkun bir durum degil...
bu arada tum kadin dogum doktorlari 'operator'dur. Bu sifat doktorun cerrahi islem yaptigi anlamina gelir ki tum cerrahi brans hekimleri 'operator'dur. Misal uroloji, kbb, ortopedi gibi... cerrah olmayan hekimlerin dahiliye noroloji kardiyoloji gibi brans hekimlerinin isimlerinin onune 'uzman' sifati konur..
Cok konustum simdilik bu kdr yeter :))
Herkese hayirli dogumlar :))
Selamlar.. bir suredir kk ne uyeyim hic yazma firsatim olmamisti konuyla bu kdr alakali olunca cevap yazmadan duramadim. Oncelikle kendimi tanitayim 36. Haftasinda kiz bebek bekleyen 27 yasinda bir hekimim.. esim de ayni sekilde hekim.. ben tum kontrollerimi egepol de yaptiriyorum. Su ana kadar cok memnun kaldim ki yine bir hekim arkadasim 4 hf once orda epidural normal dogum yapti hastanenin herturlu imkaninindan cok memnun kaldi ama dr u disardan ozel muayenesine gittigi bir hekimdi. Hekimin cok telasli vs. Oldugunu soyleyip bir daha asla ona gitmeyecegini belirtti.
Benim hekimim egepol un hekimlerinden.. dr cemil kaymaz.. herhangi birinin onerisiyle gitmedim oylesine kim bostaysa ona randevumu almistim.. cok da memnunum.. zaten dogum ve sezeryan isi comez vakasidir.. universite hastanelerinde bol bol en comez e yaptirirlar. Gebeliginizde bir sknti yoksa asistanlara muayene olmak ya da dogumu yaptirmak konusunda endiselenmeyin.. zaten herturlu sıkıstıklari anda yardimlarina kosucak kidemlileri oluyor.. ama sakin hoca gelecek die umitlenmeyin.. :)) universite hocasini yerinden kaldirip dogum icin getirmek pek mumkun bir durum degil...
bu arada tum kadin dogum doktorlari 'operator'dur. Bu sifat doktorun cerrahi islem yaptigi anlamina gelir ki tum cerrahi brans hekimleri 'operator'dur. Misal uroloji, kbb, ortopedi gibi... cerrah olmayan hekimlerin dahiliye noroloji kardiyoloji gibi brans hekimlerinin isimlerinin onune 'uzman' sifati konur..
Cok konustum simdilik bu kdr yeter :))
Herkese hayirli dogumlar :))[/QUOTE
Merhaba verdiginiZ bilgiler için çok tesekkurler .hekim olmadığımız niçin maalesef ayrıntıyı bu derece bilemiyoruz tabiki ama ben genel olarak Dr un operator uzman yada prof olması konusunda takıntılı Değilim Dr ile ilgili II bir izlenim duyduysam gider muayene olurum. Devam ederim yada başka birini tercih ederm. HepimiZ insansız drlar da insan her Dr güler yüzlu olamıyor gerek karakter olarak gerekse malum devlet hastanelerinin yoğunluğu guler yüz bırakmıyor insanlarda. Bizler bile yeri geldimi zor dayaniyoruz bu yoğunnluga. Buarada cemil beye bende gittim gebeliğin ilk muayenelerinde Gökalp beyle sohbet falan edebiliyoruz artik ona alistigim için cemil beye gitmek garip gelmişti ama hekumligi ile ilgili memnun kalmistim biri sorsa tavsiyevederim. Benim ikinci gebeliği m 2011den beri Gökalp beye gidyrum bugünde kontroldeydim sezeryan olacağım için tarihimiz belli sayılır sizin tarihinize denk gelio :) ocak 9 yada 1O unda alicak bebisimizi insallah sized hayırlı doğumlar inşallah bebeğinizin sağ salim alın kucaginiza
bende kısmetse karatas hastanesinde yapacagım doktorum da aysel taşerMerhabalar.. Karatas Hastanesi'nde dogumum olacak insallah. Dr. Aysel Taser..
Merhaba, Aysel Taşer'den memnun musunuz? Karataş hastanesinde doğum ücreti ne kadar? ben de dr. araştırıyorum da...bende kısmetse karatas hastanesinde yapacagım doktorum da aysel taşer
Canim ben çok memnunum 3 hastanedir kendisini takip ediyorum o nereye biz oraya kendisini 6-7 senedir taniyorum ilgili seker bi bayan nasipse orda olacak Doğumum tavsiye ederimMerhaba, Aysel Taşer'den memnun musunuz? Karataş hastanesinde doğum ücreti ne kadar? ben de dr. araştırıyorum da...
Doğum ucretide 1200 doğumun hersekli öyle misCanim ben çok memnunum 3 hastanedir kendisini takip ediyorum o nereye biz oraya kendisini 6-7 senedir taniyorum ilgili seker bi bayan nasipse orda olacak Doğumum tavsiye ederim
Ben 14 ekim de çınarlı hastanesinde doğum yaptım. Sezaryen doğum 1900-2000 tl civarı. Normal doğum için de 1.300-1.400 gibi fiyat vermişlerdi ama sonradan duyduğum kadarı ile normal de olsa sezaryen de fiyat farketmiyor. Ben 1.950 tl civarı para ödedim. Eğer suit oda talebiniz olursa fark alabiliyorlarmış ama suit odaları da boş bulmak pek mümkün olmuyorCinarlinin ucretleri hakkinda bilgisi olan var mi ? Doktorum disardan gelecek hastanenin dr u degil.
bende eğer egepolden memnun kalmazsam tınaztepedeyim.Can postacı ya da aylin barbarosa gelecek.hadi gözün aydın dr ve hastanene sorununu haletmişssin :)selam kızlar ben de buca tınaztepe hastanesinde doğum yapacağım doktorum da aylin barbaros.hastane donanımlı bi hastane yeni doğan yoğun bakımı da var.epiduralli normal doğum 1500 sezeryan 1200-1300 arası.doktorumdan da çok memnunum normal doğum yanlısı bi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?