funercim cok gecmis olsun
ins tez zamanda iyilesirsina.s.
ya bende izmirde olucam buyuk olasilik ama daha tam karar vermiste degilim.
su anda yurt disindayim 6 ay sonra gelicem izmire ama isler cok karisik
2 yasinda oglum var en cok onun psikolojisini dusunuyorum
ben onunla yeterince ilgilenemiycem zaten tanimiyoda anane babane zor bagli bana ne yapicam bilmiyorum
bide ameliyat sonrasi halimden korkar ve etkilenir diye dusunuyoirum
bir suru dusunce var kafamin icinde ne yapacagimi bilmiyorummmmm(((
funercim cok gecmis olsun
ins tez zamanda iyilesirsina.s.
ya bende izmirde olucam buyuk olasilik ama daha tam karar vermiste degilim.
su anda yurt disindayim 6 ay sonra gelicem izmire ama isler cok karisik
2 yasinda oglum var en cok onun psikolojisini dusunuyorum
ben onunla yeterince ilgilenemiycem zaten tanimiyoda anane babane zor bagli bana ne yapicam bilmiyorum
bide ameliyat sonrasi halimden korkar ve etkilenir diye dusunuyoirum
bir suru dusunce var kafamin icinde ne yapacagimi bilmiyorummmmm(((
Bu arada benim albümüm vardı zaten..Ama gokce13 arkadaşımızında albümünü görebilirsiniz...herkese açık.
ha canım unutmadan sorayım can beye ameliyattan önce şöyle böyle istiyorum falan dedin mi yoksa ona mı bıraktın naptın nasıl cesaret ettin? yani ben konuşmaya gittim can beyde kararlıyım ama tatmin olamadım , şöyle böyle istiyorum diyemedim..çünkü ben ameliyatta onu işliycem dedi...demeye de o an için çekindim ama iş ciddiye binsin bak nasıl söyliycem:)) ya kafasına göre yaparsa ya beğenmezsem diye de korktum napıcam ben dinler mi beni?onu bilmiyorum...
valla tatlım olanların durumları süper gayet doğal ..işte bazı düşüncelerim var kafamda ama büyük ihtimalle can bey...evet ufuk bilkayı da çok duydum..karar vermek ne zor değil mi?? allah hepimizin yardımcısı olsun cnm
tatlım yaz mail adresini atayım var bende cnm[/QUO
özelden msj atamıyorum cnm msj sayım 50 yi geçmemiş sen bana mail adresini yollasan ben seni ekliyim...
ha canım unutmadan sorayım can beye ameliyattan önce şöyle böyle istiyorum falan dedin mi yoksa ona mı bıraktın naptın nasıl cesaret ettin? yani ben konuşmaya gittim can beyde kararlıyım ama tatmin olamadım , şöyle böyle istiyorum diyemedim..çünkü ben ameliyatta onu işliycem dedi...demeye de o an için çekindim ama iş ciddiye binsin bak nasıl söyliycem:)) ya kafasına göre yaparsa ya beğenmezsem diye de korktum napıcam ben dinler mi beni?onu bilmiyorum...
Selam..İnanılmazyoğun birdönem yaşıyorum..Hızlıca karışık bir albüm yaptım..Funercim senin için eklediğim 2 fotoğrafa gözatarmısın :)) İlk fırsatta hepinzi tek tek cevaplıyacağım....Görüşürüzz....:)sempatiksalakcinni
canım bende buraya ilk mesaj yazanlardanım kadınlar kulubunu devamlı takip ediyorum ama hiç soru yada cevabım olmamıştı ben muğlada oturuyorum ve çalıştığım için gidip görme araştırma gibi bir fırsat bulamadım sana sormak istediğim tabiki öncelikle fiyatı ve ödeme şekli kurban bayarmından 1-2 gün önce olmak istiyorum çünkü çalıştıgım için izin alma durumum yok tatilinde uzun olması benim için büyük bir şans burun tasarımını yapıp sana gösterdiler mi sen mi karar verdin şekline herhangi bir resim götürdün mü yanında böyle istiyorum diye..cevaplarsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?