İzmirde favori mekanınız

buca - sini köşk restaurant
şirinyer - vincente cafe
bostanlı - barınak
bornova - vebaş cafe ( kemalpasa yolunda shell istasyonunun orda manzara super )
bornova - biraver park
ınciraltı - sahilde mavi köşe restaurant balıkçı yazın deniz kenarına masa atıyolardı sımdı gormedım nasıl
alsancak- reyhan pastanesi tatlıları enfess kupları ve çikolataları özellikle
alsancak - ege by ocak başı akşamları fasıl var samimi güzel bi ortam
alsancak- sunset kordonda bira içmek istediğinizde
çiçekli köy - kahvaltı ve mangal kendin pişir kendin ye için süper
kaynaklar - gözleme evleri var ev mantısı ve sarmada bulunuyor harika kışın ve yazın gideriz
mithatpaşa - asansör restaurant
benim aklıma gelenler şimdilik bunlar cokacimcoook

Benimde tavsiyem bahçelievlerde 01 adana sofrası
eğer adana kebabı yemek istiyorsanız mutlaka gidin etleri bile adanadan geliyor
sonra kırçiçeğinin pidesiiii mmmmmmm dediğimde bile canım çekti
süper bi pidesi var
köfteci ramiz neresi olrsa olsun farketmez favorilerimden
texmex var balçova otobanında muhteşem bir körfez manzaralı mekan
bide arabası olanlar için manisa da bi mekan var manisanın çıkışında manisa kebabı yapan bi yer var muhteşemmm bi manisa kebabı oluyo oranın ortam çok otantik
bakır kaplar falan var orda
kahvaltı mekanım şirincan-güzelbahçe
veya urla çeşmealtında denizatı diye denize sıfır bir mekan denizde ördekler var onları besliyosunuz ayrıca yazın denizede girebiliyorsunuz orasıda favorilerimdendir
aklıma geldikçe yazacağım kızlar

kizlar la cigale nasil guzel mi ve genclere yonelik mi yani ben fast food a alismisim simdi oraya gidince yabancilik cekmeyim cok merak ediyorum guzel diyorlar

Hatta, beğendiklerimin hepsini yazayım
asansör restaurant-mithatpaşa küçükyalı
la cigale-alsancak
la vie-bostanlı
alin's-alsancak
deniz restaurant- alsancak

güzelbahçedede güzel yerler var...

La Cigale cok guzel bi yer cok rahatlatici etkisi var. yemek olarak et bonfile ve köri soslu tavuklu salatayi tavsiye ederim.
Bostanli sahilde Barinak var orasida cok guzel.
Kordon'da Uskudar Caycisi
Inciraltinda Cifte Kumrular severek oturdugum yerler..

Yaz-kış ailecek kahvaltı ya da akşam yemeğine mutlaka Çiçekli Köyü'ne gideriz.
Çamaltı Restaurant. Artık babamla kanka oldular zaten.. Ablamın 2 bebesi olunca hem çocuklara hem de büyüklere yönelik yerler tercih etmek zorundayız. Bornova'ya yakın olması bizim için avantaj zaten.:dance:
Arkadaşlarımla gittiğim yerler;
Alsancak-Baryum,Pasaport Bar,La Sera,EKO:içelim:
Yine Bornova; ki Bornova gezmek,yemek,içmek için hazinedir benim için..
En çok gittiğim yerler; White House,Takıl Bar(uzun zamandır gitmesem de gönlümdeki yeri çok özeldir),Biraver(maç izlemek için),Destina(dünyanın en iyi kumpircisi)hihoyyyt
Konak-Konak Pier'in içinde Rıhtım Restaurant..boshayallersmile
Balıklıova-Özal'ın Yeri(balık,kalamar ve rakıolumunekankayizsmile)
................................................................................................
Şimdilik benden bu kadar...
Yine aklıma gelince yazarım..opuyorumnanaktan

yazılmış olan çoğu mekan benim de favorilerim olduğundan yazmama gerek kalmamış ama bir yer var orası yazılmamış.gerçi uzuuun zamandır gitme fırsatım olmadı ama sevdiğim bir yerdir,tüm yemeklerini de ve özellikle incecik hamurlu pizzasını da çok tavsiye ederim.Kıbrıs şehitlerinde 'miss gain' :lepi:

bende izmirde pek çok yeri sewerim.ama şöle güzel süper makarnalar olan bir yer bulamadım henüz?fettucino falan nereleri tavsiye edrsiniz kızlar?

sini köşk,asansör restaurant,çiçekli köy ve inciraltındakine katılıyorum.Mutlaka gidilmeli

lamiada fena deil kıslar
çok keyifli oluyor izmir körfezinde tekneyle gezinirken canlı müzik eşliğinde balık yemek

Alsancak Taş Plak ve Niko'nun naifliğine sıcak şarap içmeye bayılıyorum. Eğer çocuğunuz varsa hafta sonları rahatlaya (wwww.rahatla.at) gitmenizi öneririm. Çocuklar çok mutlu oluyor açık havada yemek yemeye, oynamaya ve ata binmeye. Birde Seferihisarda falabella var aynı tarzda ama mekanı rahatladan daha büyük olmasına rağmen servisi beter.

şevki de kumru
şampiyonda kokoreç
ora da lahmacun
alsancak atıştır büfe de kumpir
köfteci zekide köfte
bay dönerde döner ve künefe yemeye bayılıyorummmcokacimcoook

güzelyalıda siesta güzelbahçede şirincan kahvaltı için ilk tercih ettiğimiz yerdir.Kordon da üsküdar çaycısı etli ekmeğe bayılıyorum gaziemirde konyalı etli ekmek.çankayada browni cafe müthiş makarnaları var hoş sohbet edilebilcek bir ortam.özellikle türk kahvesi içmek istersekte konak cinebonus içindeki kocatepe yi tercih eder olduk.daha çok yer var ilk aklıma gelenler bunlar oldu:teytey:

buca sini köşk restaurant.
şirinyer forbest malatya sofrası
şirinyer forbest illa pizza
bahçelievler tonton amca ve bahçelievler rastaurant
sahil evleri inci cafe nikahtan sonra oraya gitmiştik :asigim:
güzelbahçe sirincan restaurant..
narlıdere mavi yeşil restaurant.
aklıma dahası gelmiyor amma en güzli havuzbaşı off misgibi hava tertemiz ve tabiikide benim babam oranın ahçısı harika balık yapar mezeleri kebapları.... :dance:

arkadaşlar ailemi buca sini köşke yemeğe götürmek istiyorum ama fiyatlar hakkında bilgim yok.5 kişilik bi aileyiz apışıp kalmayayım orada bilgisi olan yazsın lütfen=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…