merhaba kızlar..düğünüm oldu bitti..harika oldu..herşey çok güzeldi..Darısı diğer izmir gelinlerinin başına...size küçük bir bilgi vermek için yazıyorum..Gelin saçım için Boronova'da kuaför Locca'ya gitmiştim..saçımı güzel yaptı, ama makyözü tam anlamıyla rezaletti..gözüme bi eyeliner çekemedi, makyajdan anlamasam o günümü rezil edecekti..en sonunda kızın malzemelerini alıp kendim yaptım makyajımı..bir tek kirpikleri yapıştırdı, bir de fondöten sürdü, gerisini ben yaptım..yeterli makyaj malzemesi de yoktu, rujlar ya pembe ya da turuncuydu, kendi rujumu sürdüm en sonunda Saçıma postiş takıldı bütün gece de bozulmadı, Gökçen bey saç konusunda usta, ancak ekibi tam anlamıyla bir felaket, bilginiz olsun..Ha bi de benim gittiğim saatte başka bir gelinle onun bir sürü akrabası vardı..3 saat boyunca çoluk çocuk kadın sesinden ben ve annem sersem olduk...ve bunu bana önceden söylemedi..halbuki provaya gittiğimde gayet sakin bir şekilde 1,5 saatte bitmişti saçım..yine aynı sakinlikte olup bitecek sandım..fakat düğün günü o kadar kalabalıktı ki benimle ilgilenmesi için tartışıp çıkışmak zorunda kaldım...Kısacası az daha en özel günümü berbat ediyordu..annemi bir süre sakinleştiremedim..neyse ki saçım çok güzel oldu, makyajımı da kendi istediğim gibi yaptığım için gayet içime sindi, herkes de çok güzel olduğunu söyledi..Günü kazasız belasız atlattık...Kısacası ekipte iş ciddiyeti yok..Bir daha da adımımı atmam oraya..Diğer gelin adayları üzülmesin diye de bilgilendireyim dedim..
Tüm gelinlere kolay gelsiin..