İzmirde en iyi tüp bebek merkezi ya ds doktoru tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Transfer sonrası 10günü mecburi veriyorlar zaten. Sonra isteğe bağlı 2.Rapordan bahsettim ben. Riske göre verir, kötüye kullanım olmasın diye.
Yo mecburi değildi. Hatta ben dedim Rapor alabilir miyim dedim. Maksimum ne kadar verebiliyordanız dedim

Yo mecburi değildi. Hatta ben dedim Rapor alabilir miyim dedim. Maksimum ne kadar verebiliyordanız dedim
İstemeyen istemez ama doktor kullanmanı istiyor evde dinlenerek geçirmen için. Bana 10gün rapor yazıyorlardı ben istemedim 3gün istedim. 3gün yazdılar. İstemezsen almayabilirsin yanı. Ama transferden çıkar çıkmaz 10gün yazıyoruz diye bilgi verdiler, biz istemedik. Belki doktordan doktora farklı olabilir bilmiyorum.

Saglikla alin kollariniza insallah...lekelenmeler cogu kiside olabiliyirmus belli bir haftaya kadar Rabbim saglikla kollariniza almayi nasip etsin insallah

Kizlar merhaba....ben opudan sonra ilk reglimi oldum ce dojtorla gorustum doktorum bu ay sadece ragim kalinlasmama bakacakmis yani prova gibi olacak ve reglimin 3. Gununden beri de 2 vajinal 3 oral olmak uzere gunde 5 tane estrofem aliyorum...2 gunden beri de ishal oldum ve karnim gurulduyor .....estrofem kullanip ishal olan var midir?

Ben de ishal yapmamisti

Yakın zamanda irenbeye giden var mı kızlar. Birde e nabizda transferiniz gözüküyor mu lütfen Çvp verir mısınız

Umut varsa neden olmasın . Inşallah nasip olur . Siz tedavi gördünüz mu orda yoksa baslamadiniz Hic tedaviye
Canım çok teşekkür ediyorum inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ben irenbede tedaviye başladım 1 embriyomuz oluştu sonra korona salgını başladı ara verdik tam transfer olacakken eşim Türkiye ye geldiginde 14 gün karantina olayı çıktı öyle olunca da transfer gününü tutturamadım iptal oldu ben de döndüm artık ya şubat tatilinde yada yaza diye erteledik transferi korona salgınının gidişatına göre ayarlama yapacagız

Hakkınızda hayırlısı belki doğru zamanı o zamn . Özel değilse sorununuz neydi 1 embriyonuz oluşmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…