Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar izmirde nerelerde dogum yapmayı dusunuosunuz.Tavsıye edecegınız doktorlar dogum ucretlerı vs neler bılenlerınız yardımcı olursa sevınırım.
bornovadayım cnm ben ama cok kararsız kaldım.Napıcagımı bılemıyorum bebegım ıçın en ıyısını ıstıyorum ama cok zorlanıyorum.Genelde hastaneler le ılgılı guzel yorumlar alıyorum ama doktorlardan korkuyorum acıkcası.Özel ve sgk lı olsun ıstıyorum bıde dogum paraları yenıdogan unıtesı ve kuvezın olmasıda onemlı benım ıcın herhangı bı duruma karsı ALLAH korusun...cnm sen sgk anlaşmalı bir özel hastane mi düşünüyorsun? eğer öyle ise ben egepole gidiyorum, biraz kalabalık ama şimdilik memnunum. doğum konusunda tercih edilen hastanelerden biri egepol. drum gökalp bey. ama nezahat hanım ve hakan bey var orada, onlardan da memnunlar genellikle. tabi nerede yaşadığın da önemli belki bulunduğun yere yakın olsun istersin, karşıyaka tarafındaysan burada da medikal park yeni açıldı araştırabilirsin gidenlerden. kent hastanesi de çok güzel ama sgk anlaşması yok bildiğim kadarıyla. egepolde muayene ücreti yanlış hatırlamıyorsam 28tl olması lazım. doğum da 700 sanırım.
bornovadayım cnm ben ama cok kararsız kaldım.Napıcagımı bılemıyorum bebegım ıçın en ıyısını ıstıyorum ama cok zorlanıyorum.Genelde hastaneler le ılgılı guzel yorumlar alıyorum ama doktorlardan korkuyorum acıkcası.Özel ve sgk lı olsun ıstıyorum bıde dogum paraları yenıdogan unıtesı ve kuvezın olmasıda onemlı benım ıcın herhangı bı duruma karsı ALLAH korusun...
cok tesekkur ederım cnm bırınden bırını denıcem artık.Umarım hayırlısıyla korktugum seyler basıma gelmez.Hayırlı bır dogum gecırmemız dılegıyle...haklısın cnm, yeni doğan ünitesi çok önemli. egepolde, şifada, kentte ve medikal parkta var. drlardan korkmana gerek yok, güvenebileceğin birini mutlaka bulursun bence. tabiki tavsiyeler çok önemli. ben şahsen drumu tavsiye edebilirim.
ben bornova şifa hastanesinde doğum yaptım memnun kaldım.Doktorum Arzu hn dı.hastanede 2.5 gün kaldım 750 tl ödedik genel anestesi sezeryan oldum.sezeryan sanırım 450-500 civarında 750 ödedik biz ama 2.5 gün kaldım oda parası refakatçi parası sgk ile anlaşmasıda var muayene ücreti 35 tl idi 7 ay önce.
bende 4hafta önce kent hastanesinde normal doğum yaptım doktorum orçun sezer 4600 ödedim.. doktorumdan ve hastaneden çok memnunum..
Ne kadar pahalıymış, bende özele gidiyorum ama normal doğum 400 sezeryan 500,sizin ödediğiniz bu ücretin içinde ne var
bende 4hafta önce kent hastanesinde normal doğum yaptım doktorum orçun sezer 4600 ödedim.. doktorumdan ve hastaneden çok memnunum..
egepol---gökalp bey..tavsiye ederim.
egepol---gökalp bey..tavsiye ederim.