İzmirde favori mekanınız

İnciraltı Özdilek'teki su böreğinin tadını hiç bir yerde bulamam,cokacimcoook
Balçova Agora Ramiz köfte

otoban selway deki köfteci ramiz

(köftesi,salataları ve tatlıları harika)ayrıca isterseniz hazırlanmış organik zeytin ve kabak çekirdeği de satın alabiliyorsunuz..hem ortamını hem lezzetini ben çok sevdim..tavsiye ederim..

Kış kahvaltıları için Bornova - Çiçekliköy
Alsancak Kırmızı - Canlı müziği harika oluyor.
Ümit'in yeri - Balık için

karaca sinemasının yanında ki yere geçen akşam gittik böle mekan olarak çok değişik yemekleride güzel makarna yedik

genelde gittiğim yerler söylenmiş
le cigaleye bende gitmek istiyorum ama fiyatlar nasıl acaba?
alsancak-alins yemekleri güzel mekan iyi
alsancak-kahve diyarı kahveler iyi
alsancak-sakız adası güzel tatlar var sıcak beyaz çikolata ya da soğuk beyaz çikolata
alsancak-osmanlı kafe malesef kapandı muhteşem bir atmosferi vardı
alsancak-tike restaurant

balçova- köşebaşı

bostanlı-recis
bostanlı-kafes
bostanlı-kumrucu şevki
bostanlı-sir winston tea
bostanlı-lavie

inciraltı-turkuaz
inciraltı-patlıcan

aklıma başka gelmio şimdilik :)

Kemeraltında kızhanı civarında EHLEM KAFE
konak pier in karşısındaTEB bankasını en üst katında KAFE 66
buca gölette PINAR KAFE
karataş da ki TARİHİ ASANSÖR buralar da süper yerler arkdaşlar tavsiye ederim
zaten asansörün manzarası yeter de artar bile .....

izmirde öldüğüm bittiğim tek mekan
manisa yolu üzerinde izmir bitiminde ''VEBAS''
Allahım bukadar huzurlu bi mekan olabilirmi sabah 8:30 kahvaltıya gidiyorum tatlı bir serinlik dağ havası müthiş bi manzara beraberinde sessizlik kalabalıktan uzak bütün dertleri unut gazete oku çayını yudumla yok böle bişi 10 numara.istersem akşam gidiyorum manzara daha bi hoş evlerin ışıkları ile izmir rengarenk,müzikler harika garsonlar çok kibar müşteriler elit,sıkılıp boğulmadığın istediğin kadar kendinle başbaşa kalabildiğin bi yer,bide konak pierde MEZZALUNA harika bi yerdir deniz havası almak istediğimde de oraya giderim farklı çağrışımlar yapar bende.

Son düzenleme:

yeri tam olarak tarif edebilirmisin.biz de tam olarak böyle bir yer arıyoruz.

yeri tam olarak tarif edebilirmisin.biz de tam olarak böyle bir yer arıyoruz.

VEBAS'tan bahsediyorsun sanırım canım,araban varsa kolay gidersin arabasız gidilmez yani,bornova kavşağında manisa yoluna çıkış var,manisa yoluna cıktıktan sonra sag kol 3. kmde güzel bir noktaya yerleşmiş bi yerdir tepeye kurulmus desem degıl ama ızmırı okadar yukardan nasıl gorebıldıgını bende anlamadım.izmirin bittiğini haber veren bir tabeladan sonraki shell benzin istasyonunun yanındadır,en üstünde CUMBA restorant vardır zaten arabayla yolun sagını takip edersen tepede Cumbayı gorursun vebasta onunla aynı yerdedir yani çok kolaydır aslında,tavsiye ederim

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkürler canım çok güzel tarif etmişsin.bu haftasonu mutlaka gideceğim.

büttüüün yazılanları okudum kimine katıldım kimini not ettim.şimdide benim beğendiklerim.
Agora da Peximet-mexica usulü tavuk salatasına ve mexica usulü tavuğuna bittim.şiddetle öneririm.fiyatlarıda uygundur.Alsancak taki ile mönüleri kaliteleri aynı ama Agora da daha ferah bir ortam var.
Kış kahvaltıları için ÇiçekliKöy de Seymenlerin yeri çok güzel.Arka bahçelerinide açmışlar.Çocuklu ailelere tavsiye ederim.
Asansör manzarasıyla olayı bitiriyor zaten :)
Özel olarak Hasan Ustanın her şubesinin sıkı takipçisiyim sütlü tatlıcım!
Alsancak Alin's... Sunumları salatalı oldukça tatmin edici.
Alsancak da Efes Pastanesi nedendir bilmem hep sempati uyandırıyor bende.Tavuklu bazlaması süper:)
Gerçek Pizza yemek isteyenler için Alsancak ta Venedik.
Agora da Mezalluna... Yoğun tat arayanlara.Kendileri için üretilen zeytin yağında ekmek banıp yemek bile yeter
Ay ne çok gezmişim.
Hah birde Forum Bornova da Tike.Mütebbel yiyin lütfen.Herkes tanışsın bu lezzetle.Erkek arkadaşımla sırf mütebbeli için gidiyoruz desem yeridir

ben salaş yerlere doğa ortamına bayılırım.
deniz kenarında nefis balık ekmek yemek isterseniz güzelbahçe balık halinin yanında ferhat büfeye mutlaka gidin. haftasonu masa bulamıyorsunuz. biz balık ekmeğimizi alıp deniz kenarında banklara oturuyoruz.
kahvaltı için kordona gidiyoruz şimdilik. çiçekli köyü merak ediyorum.
alsancak alins
agorada saçta kavrulmuş kokereç yemiştim ama adını unuttum.
kısıkköyden ilerde yeşilköy yada yeniköy sağlı sollu kokereççielr var. henüz gidememdim ama yeşillikler içinde güzel bir yere benziyor.
kartal kokereçcisi nefis. çamdibinde yalnış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…