İzmirde en iyi tüp bebek merkezi ya ds doktoru tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Şehir dısı yoruyor bız daha once denedik farklı bır tedavi ıcın
Ben 18 hazirana israel aruha aldim randevumu.umarim hayirlisi olur...su surecte istanbul riskli ve gercekten yoracaktir...Allah izin verirse belki gerek bile kalmaz baska yere...yeter ki Allahim ol desin merkezler sadece aracidir...bulent tirastan da memnun kalmayan var bahceciden de merkez arastirirken sikayet var.com a da baktim hepsine.. kimse 4×4luk degil.bulent tirasa asla bi daha gitmem diyen de var ...super diyen de...bahceci keza oyle...izmirdeki doktorlar da mesela kaan bozkurttan cok memnun olan da var olmayan da ...bir yerden baslamak lazim .malesef deneyip gorecegiz artik

Bir de her vaka kendine ozeldir...birinin sorunu sperm hareketligi birinin yumurta yetmezligi,kiminin genetik .....bir ton sikinti cesidi var ve her doktor her alanda uzman da degil...benim vakam ne olcak bilemem hem akraba evliligim var hem erken yumurta yetmezligi ..kromozmlarimiz temiz esimle genetik icin bize 8 ay sonrasina gun verdiler yani 29 temmuzda kan verecegiz..genetik doktorlari bisey cikmaz dediler ...kan pihtilasmasi hafif varmis ki o da etken degil dediler...progesteron dusuklugum var genelde son 2 gebeligimde ki hem hap hem de igne vurulmasina ragmen dustuler....yani ne olabilir diye dusunmek bile inanin stres yukluyor insan bu yzuden gozumu karartip izmirde de olsa bir yere baslamak istedim..pskolojim artik kaldirmiyor ne olacak ve neden 3 dusugum var diye dusunmekten

Drdan cok embrıyplog önemli tup bebekte ve lab ortamı ızmordekı cok h ettik imde irenbede yapıyor acıkcası Dr kım olursa olay n cokta farknetmıyor sanırım durumlardan bızıde haberdar edin ı at ael beye bende Rand Aldım iptal ettim sonra yanı hepsı aynı merkezde yapıp bırı 7 bin bırı 8 bin bırı 9500 alıyor saglık malasef degısık bır sektör hayırlısı olsun gzl haberleriniz alalım

Tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donerim...evet haklisiniz onemli olan embroyolog ve laboratuvar tabi ama sonucta irenbe de olsa cok kisinin yuzunu guldurduler.hani surekli bir olumsuzluk gormedim duymadi..kotu olsalardi by merkezler de coktan kapatirdi diye dusunuyorum..

Tavmergende ilk deneme negatif sebebini bende bilmiyorum telefonla olumsuz adette gelin konuşalım dendi.Başka doktor arıyorum tavsiye olursa sevinirim.

Tavmergende ilk deneme negatif sebebini bende bilmiyorum telefonla olumsuz adette gelin konuşalım dendi.Başka doktor arıyorum tavsiye olursa sevinirim.
Medicalpark Funda gödeye gidiyorum. Henüz tedavi aşamasındayım. İnternet yorumları hep iyiydi. Bir de hastanede olmak istedim o yüzden seçtim. Şimdilik iyi bir doktor memnunum umarım sonuç ta güzel olur

Izmirde tavmergende 2 defa basarisiz tedavim oldu yeni bir doktor arayisindayim yardimlariniz ricadir.
Ömer sudekanı geçenlerde duydum çok iyi diyorlar egetüpbebek mer. öven var smyra tüp bebeğide irembeyide ama ben kendim tüp bebekte tepecik has tüpbebek merkezine gidiyorum çok iyi sayılır özel klinikler gibi nerdeyse ahmet demir çok iyi ne istersen sor sorabildiğin kadar bıkmadan cevaplıyo herşeyle dr kendi ilgileniyor tavsiye edermiyim bilmiyorum vebal almam ama gittiğim birçok özel klinikten iyi

Medicalpark Funda gödeye gidiyorum. Henüz tedavi aşamasındayım. İnternet yorumları hep iyiydi. Bir de hastanede olmak istedim o yüzden seçtim. Şimdilik iyi bir doktor memnunum umarım sonuç ta güzel olur
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur teşekkürler

Kizlar genel tahlil istemisti hoca ve prolaktin degerim 40 cikti...en son ekim 19 da vermistin prolaktin degerim 12 idi ve son 2 aydir da sag mememde hafif hassasiyet ve agri oluyordu acaba prolaktinden mi kaynakli?cunku bu ahri sebebiyle genel cerrahiye mayista gorundum ve ultrasonda da fiziki muayeneden de sukur bisey cikmamisti...prolaktinim de simdi yuksek cikinca acaba ondanmidir diye dusunmeden edemiyorum.

Dr Kaan Bozkurt; son 1 senedir kendi muayenehanesinde hastalarını kabul etmekte olup 8 senedir Kaan bey tarafından tedavi edilmekteyim..Bu 8 yıl içerisinde bir çok problemi teşhis ederek tedavi / operasyonlarını yaptı ve 10 transfer sonrasında şimdi 6 haftalık hamileyim.Mükemmel ötesi hekimliği yanında, özverili yaklaşımlarıyla bizim için bir abi...

Slmm bnde ahmet demirin hastasıyım 22 temmuz transfer oldum sizin aşama nedir

Bazı yorumları gördüğüm zaman Dr Kaan Bozkurt değilde başka bir hekimden bahsediliyor diye düşünüyorum.Hasta ile ilgilenmediğinden tutunda suratsız olduğuna kadar alakasız yorumlar yapılmış.Eşimin askeri sağlık camiası mensubu olması dolayısıyla Gülhane Askeri Tıp Akademisi Kadın Doğum Kliniği hocaları tarafından İzmir’de Tüp bebek için Kaan beyi tavsiye etmeleri ile tanıştık. 8 yıllık tüp bebek serüvenimizde yaşadığımız onca problemin teşhis ve tedavisindeki yaklaşımları, tüp bebek dünyasındaki gelişme ve yenilikleri takibi ve belkide Türkiye’de ilk uygulayan hekim olması yanında sıkıntılı bir süreç olan tüp bebek tedavisinde bir psikiyatrist, bir abi gibi yaklaşımları bizim için onu vazgeçilmezimiz yaptı.8 yılda 20 yumurta toplama ve 10 transfer sonrasında şu anda hamileliğimin 10. haftasını yaşıyorum.Her hasta / aile için özel olan tüp bebek tedavisinde gönül rahatlığı ile görüşüp tedaviye başlayacağınız bir hekim, Dr Kaan Bozkurt..

merhaba ıkı gun evvel tavmergende transferımı oldum tertemız bır yer vede memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…