İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

tatlım ben can bey'le görüşmeye gitmiştim internet sitesi var oradaki numaradan randevu alabilirsin muayenehanesi alsancak'ta muayene ücreti almıyor cnm...

Arkadaşlar selam..:) Özelden ve genelden gelen sorularınızın çoğunun cevabı aslında konuların başlarında mevcut...Şu anda tek tek yanıtlıyacak zamana malesef sahip değilim ama yine eski ve yeni halleri içeren 2 fotoğraf ekledim..Görüntü anlamındaki endişelerinizi giderebileceğini düşünüyorum...

Genel bir bilgi anlamında Can bey ben ameliyat olduğum dönemlerde (21 mayıs) muayene ücreti almıyordu..Şu anda ki uygulama ve fiyat bilgisiyle ilgili sanırım en doğru bilgiye internet sayfasından ulaşabileceğiniz muayenahane telefonlarını arıyarak ulaşabilirsiniz....Fiyat da sanıyorum burunun durumuna v.s göre görüşme sonucu veriliyor..Ama uçuk rakamlar asla verilmiyor...

Bunun dışında ben kendi adıma ameliyattan çıktığım ilk andan bu yana hiç değişmeksizin memnunum....Şu anda 5. ayım bittii...6. ay fotoğraflarını da kasım ayında ekleyeceğim..Her geçen gün daha inceldiğini söylüyebilirim...Ameliyattan önce nefes alamıyordum..Ama kokuda alamadığımı ameliyattan 10 -15 gün sonra farkettim..Çünkü daha önce hiç hissetmediğim birçok kokuyu keşfetmiş bulunuyorum...(iyisiyle kötüsüyle :)))

Benim ameliyatım açık ameliyattı ve genel anestezi ile yapılmıştı...Ameliyat sırasında ve sonrasında pekde sorun yaşamadım...Morluk ve şişlik faslını çok kısa sürede atlattım...Burnumda en çok sevdiğim şey doğal görüntüsü....Daha önce tanımıyanlar estetikli bir burun olduğunu asla anlamıyor...Ki bu benim en çok istediğim özellikti...Çünkü güzel burun bana göre her yüze uygulanan tek tip burundan ziyade yüze giden ve ameliyatlı olduğu belli olmayan burundur... Sonuç olarak ben şu an için burnumdan memnunum ve tavsiye ederim....
Umarım isteyen herkesde kendi anlayışına göre doğru dr. a ulaşarak istediği buruna en kısa zamanda ve kolayca kavuşur....

Mikado selam,

super, nasil degismissin, cok guzel olmussun..gule gule kullan yeni burnunu :)

Funer merhaba,

Beni de arkadas listene ekleyebilirsen memnun olurum.
Tesekkurler simdiden

funer arkadas listemde varsin ama ben senin resimlerini goremiyorum?
bilmiyorumkismile

yeni konu da açtım burnumla ilgili ama moderatörler inceledikten sonra görünebilecekmiş:))

5.5 aylık burnum albümümde kızlar...:) Sanki artık daha iyi görünüyor...:)

ben hala resimlere yorum yapamıyomuşum...ama hangi birine yazayım zaten...yüreğinin güzelliği de yüzüne vurmuş....tam bir afet var her birinde....hepsi birbirinden güzel....hoş...alımlı:))) maşallah canımmm ..güle güle...iyi günlerde kullan inşallah.......bense hala...ben de bundan istiyorum diye tepiniyorum:))) çokkk öpüyorum MiKaDo'cum....sevgiyle

Canım yaa...:) Hatta Ciyeriim diyesim geldii :)))))O tamamen senin bakışının niyetinin yüreğinin güzelliğinden tek sorun var bana baktığın gözlerle bakmıyorsun aynaya :)
1. si zaten minicik birburnun vardı şimdi çok daha sevimli ve şirin bir hale dönüştü...
2. Çoğu hastanın isteyip çoğu dr.un yapamıyacağı kadar güzel bir burun ucu ve minik burun deliklerine sahipsin
3. altı üstü bir kemerin vardı onuda bence mükemmel şekilde halletmiş dr. un (umuz)

az daha sabır :) 6. ayda tam mükemmel burnuşla dolaşıyor olacaksın...Kolay değil kemik törpülendi yav :):13:

kızlaar dün annemle birlikte randevu alıp can beyle görüşmeye gittik kontrole gelen hastala vardı birinle konuştum 2 haftalık burun ama inanılmaz doğal şişlik yok harika görünüyodu can beyle yaklaşık bi saat konuştuk her ayrıntıyı anlattı ne zaman hazır hissedersen ozaman dedi diğer drlar gibi paragözde değil burnuma dışardann daha baktığında yapıcağı değişiklikleri anlattı tam istediğim gibi tarif verdi ve çok sıcak çok içten bi adam amaa kesinlikle lokal yapmıyomuş genel diyo bende genelden çok korkuyorum dün akşam düşünmekten çarpıntı tuttu fenalaştım ama çok olmak istiorum bu ameliyatı ((((

:) Evet Can bey çok iyidir.:) Ben daha önce bahsettiyseniz bile kaçırmış olabilirim ...Neden genel anesteziden çekiniyorsunuz..? Birde bu konudaki korkunuzdan bahsettinizmi Can bey yada başka bir dr.a ?

teşekkür ederim tatlımmm:))) tamam...uslu olcam...bekliycem

hadi hayırlısı Sibushe'cim:)) lokali kabul etmemesine hiç şaşırmadım:)) daha önce de bunu konuşmuştuk zaten....çoğu dr. kabul etmeyecektir inan bana....bu dr.un rahat müdahale etmesini engeller çünkü canım... oysa dr. rahat çalışmak ister:)) genelden bu kadar korkman gereksiz...ayrıca lokalin de yan etkileri olabilir...bir de Can Bey çalışacağı anestezi uzmanlarını da seçiyor...birlikte çalıştığı ve çok güvendiğini söylediği anestezi uzmanı... o gün başka ameliyatlara girmek zorunda kalınca....benim ameliyatımı bir gün sonraya erteledi hatta...için rahat olsun canım:)))

herkese merhaba...
4 kasım itibariyle can kopal'a ameliyat olmuş bulunmakayım :)) burnumun bugün tamponları alındı,ç.ba günüde alçısı alınacak..can bey çok güzel bir burun olduğunu söylüyor ve ben büyük bir merak içerisindeyim.kendisi işinde gerçekten uzman ve bence aşmış biri..yaptırmayı düşünenler hiç çekinmeden can beye gidebilirler.bu arada mikado35 seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim burnunu görmek istiyorumda :)) şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…