le cigaleye bende gitmek istiyorum ama fiyatlar nasıl acaba?
normal bir cafeye göre biraz daha pahalı...reci'sinki kadar diye kalmış aklımda ama..
ben Balçova Ekonominin karşısındaki Angels diyorum. Benim için çok özel, nişanlımla ilişkimiz bu cafede başladı :asigim:
izmirde öldüğüm bittiğim tek mekan
manisa yolu üzerinde izmir bitiminde ''VEBAS''
Allahım bukadar huzurlu bi mekan olabilirmi sabah 8:30 kahvaltıya gidiyorum tatlı bir serinlik dağ havası müthiş bi manzara beraberinde sessizlik kalabalıktan uzak bütün dertleri unut gazete oku çayını yudumla yok böle bişi 10 numara.istersem akşam gidiyorum manzara daha bi hoş evlerin ışıkları ile izmir rengarenk,müzikler harika garsonlar çok kibar müşteriler elit,sıkılıp boğulmadığın istediğin kadar kendinle başbaşa kalabildiğin bi yer,bide konak pierde MEZZALUNA harika bi yerdir deniz havası almak istediğimde de oraya giderim farklı çağrışımlar yapar bende.
yeri tam olarak tarif edebilirmisin.biz de tam olarak böyle bir yer arıyoruz.
VEBAS'tan bahsediyorsun sanırım canım,araban varsa kolay gidersin arabasız gidilmez yani,bornova kavşağında manisa yoluna çıkış var,manisa yoluna cıktıktan sonra sag kol 3. kmde güzel bir noktaya yerleşmiş bi yerdir tepeye kurulmus desem degıl ama ızmırı okadar yukardan nasıl gorebıldıgını bende anlamadım.izmirin bittiğini haber veren bir tabeladan sonraki shell benzin istasyonunun yanındadır,en üstünde CUMBA restorant vardır zaten arabayla yolun sagını takip edersen tepede Cumbayı gorursun vebasta onunla aynı yerdedir yani çok kolaydır aslında,tavsiye ederim
le cigaleye bende gitmek istiyorum ama fiyatlar nasıl acaba?
normal bir cafeye göre biraz daha pahalı...reci'sinki kadar diye kalmış aklımda ama..
ben Balçova Ekonominin karşısındaki Angels diyorum. Benim için çok özel, nişanlımla ilişkimiz bu cafede başladı :asigim:
teşekkür ederim canım fiyatlar recis gibi ise normal diyebiliriz o zaman ben daha yüksek gibi düşündüm çok hoş bir mekana benziyor çünkü :)
konak pierde home storeunda sushisi süperrrrrrrrrr
home store kapandı canım 2-3 ay oldu restaurant home sotre yerine %100 cafe-mağaza home storenin yerine dükkan steak house açıldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?