Canım slm senin kimyasal gebelik nasıl oldu benim 4 agustos beta hcg 19 6 agustos 66 13 agustos 92 geldi ebru hanım saglıksız gebelik ilaçları bırakalım dediÇok sağol canım
Senindemi inanmıyom ya benimde ilk 12. Gün 38 bayramdan sonra gittim 0.37 olduCanım slm senin kimyasal gebelik nasıl oldu benim 4 agustos beta hcg 19 6 agustos 66 13 agustos 92 geldi ebru hanım saglıksız gebelik ilaçları bırakalım dedi
Keşke beklesydin 0 olana kadar ilaçları kesmeseydin ama nasip bazen kanda sıkıntı oluyor diyorlar ama bilmiyorum tam olarak tabiCanım slm senin kimyasal gebelik nasıl oldu benim 4 agustos beta hcg 19 6 agustos 66 13 agustos 92 geldi ebru hanım saglıksız gebelik ilaçları bırakalım dedi
Ne kadar maaş oldu size medıkal parkın anlaması varmı sgk vs masaşşah ne gzl darısı bize kacıncı gun embriyosu transfer yaptılar merak ettımArkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin yolu aynı. Aynı şey için yanıp tutuşuyoruz. Allahım en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. Bende tedavi sürecimden bahsetmek istiyorum, faydam olur inşallahuzun süredir bebeğimiz olmuyor. 7 yıllık evliyiz. Amh değerim çok çok düşük,eşimin sperm hareketliliği çok kötüydü. Yaşım 33.Medical park prof.ahmet zeki ışıkta tüp bebeğe başladık.Çok memnun kaldık. Çok ilgiliydi. Tüm ultrason, kontroller,ilaçlar,transfer hepsini kendi yapıyor.Tedavi öncesi ve sonrası, dakikalar içinde kendisine ulaşabiliyorsun. Anında cevap veriyor. ilk tedavimde olumlu sonuç aldık şükür. Doktorlar tarafından çok uygulanmasa da naturel transferi denedik bende. 9 haftalık hamileyim allahın izniyle. Eğer gitmediyseniz daha önce denemenizi tavsiye ederim. Özellikle şu pandemi döneminde istanbulu düşünen arkadaşlar ,ist.çok zor olacağından en azından görüşün ahmet hocayla. Allahım isteyen herkese nasip etsin. En yakın zamanda olumlu sonuçlarınızı duyarız inşallah
İlaçlar hariç 9000 verdik. Özel sağlık sigortam vardı . Bu sebeple muayenelerim çok az tuttu. Zaten çoğunda sadece giriş ücreti 15tl aldılar.Dondurulmuş 2 embriyom vardı.çözdürmek için 1000tl ona verdik. 3.gün tek embriyo transferi yapıldı. Diğeri 5.güne gitsin diye bıraktık,olmamış. Darısı başınıza inşallah. Sizin nekadar oldu bebek istemeli? Daha önce tüp bebek tedavisi oldunuz mu? Allahım tez vakitte nasip etsin inşallahNe kadar maaş oldu size medıkal parkın anlaması varmı sgk vs masaşşah ne gzl darısı bize kacıncı gun embriyosu transfer yaptılar merak ettım
Merhaba ilk denemenizde mi gebe kaldinkz bir de amh degeriniz kacti?ve kendiliginden hic gebe kaldiniz mi?ekstra neler yapildi size pgt ,mikrocip?Arkadaşlar merhaba. Öncelikle hepimizin yolu aynı. Aynı şey için yanıp tutuşuyoruz. Allahım en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize. Bende tedavi sürecimden bahsetmek istiyorum, faydam olur inşallahuzun süredir bebeğimiz olmuyor. 7 yıllık evliyiz. Amh değerim çok çok düşük,eşimin sperm hareketliliği çok kötüydü. Yaşım 33.Medical park prof.ahmet zeki ışıkta tüp bebeğe başladık.Çok memnun kaldık. Çok ilgiliydi. Tüm ultrason, kontroller,ilaçlar,transfer hepsini kendi yapıyor.Tedavi öncesi ve sonrası, dakikalar içinde kendisine ulaşabiliyorsun. Anında cevap veriyor. ilk tedavimde olumlu sonuç aldık şükür. Doktorlar tarafından çok uygulanmasa da naturel transferi denedik bende. 9 haftalık hamileyim allahın izniyle. Eğer gitmediyseniz daha önce denemenizi tavsiye ederim. Özellikle şu pandemi döneminde istanbulu düşünen arkadaşlar ,ist.çok zor olacağından en azından görüşün ahmet hocayla. Allahım isteyen herkese nasip etsin. En yakın zamanda olumlu sonuçlarınızı duyarız inşallah
İlk denemede gebe kaldım. Daha önce doğal yolla hiç gebe kalamamıştım. Amh değerim 0.33tü. Ekstra birşey yapılmadı ilk tedavi olduğundan. Sadece naturel siklus diye bir transfer yöntemi seçti hocam bende. Ben o yöntemin işe yaradığını düşünüyorum açıkçası.Merhaba ilk denemenizde mi gebe kaldinkz bir de amh degeriniz kacti?ve kendiliginden hic gebe kaldiniz mi?ekstra neler yapildi size pgt ,mikrocip?
Saglikla kucaginiza alin insallah ve Allahim bize de nasip etsin insallahİlk denemede gebe kaldım. Daha önce doğal yolla hiç gebe kalamamıştım. Amh değerim 0.33tü. Ekstra birşey yapılmadı ilk tedavi olduğundan. Sadece naturel siklus diye bir transfer yöntemi seçti hocam bende. Ben o yöntemin işe yaradığını düşünüyorum açıkçası.
işte benim düşmüyo ama az da olsa yükselme varSenindemi inanmıyom ya benimde ilk 12. Gün 38 bayramdan sonra gittim 0.37 oldu
işte benim düşmüyo ama az da olsa yükselme var
[/QUOT
Hakkında hayırlısı kesen falan düzgünse kan değerini önemsemiyorlar özellikle ahmet hoca bekle istersen hemen işlem yapmaişte benim düşmüyo ama az da olsa yükselme var
Dün tkrar bakıldı beta 15 e düşmüş canım ama kanama olmadı daha senin kç gün sonra gelmişti kanamanHakkında hayırlısı kesen falan düzgünse kan değerini önemsemiyorlar özellikle ahmet hoca bekle istersen hemen işlem yapma
İşaçları bıraktıktan 3 4 gün sonra ama benim sıfırlanmıştıDün tkrar bakıldı beta 15 e düşmüş canım ama kanama olmadı daha senin kç gün sonra gelmişti kanaman
Merabalar .dr um banada naturel siklus tavsiye etti.nasil gecti sureciniz tedaviyi oldunuz mu.yardimci olursanız sevinirim.İlk denemede gebe kaldım. Daha önce doğal yolla hiç gebe kalamamıştım. Amh değerim 0.33tü. Ekstra birşey yapılmadı ilk tedavi olduğundan. Sadece naturel siklus diye bir transfer yöntemi seçti hocam bende. Ben o yöntemin işe yaradığını düşünüyorum açıkçası.
Merhaba. Sürecim diğer tüp bebeğe göre daha rahattı. Hormon takviyelerini almadım transfer öncesinde. Eğer düzenli adet görüyorsan, yumurtan oluşuyorsa ve zamanında çatlıyorsa öneriyorlar bu tedaviyi. Öncelikle adet bitiminden itibaren yumurtanı 2günde bir kontrol ediyor büyüyormu diye, büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyor ve 3-4 gün sonrasına transfer günü veriyor. O günü çok iyi belirlemesi lazım. Benim adet bitiminden tam 17 gün sonra oldu transferim. Doktorun onu ayarlıyor. Sonra vücut kendiliğinden çatlayan yumurtanla hamile kaldığını düşünüyor ve yabancı olarak görmeyip adapte olmaya çalışıyor İnşallah yardımcı olabilmişimdir.Merabalar .dr um banada naturel siklus tavsiye etti.nasil gecti sureciniz tedaviyi oldunuz mu.yardimci olursanız sevinirim.
Çok çok teşekkür ederim.2 embriyom var dondurulmuş.ilk tedavim negatif. 1 ay dinlendikten sonra bunu deneyelim dedi. Inşallah olur.sizin başarılı oldumu.AmtalyadaMerhaba. Sürecim diğer tüp bebeğe göre daha rahattı. Hormon takviyelerini almadım transfer öncesinde. Eğer düzenli adet görüyorsan, yumurtan oluşuyorsa ve zamanında çatlıyorsa öneriyorlar bu tedaviyi. Öncelikle adet bitiminden itibaren yumurtanı 2günde bir kontrol ediyor büyüyormu diye, büyüdüğünde çatlatma iğnesi yapılıyor ve 3-4 gün sonrasına transfer günü veriyor. O günü çok iyi belirlemesi lazım. Benim adet bitiminden tam 17 gün sonra oldu transferim. Doktorun onu ayarlıyor. Sonra vücut kendiliğinden çatlayan yumurtanla hamile kaldığını düşünüyor ve yabancı olarak görmeyip adapte olmaya çalışıyor İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
İnşallah olur canım. Benim ilk tedavimdi. Tuttu allaha şükür. 1.kalite 3.gün embriyosuydu ve tekti. Şuan 14. haftamızın içindeyiz şükürler olsun. Allahım sanada tez vakitte nasip etsin inşallahÇok çok teşekkür ederim.2 embriyom var dondurulmuş.ilk tedavim negatif. 1 ay dinlendikten sonra bunu deneyelim dedi. Inşallah olur.sizin başarılı oldumu.Amtalyada
Nasip.Benim 5.gün embriyosu 5bb kalitede ve gen testinden sağlıklı geldi.dr.yuzde 70 şans verdi ama olmadı.Bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz. Tek embriyo mu yerleştirildi.dr bana tane transfer edelim dedi yaş 35 olunca.İnşallah olur canım. Benim ilk tedavimdi. Tuttu allaha şükür. 1.kalite 3.gün embriyosuydu ve tekti. Şuan 14. haftamızın içindeyiz şükürler olsun. Allahım sanada tez vakitte nasip etsin inşallahizmirde oldum tedavimi. Tüp bebek doktorumdan çok memnun kaldım
Ne güzel bir kızınız varmış allah bağışlasın. Benim ilk bebeğim olacak nasipse. yaştan dolayı ve ilk tedavi olduğu için 2 embriyo transferini kabul etmedi doktorum. Ama kabul etseydi 3.gün orta kalitede bir embriyom daha vardı, isterdim 2 embriyo transferi. Nasip kısmet işi. Allahım yüzünüzü güldürsün. Ne olursa olsun stresli zor bir süreç. Allah yardım etsinNasip.Benim 5.gün embriyosu 5bb kalitede ve gen testinden sağlıklı geldi.dr.yuzde 70 şans verdi ama olmadı.Bir kızım var kardeş için uğraşıyoruz. Tek embriyo mu yerleştirildi.dr bana tane transfer edelim dedi yaş 35 olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?