İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

Geçmiş olsun canım:) arkadaş olarak ekledim fotoğraflarıma bakabilirsin :) Ama en kısa sürede senin fotoğraflarınıda görmek isteriz :)
:13: Can bey konusunda aynı fikirdeyiz....Bence de çok güzel olmuştur burnun

teşekkür ederim tekrar teklifimi kabul ettiğin için mikado :) .. tamam kendime geleyim biraz daha koyarım fotoları..

:) Evet Can bey çok iyidir.:) Ben daha önce bahsettiyseniz bile kaçırmış olabilirim ...Neden genel anesteziden çekiniyorsunuz..? Birde bu konudaki korkunuzdan bahsettinizmi Can bey yada başka bir dr.a ?

mitral kapağımda hafif bi sorun var ama herkesde olabilirmiş bide çok ürkütücü geliyo daha önce hiç olmadım genel anestezi

evet can beyde bunu söyledi lokal olursan 2 saat sıkılıcaksın sonra bende rahat çalışamıcam ve daha çok korkucaksın dedi bakalım düşünüyorum ağrıyı şeklini herşeyi geçtim şu korkuyu yenebilirsem direk ameliyat masasındayım :))))

geçmişşş olsun canım en yakın zamanda sen olmuşsun can beye fotoğraflarını görmek çok isterim birde genel anestezi nasıl bişey anlatırsanız bana sevinirimmm :))))))

mitral kapağımda hafif bi sorun var ama herkesde olabilirmiş bide çok ürkütücü geliyo daha önce hiç olmadım genel anestezi

Herkesde olabilirmiş dediğin halde işin sağlıkla ilgili kısmını dr. lar muhakkak gözönüne alacaktır...Ama sağlık açısından bir sakıncası yoksa korkacak bir şey yok sanki....
Hatta keyifli bile oluyor...:))) Ne zaman uykuya daldığını anlamadan uyanıveriyosun...:)))
Bi bakıyosun herşey bitmiş :)))İlk uyutulup uyandığımda oğluma kavuştum :) Son seferinde ise yeni burnuşuma :)) Hep söylüyorum bende en ufak bir sıkıntı olmadı çok şükür.....Tek düşüncem aynaya bakmak ve karnımı doyurmaktı :))))
Şaka bir yana uyuduktan sonra anestezi uzmanı .M...Hanıımm dediği anda zihnim gayet açık ve hiç ağrısız sızısız sorunsuz bir şekilde uyandım...Ameliyat masasındayken tanışmıştık ama 2-3 dk sonrasında uyuduğum için ne adını ne tipini hatırlamadığım ama kesinlikle işinin ehli olduğuna emin olduğum bir anestezi uzmanıydı .....
Eğer güveneceğin bir dr. seçtiğine emin olursan korkmanada gerek yok bence.....
En kısa sürede sağlık ve keyifle yeni burnuna kavuşman dileğiyle.....

kesinlikle can beye güveniyorum her konuda senin yazdıklarında içime su serpti biraz olsun :) sen hangi hastanede oldun peki ameliyatı ? eskiden gazide yapıyomuş can bey şimdi egepol de uyaptığını söyledi off hem istiyorum hem korkuyorum hem heycanlanıyorumm :)))))) ama olmak istiyorummmmmm

Bende Gazide olmuştum....Gayet de memnun kalmıştım doğrusu...Ben kendi isteğimle akşam olmuştumki geceyi orada geçirebileyim:))) Zaten gece geç bir saatte çıkmıştım ameliyattan..Sabah erken saatlerde de eve gelmiştim....
Başka sormak istediğin birşey varsa özelden yada genelden sorabilirsin...:)

canımm çok teşekkür ederim sabırla sorularıma cevap verdiğinn için :))) ben olana kadar sizleride yicem sanırım çünkü pek fazla yok sitede can kopala ameliyat olan bende gazide olmak istiyorum aslında ama artık orda çalışmıyormuş off off düşündükçe heycan oluyorum :))))))

Seni çok iyi anlıyorum:)) Ben karar aşamasındayken sadece 1-2 kişininCan beyle ilgili yorumları vardı...Ama tek fotoğraf görme yada ona ameliyat olan biriylekonuşma şansım olmadı...Ancak Can beyle konuşunca bunların hiçbirine de gerek omayacak kadar güvendim...Çok şükürki sorunda yaşamadım.....
Aslında Gökçe ,Funer ve 4 kasımda ameliyat olan arkadaşta var ama çok daha fazlası ameliyat olduğu halde ya burayı bilmiyorlar yada internete fazla girmiyorlar...Çünkü muayenehanesinde karşılaştığım bir çok kişide çok memnundu....
Yeni ameliyat olan arkadaşımızda sanırım yeni klinikte olmuştur...Ondan rica edelimde bize bilgi versin en iyisi :))

mitral kapakdaki sorunun tipi ve derecesi önemli canım...herkeste olabilir dendiğine göre korkulacak boyutta ve tipte bir sorun yok demekki....ayrıca yine daha önce de söölediğim gibi...anestezi dr. senin ameliyata uygun olup olmadığını inceleyecek..emin olamadığı bir soru işareti varsa ...bu konuda ilgili uzmana danışacak...eğer gerçekten anestezi almanda bir sakınca saptanırsa...hiç biri ...olsun biz yine de seni uyutucaz demeyecek...emin ol canım:))) ben de ilk defa anestezi aldım...ameliyat masasına yattım...anestezist ''hadi başlıyoruz..hazır mısın''..dedi...''hazırım'' dedim...''kolunda yanma olunca haber ver'' dedi....sonra kolumda çok hafif bir yanma hissetmeye başladım...''evet yanma başladı...dünya da dönüyo'' dedim...gerisini hatırlamıyorum ....uyandığımda herşey olup bitmişti....ameliyattan 4 saat sonra da çıkardılar beni hastaneden.... heyecan herkeste oluyodur herhalde....bende de vardı...hatta annemler ..Can Bey'i ... kaçmayı planlıyo haberiniz olsun diye uyarmışlardı:))) tebi bi yere kaçamadım ..en önemli şey güvendiğin doktoru bulman canım:)) Can Bey güvenebileceğin dr.lardan...yapman gereken tek şey biraz cesaret:)))

hayırlı olsun canım:)) güle güle kullan yeni burnuşunu:))

çok teşekkür ederim canım.2 gün önce alçıyıda çıkardık alçıyı çıkarırken kız kardeşime söyledim bir fotografını çek diye :) fotograftan sonra tabi hemen bantlandı burnum ama bu şiş haliyle bile burnumun fotografını görenler çok beğendiler,umarım şiş indikten sonrada beğeniler devam eder :)..bu arada burnum sürekli tıkalı gibi ve bu beni çok rahatsız ediyor ne kadar sürer acaba bu durum??

geçmişşş olsun canım en yakın zamanda sen olmuşsun can beye fotoğraflarını görmek çok isterim birde genel anestezi nasıl bişey anlatırsanız bana sevinirimmm :))))))

tamam canım forografalrımı koyarım..bantlarda bir çıksın..walla canım genel anesteziden hiçbirşey anlamadım desem yeridir:) ameliyathaneye girdik,herkes böyle şen şakrak bir tek sen ne oluyoruz ya modundasın :) can bey çok şeker şarkı falan söylüyor,sonra biri geldi benimle konuştu yaşın kaç kaç klosun falan bu arada biridekolumdaki serumdan şırıngayla narkoz enjekte ediyomuş,onun işi bittikten sonra en son hatırladığım şey şu;can bey dediki solin nasıl hissdiyosun, can bey ben gidiyorum dedim can bey güldü ve gerisini hatırlamıyorum :) beni yatağa aldıklarında çok üşüdüğümü hatırlıyorum oda narkozun etkisiymiş üstümü örtün çok üşüşyorum demişim..yani bence öyle çok korkulacak bir durum yok..

selam herkese :) ben yeni üye oldum. Şu aralar burun estetiği ile ilgili konulara bakıyorum. Can Kopal ile görüşmeyi düşünüyorum bu sayfadaki yazıları okuduktan sonra karar verdim ama ameliyat konusunda net değilim :O biraz endişelerim var.. bir de destekleyen de olmayınca

Selam :) Hayırlısı olsun diyeyim....Endişelerini paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız...:)Destek derken nasıl bir destek kastediyorsun?..

Annem karşı çıkıyor, ben burnumu oldum olası sevmem bir de çocukluktan beri dalga konusu olurdu hala da arada sinir etmek için laf söyledikleri oluyor burnuma :/ bir de ben şeyi merak ettim o da aklıma yeni geldi.. ben şubat ortası gibi uçağa binebilirim yurtdışına çıkıyorum yakın zamanda yani burun ameliyatından sonra uçmak riskli olabilir mi bilginiz var mı acaba? çünkü basınçtan tıkanma oluyor ya onu tamamen unutmuştum ben :S ocakta olsam bile bir süre şişlik olcak sonuçta. Bu arada tanıştığıma memnun oldum =) sizin açtığınız konuyu takip ettim en başından. Fotoları göremedim ama dediklerinize göre bayağı başarılı biri Can Kopal. Bakalım ben bir görüşeyim de yine de.

Ameliyattan 1 ay sonra aynı gün önce İzmir-İstanbul sonra İstanbul-Bakü arası uçtum....En ufak bir sorun yaşamadım...Bununla ilgilide bir konu açılmıştı...Dr.dan dr. a değişmekle beraber benim konuştuklarım 2 haftadan önce uçmayı hiçbiri önermiyordu...
Can Bey konusuna gelince ben çok memnunum yeni halimden..Tavsiye ederim...Can bey konusunda şu ana kadar kötü bir yoruma denk gelmedim....Ama işinde çok çok başarılı herhangi bir dr. bile bazen istenilen tarz burunu sağlıyamıyabiliyor....Biraz şans biraz da beklentilerle ilgili sanırım .... En son bildiğim kadarıyla Can bey ücretsiz muayene ediyordu....Gidip bir görüş ama ister Can Bey ister X dr. içine sinmeden kesinlikle kalkışma...Mutlaka beklentilerini karşılayacağına inandığın bir dr. u bulana kadar bekle...:)
Annen endişeleniyordur doğal olarak....Ama sen ona bu ameliyatın seni ne kadar pozitif yönde etkileyeceğini anlatabilirsen ve güvenli bir ortamda ameliyat olacağına inanırsa eminim oda destek çıkacaktır...Ben herhalde KK daki en yaşlı burun ameliyatı olanlardan biriyim :))) Keşke ilk karar verdiğimde olabilseydim /olsaydım....Ama aramızda 17 yaşında ameliyat olanımızda var ...Mesela Can beye benden sonra ameliyat olan Gökçe gibi...:)
Fotoğraflarımı görebilmen için arkadaşlık isteğimi onaylaman yeterli :)
bu arada bende tanıştığıma memnun oldum...:)
Herşey gönlünce olsun...:)

Çok teşekkür ederim mikado35 =) fotolarınızı gördüm gerçekten çok güzel bir iş çıkarmış Can bey. Size yeni bir görünüm, güzellik katmış :) doğal olmuş en başta, ben de çok fazla bir beklenti içinde değilim yüzüme ufak kalkık bir burun da gitmez hani hem benim yüzüme yakışmaz öylesi de.. hiçbir şey için geç değildir ayrıca :) bence sizi mutlu ettiğine göre doğru bir karar almışsınız. Umarım ben de bir cesaret karar verir de buraya güzel haberlerimi yazarım :)) ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkürler... Görüşmek üzere :80: =]

solin ameliyatı nerde oldun peki? gazidemi egepoldemi? hastane nasıl bi hastane bide fotolarını çok merak ediyorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…