İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

canım ben diyarbakırda ameliyat oldum.askeri hastenede görev yapıyor can bey ama ameliatı özel hastanede yaptık..fotograflarımı bugün koyacağım ,bu arada burnum bana biraz kalkık geldi ben kalkık istemiyordum,can bey şişikler inince o kalkılığınında gideceğini söyledi..bir aylık burnumun fotograflarını kyuyorum ve yorumlarnızı bekliyorum :))

cnm benide eklermisin

çokkk güzel olmuş canım burnun...yüzüne çok yakışmış...eski senden eser yok...baksana ne kadar gençleşmiş...güzelleşmişsin....ayrıca kesinlikle kalkık diil....o daha incek ..incelecek zaten...güle güle iyi günlerde kullan inşallah

Son düzenleme:
canım çok güzel olmuş bende can beyle görüşmüştüm bana normalden biraz kalkık yapıyorum çünkü zamanla yer çekiminden burunda düşme olabiliyor demişti bence güzel

merhaba solin! acaba ben de albümüne bakabilir miyim? arkadaşlık isteğimi onaylarsan çok memnun olurum :) çok merak ettim ben de

Benim o zamana kadar beklemem mümkün olmayacak ya ocak başında olacam ya da bir daha yıllar sonrasına kalır ya da en kötü vazgeçerim =) cumayı bekliyorum hem heyecanlıyım hem de biraz çekiniyorum ameliyat sonuçta :/ aileme de açıkladım beklediğim gibi itirazlar görmedim şu an için.. umarım görüşme sonrası kararım evet olursa da tepkilerinde değişme olmaz destek önemli benim için :) senin için de hayırlısı olsun iskarpin:)) haber veririm tabi ne demek

ok canım sen aceleciymişsinn anlaşılann:)) benim de okulum var mecburen bekleyeceğimmnapalım artıkk..ben de çok korkuyorum ne olacak ne bitecek diye funer ve mikadoyla da görüşmüştüm onlar beni baya aydınlattılar sağolsunlar..solin de ameliyat olmuş onun resimlerini de inş en kısa zamanda görürrüm..böyle işte:)

vize bekliyorum ne zaman haber alcağımı bilmediğimden burdan ayrılmadan önce halletmek istiyorum:) aslında daha bekleyebilirdim herkes erken olduğunu düşünüyor ama ertelemek de çözüm değil ki.. ben solinin albümünü gördüm ve beğendim yeni burnunu zaten şimdiye kadar kötü bir yoruma denk gelmedim Can beyi seçenlerden. Uffff hadi bakalım ya umarım iyi şeyler olur :87: görüşürüz!

merhaba cnmm ameliyat oldun mu cok merak ediyorumm umarım hersey yolundadır............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…