Ben 18 hazirana israel aruha aldim randevumu.umarim hayirlisi olur...su surecte istanbul riskli ve gercekten yoracaktir...Allah izin verirse belki gerek bile kalmaz baska yere...yeter ki Allahim ol desin merkezler sadece aracidir...bulent tirastan da memnun kalmayan var bahceciden deŞehir dısı yoruyor bız daha once denedik farklı bır tedavi ıcın
Bir de her vaka kendine ozeldir...birinin sorunu sperm hareketligi birinin yumurta yetmezligi,kiminin genetik .....bir ton sikinti cesidi var ve her doktor her alanda uzman da degil...benim vakam ne olcak bilemem hem akraba evliligim var hem erken yumurta yetmezligi ..kromozmlarimiz temiz esimle genetik icin bize 8 ay sonrasina gun verdiler yani 29 temmuzda kan verecegiz..genetik doktorlari bisey cikmaz dediler ...kan pihtilasmasi hafif varmis ki o da etken degil dediler...progesteron dusuklugum var genelde son 2 gebeligimde ki hem hap hem de igne vurulmasina ragmen dustuler....yani ne olabilir diye dusunmek bile inanin stres yukluyor insan bu yzuden gozumu karartip izmirde de olsa bir yere baslamak istedim..pskolojim artik kaldirmiyor ne olacak ve neden 3 dusugum var diye dusunmektenBen 18 hazirana israel aruha aldim randevumu.umarim hayirlisi olur...su surecte istanbul riskli ve gercekten yoracaktir...Allah izin verirse belki gerek bile kalmaz baska yere...yeter ki Allahim ol desin merkezler sadece aracidir...bulent tirastan da memnun kalmayan var bahceciden demerkez arastirirken sikayet var.com a da baktim hepsine.. kimse 4×4luk degil.bulent tirasa asla bi daha gitmem diyen de var ...super diyen de...bahceci keza oyle...izmirdeki doktorlar da mesela kaan bozkurttan cok memnun olan da var olmayan da ...bir yerden baslamak lazim .malesef deneyip gorecegiz artik
Drdan cok embrıyplog önemli tup bebekte ve lab ortamı ızmordekı cok h ettik imde irenbede yapıyor acıkcası Dr kım olursa olay n cokta farknetmıyor sanırım durumlardan bızıde haberdar edin ı at ael beye bende Rand Aldım iptal ettim sonra yanı hepsı aynı merkezde yapıp bırı 7 bin bırı 8 bin bırı 9500 alıyor saglık malasef degısık bır sektör hayırlısı olsun gzl haberleriniz alalımBen 18 hazirana israel aruha aldim randevumu.umarim hayirlisi olur...su surecte istanbul riskli ve gercekten yoracaktir...Allah izin verirse belki gerek bile kalmaz baska yere...yeter ki Allahim ol desin merkezler sadece aracidir...bulent tirastan da memnun kalmayan var bahceciden demerkez arastirirken sikayet var.com a da baktim hepsine.. kimse 4×4luk degil.bulent tirasa asla bi daha gitmem diyen de var ...super diyen de...bahceci keza oyle...izmirdeki doktorlar da mesela kaan bozkurttan cok memnun olan da var olmayan da ...bir yerden baslamak lazim .malesef deneyip gorecegiz artik
Tesekkur ederim insallah guzel haberlerle donerim...evet haklisiniz onemli olan embroyolog ve laboratuvar tabi ama sonucta irenbe de olsa cok kisinin yuzunu guldurduler.hani surekli bir olumsuzluk gormedim duymadi..kotu olsalardi by merkezler de coktan kapatirdi diye dusunuyorum..Drdan cok embrıyplog önemli tup bebekte ve lab ortamı ızmordekı cok h ettik imde irenbede yapıyor acıkcası Dr kım olursa olay n cokta farknetmıyor sanırım durumlardan bızıde haberdar edin ı at ael beye bende Rand Aldım iptal ettim sonra yanı hepsı aynı merkezde yapıp bırı 7 bin bırı 8 bin bırı 9500 alıyor saglık malasef degısık bır sektör hayırlısı olsun gzl haberleriniz alalım
Medicalpark Funda gödeye gidiyorum. Henüz tedavi aşamasındayım. İnternet yorumları hep iyiydi. Bir de hastanede olmak istedim o yüzden seçtim. Şimdilik iyi bir doktor memnunum umarım sonuç ta güzel olurTavmergende ilk deneme negatif sebebini bende bilmiyorum telefonla olumsuz adette gelin konuşalım dendi.Başka doktor arıyorum tavsiye olursa sevinirim.
Ömer sudekanı geçenlerde duydum çok iyi diyorlar egetüpbebek mer. öven var smyra tüp bebeğide irembeyide ama ben kendim tüp bebekte tepecik has tüpbebek merkezine gidiyorum çok iyi sayılır özel klinikler gibi nerdeyse ahmet demir çok iyi ne istersen sor sorabildiğin kadar bıkmadan cevaplıyo herşeyle dr kendi ilgileniyor tavsiye edermiyim bilmiyorum vebal almam ama gittiğim birçok özel klinikten iyiIzmirde tavmergende 2 defa basarisiz tedavim oldu yeni bir doktor arayisindayim yardimlariniz ricadir.
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur teşekkürlerMedicalpark Funda gödeye gidiyorum. Henüz tedavi aşamasındayım. İnternet yorumları hep iyiydi. Bir de hastanede olmak istedim o yüzden seçtim. Şimdilik iyi bir doktor memnunum umarım sonuç ta güzel olur
Tavmergende ilk deneme negatif sebebini bende bilmiyorum telefonla olumsuz adette gelin konuşalım dendi.Başka doktor arıyorum tavsiye olursa sevinirim.
Slmm bnde ahmet demirin hastasıyım 22 temmuz transfer oldum sizin aşama nedirÖmer sudekanı geçenlerde duydum çok iyi diyorlar egetüpbebek mer. öven var smyra tüp bebeğide irembeyide ama ben kendim tüp bebekte tepecik has tüpbebek merkezine gidiyorum çok iyi sayılır özel klinikler gibi nerdeyse ahmet demir çok iyi ne istersen sor sorabildiğin kadar bıkmadan cevaplıyo herşeyle dr kendi ilgileniyor tavsiye edermiyim bilmiyorum vebal almam ama gittiğim birçok özel klinikten iyi
Bugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendimSlmm bnde ahmet demirin hastasıyım 22 temmuz transfer oldum sizin aşama nedir
Bugün bnde oradaydımBugün kimyasal gebelik olduğunu öğrendim
Sonucunuz ne olduBugün bnde oradaydım
Merhaba hayirli olsun oncelikle .... sizin sikinti neydi?merhaba ıkı gun evvel tavmergende transferımı oldum tertemız bır yer vede memnunum
Tesekkurler.. bugun ıtıbarı ıle 8 yıllık evlıyız. esımde de bende de sorun yok ıkı kere asılma oldum devlette tutmadı.. tupe gecıs yaptıkMerhaba hayirli olsun oncelikle .... sizin sikinti neydi?
Kaan hocamı durunuz?Tesekkurler.. bugun ıtıbarı ıle 8 yıllık evlıyız. esımde de bende de sorun yok ıkı kere asılma oldum devlette tutmadı.. tupe gecıs yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?