İzmir'de eşimle gidebileceğim şık restaurant arıyorum..

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
Kızlar 1 ocak doğumgünüm.. yılbaşında dışarı çıkmayı düşünüyorduk fakat fix menü var heryerde ve 150 den aşağı yok.. bir gece için (hemde çok alkol alan insanlar değiliz) 300 tl vermek mantıklı gelmedi açıkçası.. ama bir gün sonra benim doğumgünüm ve izmirde güzel bir mekan arıyorum.. romantik, güzel manzaralı, tercihen canlı müziği olan.. özel bir yemek yiyebileceğimiz bir mekan:) asansör aklımda fakat ona alternatif arıyorum...

sanırım karşıyaka örnekköy tarafında seyirtepe diye biyer var. ben gitmedim gerçi oraya ama giden tanıdıklarım manzarasının güzel olduğunu söylediler ama yemekleri ve ücreti ne kadar bilmiyorum. birde aynı yerde dünya barış anıtı var oraları bi araştırabilirsin.

urlada lidaki diye bir restaurant var çok şık bir yer düşünebilirsin canım

konak pier in içinde ADABEYİ balık restaurant var. tavsıye ederim.. eşimle evlilik yıldönümümüzde gitmiştik.

Alsancak ,Yargıcının karşısında Blanc güzel ,şık bir yer.Yemekleri ,sunumları da özenli.

Alsancak , Le Cigale

Üçkuyular , Levent Marina Le Cigale

Bornova ,Cumba

Alsancak ,House Cafe

Bostanlı -Paprica

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…