- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 40
Bende ilki düşük ikinci hiç tutmadı histereskopi falan hiç yapılmadı ondan sordum bu kadar soru kusura bakmayınAşılama denemiştik olmayınca bi bakalım dendi
Yo mecburi değildi. Hatta ben dedim Rapor alabilir miyim dedim. Maksimum ne kadar verebiliyordanız dedimTransfer sonrası 10günü mecburi veriyorlar zaten. Sonra isteğe bağlı 2.Rapordan bahsettim ben. Riske göre verir, kötüye kullanım olmasın diye.
İstemeyen istemez ama doktor kullanmanı istiyor evde dinlenerek geçirmen için. Bana 10gün rapor yazıyorlardı ben istemedim 3gün istedim. 3gün yazdılar. İstemezsen almayabilirsin yanı. Ama transferden çıkar çıkmaz 10gün yazıyoruz diye bilgi verdiler, biz istemedik. Belki doktordan doktora farklı olabilir bilmiyorum.Yo mecburi değildi. Hatta ben dedim Rapor alabilir miyim dedim. Maksimum ne kadar verebiliyordanız dedim
Saglikla alin kollariniza insallah...lekelenmeler cogu kiside olabiliyirmus belli bir haftaya kadar Rabbim saglikla kollariniza almayi nasip etsin insallahAmin çok teşekkür ederim. Benim amh daha düşüktü. 0,37. 5yumurta toplandı. 2si döllendi. 3.gün embriyosu olarak donduruldu. Ve 1 tanesi transfer edildi. Diğer kalan dondurulup saklanacaktı, yaşamadı maalesef.Medical park evet biraz masraflı doğru.ama doktorum çok iyiydi. Özellikle doktorum için seçmiştim o hastaneyi. Herhangi bir kan tahlili isterse dışarıdan yaptırabilirsin derdi sağolsun. Benim özel sigortam vardı, muayene ücretleri falan çok uyguna geldi. Normalde zorlayabilirdi. Transfer öncesi ve sonrası ilaçlar vs 17-18 civarı tuttu sanırım. Benim transfer sonrası çok kanama ve lekelenme oldu, oyuzden hep iğne ve ilaç kullanmak zorunda kaldım. Onlar normalde herkeste olmuyor. Allahım isteyen, bekleyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
Merhaba bende irenbeden de randevu almistim umit hanimin ismini cok duydum acikcasi kararsiz kaldim
Ben de ishal yapmamistiKizlar merhaba....ben opudan sonra ilk reglimi oldum ce dojtorla gorustum doktorum bu ay sadece ragim kalinlasmama bakacakmis yani prova gibi olacak ve reglimin 3. Gununden beri de 2 vajinal 3 oral olmak uzere gunde 5 tane estrofem aliyorum...2 gunden beri de ishal oldum ve karnim gurulduyor .....estrofem kullanip ishal olan var midir?
Bi bende mi yapti acabaBen de ishal yapmamisti
Yok sukur gectiHâlâ devam ediyor mu
Merhabalar ben irenbe de tedavi oldum transfer yapılmadı transfere ara vermek zorunda kaldık kovit ten ötürüYakın zamanda irenbeye giden var mı kızlar. Birde e nabizda transferiniz gözüküyor mu lütfen Çvp verir mısınız
Artık hazirandan beri yapılıyor transferlerMerhabalar ben irenbe de tedavi oldum transfer yapılmadı transfere ara vermek zorunda kaldık kovit ten ötürü
Merhabalar ben irenbe de tedavi oldum transfer yapılmadı transfere ara vermek zorunda kaldık kovit ten ötürü
Biliyorum canım biz yurtdışına oldugumuz için gelince 14 gün karantina var ve benim yumurtlamaya denk getiremedigimiz için yapılamıyor transferimSuan da irenbe hizmet veriyor
Biliyorum canım biz yurtdışına oldugumuz için gelince 14 gün karantina var ve benim yumurtlamaya denk getiremedigimiz için yapılamıyor transferim
İnşaAllah senin için de hayırlısı olur ben de bu süreçte dogal yolla hamileliği denemeye karar verdim bakalım hayırlısıAnladım canım hakkınızda hayırlısı . Bende çarşamba görüşmeye gideceğim irenbede ilk defa
İnşaAllah senin için de hayırlısı olur ben de bu süreçte dogal yolla hamileliği denemeye karar verdim bakalım hayırlısı
Canım çok teşekkür ediyorum inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ben irenbede tedaviye başladım 1 embriyomuz oluştu sonra korona salgını başladı ara verdik tam transfer olacakken eşim Türkiye ye geldiginde 14 gün karantina olayı çıktı öyle olunca da transfer gününü tutturamadım iptal oldu ben de döndüm artık ya şubat tatilinde yada yaza diye erteledik transferi korona salgınının gidişatına göre ayarlama yapacagızUmut varsa neden olmasın . Inşallah nasip olur . Siz tedavi gördünüz mu orda yoksa baslamadiniz Hic tedaviye
Canım çok teşekkür ediyorum inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün ben irenbede tedaviye başladım 1 embriyomuz oluştu sonra korona salgını başladı ara verdik tam transfer olacakken eşim Türkiye ye geldiginde 14 gün karantina olayı çıktı öyle olunca da transfer gününü tutturamadım iptal oldu ben de döndüm artık ya şubat tatilinde yada yaza diye erteledik transferi korona salgınının gidişatına göre ayarlama yapacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?