İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

funercim cok gecmis olsun
ins tez zamanda iyilesirsina.s.
ya bende izmirde olucam buyuk olasilik ama daha tam karar vermiste degilim.
su anda yurt disindayim 6 ay sonra gelicem izmire ama isler cok karisik
2 yasinda oglum var en cok onun psikolojisini dusunuyorum
ben onunla yeterince ilgilenemiycem zaten tanimiyoda anane babane zor bagli bana ne yapicam bilmiyorum
bide ameliyat sonrasi halimden korkar ve etkilenir diye dusunuyoirum
bir suru dusunce var kafamin icinde ne yapacagimi bilmiyorummmmm(((

çok teşekkür ederim canım:))) bu ameliyatın sıkıntısı toplam 1 hafta...doktorunun dediklerini aksatmadan uygularsan 3 gün içinde çok toparlanmış olursun...ben kendi adıma doktoruma çok güveniyorum..ve çok seviyorum...gerçekten çok tatlı, düzgün, iyi bir insan ve mükemmel bir cerrah...bu özelliklerin hepsini aynı bünyede bulmak çok kolay değil...umarım senin için de en iyi en içine sinen tercih olur canım...görüşmek üzere:1hug:

Selam :) 2 yaşındaki oğlunla ilgili endişeni okuyunca benim yaşadıklarım aklıma geldi...Komşumun çok çok sevdiğimiz bizden çıkmayan 2.5 yaşındaki kızı beni görünce çığlık çığlığa kaçmıştı...Normalde beni görünce kucağıma atlayan sürekli benle vakit geçirmeye alışkın bir çocuk öyle davranınca o kadar üzülmüştümki anlatamam...2. gün Yağmur bebek bahçedeyken balkona çıktım..Yine aynı sonuç beni farkedince bağırarak kaçtı..Ama annesi ve babası aynı gün akşamında burunlarında birer bandajla sempatiksalakcinni kucklarında bebekleri geldiler...1-2 dakika bandajı ve takma nedenlerini konuştuk hatta onada bandaj taktık :)))
:lepi: sonrasında kucağımda uyudu Sadece her gördüğünde acıdımı uff mu oldun diye sordu...
Anlatmak istediğim şimdiki çocuklar çok akıllı..Bebek diye baktığımız birer zeka küpü hepsi :))Uygun bir dille derdini anlatırsan oda sana yardımcı olur mutlaka....Annenanne ve babaanne varsa oda şans mutlaka alışır onlara...Endişelenme hepsi hallolur..:teselli:
En kısa zamanda ve en kolay şekilde istediğin gibi bir buruna kavuşman dileğiyle...:1hug:

Mikado merhaba,nasılsın?
Sen uzun zamandır kulüpte aktif değilsin sanki,pek göremiyorum seni çünkü.
Umarıım çok çok iyisin ve herşey yolundadır.Bana gönderdiğin bi özel mesaj çok hoşuma gitti,hani tatildeyken beni merak edip salt benden haber varmı diye nete girip bakıyormuşsun ya,bu gerçekten çok hoşuma gitmişti.ÇOK TEŞEKKÜR ederim.Manen gerçekten çok yanımdaydınız,ben bunu hep hissettim ve sizlerden haber alamadığım o hastaneli dönemlerimde aklım hep sizlerdeydi,acaba ne yazdılar bana diye düşünüyordum devamlı.Döndüğümdede beklediğimden daha fazla ilgi vardı,bu beni çok daha mutlu etti.,çok güzel moral oldu bana.
İYİKİ VARSIN,İYİKİ VARSINIZ.

iskarpin merhaba canım:)) heyecanını, endişelerini, merakını çok iyi anlıyorum gerçekten...herkes bu süreçten geçiyor emin ol...ara ara kendi resimlerimi çekiyorum...ama henüz ikinci alçım çıkmadı canım...biraz daha iyileşeyim..albüm yapmaya çalışıcam inşallah.....ameliyat sonrası özellikle 3-4 gün sıkıntılı oldu biraz benim için..ama bu tamamen benim yapımdan kaynaklandı...benim çok ince ve hassas bir cildim var..ve damar yapım da oldukça yüzeyel...o yüzden diğer arkadaşlara göre biraz daha fazla morluk oldu mesela...yalnız çok hızlı da geriledi...ayrıca ameliyat öncesi pek bir solunum problemim yoktu...bu yüzden ameliyattan sonra ağızdan nefes almaya çalışmak beni zorladı boshayallersmile...tamponlar çıkınca o da bitti...şimdi ben de en az sizin kadar merak ediyorum yeni burnumu inan...Can Bey gerek mesleki tecrübe ve becerisi gerekse insanlığı ile çok çok önemli ve özel opuyorumnanaktan...bir çok meslektaşı onu tercih ettiğini duymuştum...hatta doktor hastalarından biri ile tanıştım....mükemmel ve çok doğal bir burnu vardı...etrafındaki herkes hemşireleri, hastaları, doktor arkadaşları inanılmaz saygı duyuyor ve güveniyor ona...ben Can Bey'i kesinlikle tavsiye ederim....ben görüştükten yaklaşık 1 ay sonra ameliyat oldum...bunu ben istedim...ama mesela Gökçe13 hemen 1 hafta sonra olmuştu...programı çok dolu değilse çok ileri bir tarihe gün vermeyeceğini düşünüyorum...aklına takılan her şeyi sorabilirsin...mail adresini de kaydettim...inşallah istediğinden de iyi olur canım...sevgiyle a.s.

çokk ama çokk teşekkür ederim cnm cevapladığın için fotolarını aman unutma:)) iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim öpüyorum görüşmek üzere...

ha canım unutmadan sorayım can beye ameliyattan önce şöyle böyle istiyorum falan dedin mi yoksa ona mı bıraktın naptın nasıl cesaret ettin? yani ben konuşmaya gittim can beyde kararlıyım ama tatmin olamadım , şöyle böyle istiyorum diyemedim..çünkü ben ameliyatta onu işliycem dedi...demeye de o an için çekindim ama iş ciddiye binsin bak nasıl söyliycem:)) ya kafasına göre yaparsa ya beğenmezsem diye de korktum napıcam ben dinler mi beni?onu bilmiyorum...

iskarpin sen tam kararını vermişsin sanırım...ne güzel ben ufuk beyi düşünüorum ama can beyde kafamın bi köşesinde var...

valla tatlım olanların durumları süper gayet doğal ..işte bazı düşüncelerim var kafamda ama büyük ihtimalle can bey...evet ufuk bilkayı da çok duydum..karar vermek ne zor değil mi?? allah hepimizin yardımcısı olsun cnm

evt cnm sanırım işin en zor ve en önemli kısmı...bende can beye olanların fotoğraflarını görmek istiyorum ama sanırım silmişlerözeldende msj atamıyorum...

Selam..İnanılmazyoğun birdönem yaşıyorum..Hızlıca karışık bir albüm yaptım..Funercim senin için eklediğim 2 fotoğrafa gözatarmısın :)) İlk fırsatta hepinzi tek tek cevaplıyacağım....Görüşürüzz....:)sempatiksalakcinni

Can Beye ilk görüşmemizde sadece güzel ve doğal bir burun istiyorun ben demiştim...ama ameliyattan bir gün önce acaba biraz kavis olsa mı dedim...belki çok hafif kavis olabilir ama ben kavis sevmiyorum..doğallığı bozuyo bence dedi...ben de doğallık benim için çok daha önemli..o halde malzeme sizin...size bırakıyorum doktorcum dedim...dediğim gibi burnumu henüz göremediğim için neye benziyo bilmiyorum:))) Can Beye ameliyattan sonra da sordum...hayır kavisli yapmadım dedi...bakalım hep beraber görücez inşallah canım:)) umarım hepimiz beğeniriz ....görüşmek üzere...:1hug:

çok tatlısın....afiyet olsun canım kaydirigubbakcemile3....gerçekten tebrik ediyorum:))) bu arada süper görünüyosun...Allah nazarlardan saklasın ne olduysa o fotolar yüzünden oldu zaten:))) darısı başıma olmuştur inşallah yerimseniben...bu arada kolay gelsin tatlım...fazla uzaklaşma olur mu .....çok öpüyorum...olumunekankayizsmile

canım bende buraya ilk mesaj yazanlardanım kadınlar kulubunu devamlı takip ediyorum ama hiç soru yada cevabım olmamıştı ben muğlada oturuyorum ve çalıştığım için gidip görme araştırma gibi bir fırsat bulamadım sana sormak istediğim tabiki öncelikle fiyatı ve ödeme şekli kurban bayarmından 1-2 gün önce olmak istiyorum çünkü çalıştıgım için izin alma durumum yok tatilinde uzun olması benim için büyük bir şans burun tasarımını yapıp sana gösterdiler mi sen mi karar verdin şekline herhangi bir resim götürdün mü yanında böyle istiyorum diye..cevaplarsan çok sevinirim

üstüme alınıp cevap veriyorum:))) çalıştığım için ameliyat sonrası izin konusu beni de en çok düşündüren şey olmuştu... bu yüzden ben de şeker bayramı arefesine getirdim ameliyatı....Can Bey normalde Diyarbakır'da görevli... o yüzden görevi ile ilgili sorumlulukları izin verirse kurban bayramı veya öncesinde ameliyat edebilir diye düşünüyorum....fiyat konusu senin ameliyatının basitliği veya zorluğuna endeksli olarak değişebilir...o açıdan buradan fiyat vermek doğru olmaz sanırım...ama Can Bey paradan çok yaptığı işin onu tatmin etmesi ile ilgileniyor...bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim...doktorların çoğu ''ben şu burundan istiyorum'' tarzındaki talepleri pek hoş karşılamıyorlar...aslında haklılık payları da var..çünkü o burun senin yüzünde çok da kötü durabilir dii mi...ama sana özel tasarım yapar mı bilmiyorum... ben istememiştim...yapar mısınız diye de sormadım...Bunu Can Bey'le konuş istersen....ben dediğim gibi sadece güzel ve doğal bir burun istiyorum..doğallık benim için çok önemli demiştim...gerisini ona bıraktım...her kes için en iyi sonucu diliyorum...görüşmek üzere...a.s.

funercim çok teşekkürler verdiğin bilgiler için... ah her kelimen/kelimeniz benim için o kadar önemli ki...inan ki burnunu senden çok merak ediyorum yani inşallah tam istediğin gibi olur da hiç sıkıntı çekmezsin cnm benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…