Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmirde gelin başı

oben84

1
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
529
586
158
1
kk bayanlarıı hadi bana yardım edin. nisanda düğünüm var,kuaförümü hala ayarlayamadım,bana fiyatları çok abartı olmayan, işte benim gelin saçım ve makyajım bu dedirtebilecek,en mutlu günümde beni üzmeyecek bi kuaför arıyorum. önerebileceğiniz kuaförler var mı?

Makyaj'da Suerte'den burcu hanım,gelin saçı için ise Deriva'dan osman'ı öneririm..Alsancak'ta ikiside..Altlı üstlü salonlar..Mesaj atarsan sana adımı söylerim tavsiye ettiğimi söylersin..İkisininde sürekli müşterisiyim..Mutlaka tanırlar..

Benimde mayısın sonunda düğünüm var..Bornova'da çok iyi veya çok kötü diyebileceğiniz gelin saçı ve makyajı yapan kuaför var mı arkadaşlar? Bornova'daki salonları dolaşmayı düşünüyorum tek tek.. tecrübesi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim..:44:

Canım Bornova'da İbrahim&İbrahim diyorum ben. Mutlaka memnun kalacağını düşünüyorum.

merhaba kızlar..düğünüm oldu bitti..harika oldu..herşey çok güzeldi..Darısı diğer izmir gelinlerinin başına...size küçük bir bilgi vermek için yazıyorum..Gelin saçım için Boronova'da kuaför Locca'ya gitmiştim..saçımı güzel yaptı, ama makyözü tam anlamıyla rezaletti..gözüme bi eyeliner çekemedi, makyajdan anlamasam o günümü rezil edecekti..en sonunda kızın malzemelerini alıp kendim yaptım makyajımı..bir tek kirpikleri yapıştırdı, bir de fondöten sürdü, gerisini ben yaptım..yeterli makyaj malzemesi de yoktu, rujlar ya pembe ya da turuncuydu, kendi rujumu sürdüm en sonunda Saçıma postiş takıldı bütün gece de bozulmadı, Gökçen bey saç konusunda usta, ancak ekibi tam anlamıyla bir felaket, bilginiz olsun..Ha bi de benim gittiğim saatte başka bir gelinle onun bir sürü akrabası vardı..3 saat boyunca çoluk çocuk kadın sesinden ben ve annem sersem olduk...ve bunu bana önceden söylemedi..halbuki provaya gittiğimde gayet sakin bir şekilde 1,5 saatte bitmişti saçım..yine aynı sakinlikte olup bitecek sandım..fakat düğün günü o kadar kalabalıktı ki benimle ilgilenmesi için tartışıp çıkışmak zorunda kaldım...Kısacası az daha en özel günümü berbat ediyordu..annemi bir süre sakinleştiremedim..neyse ki saçım çok güzel oldu, makyajımı da kendi istediğim gibi yaptığım için gayet içime sindi, herkes de çok güzel olduğunu söyledi..Günü kazasız belasız atlattık...Kısacası ekipte iş ciddiyeti yok..Bir daha da adımımı atmam oraya..Diğer gelin adayları üzülmesin diye de bilgilendireyim dedim..
Tüm gelinlere kolay gelsiin..

arkadaşalar gelin saç ve makyajı hakkında, uzun yıllardır makyözlük yapmış biri olarak şunu söyleyebilirim, tavsiyeler kesinlikle çok önemlidir ama çok iii denilen biryer nadir de olsa kötü işler çıkarabilir veya olumsuz yorum almış bir yer ii işler çıkarabilir. sonuçta kuaför saçı, makyöz makyajı kendi estetik duygusuna göre yapacaktır. ona estetik gelen size gelmeyebilir. onun için size tavsiyem, daha önce bu aşamadan geçen arkadasların yorumlarını da dikkate alın ve gittiğiniz yerde düğünden önce mutlaka saç ve makyaj provası isteyin. genelde prova ücretsiz yapılmaktadır. prova içinize sinerse ne ala sinmezse yeni yerler :) herşey gönlünüzce olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…