izmirde dogum yapıcaklar!!!Hastane ve doktor onerılırınızı beklıyorum.Lutfen yardım e

kızlar ben cok arastırdım hastanelerı falan ama hala kafam karısık benım bende 2 aralıkta sıfaya gıdıcem bakalım memnun kalmassam baska bıyer dusunuyorum ama ben egepol denızlıde dıe bılıyorum nasıl gıdıosunuz nerde bu hastane anlamadım valla

kızlar ben bu hasta şifa hastanesinden randevu aldım bakalım nasıl olucak...Tavsıyelerımı yazarım sıze daha bılınclı oluruz boylece ;))

bende ege ünüversiesinde doğum yapmak istiyorum,fuat akercan.....

Fuat Bey benim amniyosentezimi yapmıştı yumuşak yaklaşımı olan bir doktor kendisinden memnun kalmıştım.Ben de ege üniversitesinde doğum yapmayı düşünüyorum gebelik kontrollerim hamdi dalan sağlık merkezinde yapılıyor(ege üni.de tüp bebek ile gebe kalabildim) takibimi yapan dr.lardan birisi doğuma girecek sanıyorum.32.haftadayım inşallah hayırlısıyla sorunsuz sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi.:nazar:

Sen kaç haftalık gebesin?

Merhaba benm DR.umda Kent de yapack DR. hastahane icinden degil.Birsy sorucm sizin de fiyatn icinde bebeginize baktilar mi?yada + ne yaptilar diyerek sorayim kisaca;)buarada anali babAli saglikli buyusun bebisn;)

teşekkür ederim..
ben epidural normal doğum yaptım, 1gece yattım, bebeğin ilk muayenesi ve aşıları yapıldı.. zaten bebeğin muayenesi, annenin muayenesi, refekatçi falan bunlar olması gereken şeyler.. bu arada eğer kentte karar verdiysen ve normal doğum olacaksa eşinde isterse doğuma girebilir, benim eşim girmişti. ben hastaneden doktorlardan memnunum şimdide çocuk doktoruna devam ediyorum..
sağlıkla bebeğini kucağına alman dileğiyle, hayırlı doğumlar..

Son düzenleme:
Back
X