Fuar'in kenarindan uzanip giden yol.. bahsettigin bu olmali.. Bu kadarini tahmin etmiyordum, yolun yurunecek hali kalmamis..
Fuar'in kenarindan uzanip giden yol.. bahsettigin bu olmali.. Bu kadarini tahmin etmiyordum, yolun yurunecek hali kalmamis..
Ben Fuarin 26 Agustos kapisindan yukari dogru giden yol diye tahmin ediyorum, tam Namik Kemal lisesini gecmisken.. Yol gidisli gelisli tek yol.. Tum cocuklugum oralarda gecmisti, ne hale gelmis.. Ama bu fazla surmez saniyorum, buna yakinda bir cozum bulurlar mecbur, boyle olmaz.montrö kapısına giderken galiba, 20 sene önce burda otobüs durakları vardı, hey gidi neydin ne oldun
montrö kapısına giderken galiba, 20 sene önce burda otobüs durakları vardı, hey gidi neydin ne oldun
Ben Fuarin 26 Agustos kapisindan yukari dogru giden yol diye tahmin ediyorum, tam Namik Kemal lisesini gecmisken.. Yol gidisli gelisli tek yol.. Tum cocuklugum oralarda gecmisti, ne hale gelmis.. Ama bu fazla surmez saniyorum, buna yakinda bir cozum bulurlar mecbur, boyle olmaz.
Montrö değil lozan yav, 34 senelik izmirliyim kapıları karıştırırsam gülerim kendime
ben senden 2 sene kıdemliyim karıştırdım bak
Yok o yol değil..Şair eşref bulvarı burası..Burada yatıp kalkıyorlar..
Valla karistirdin Mercezircim, Sair Esref duble yol, bak trafige fotodaki yolda..
Yok o yol değil..Şair eşref bulvarı burası..Burada yatıp kalkıyorlar..
Montrö mc donalsın ordaki kapı, lozan az ilerde..Hep karıştırdığım için yine mi dedim kendime :))
Ay montrö müydü
Haritayı açtırcan bana chess
Mustabey Caddesi.. Fuar tarafi.. Haritadan bak istersen.. Namik Kemal lisesinin yani..Ay bana bir deyin şimdi, hani otobandan kültürpark tarfına giriyoruz, az ilerleyip alsancak yoluna giriyoruz, ilerde fuar kapısı var, o bulvar ne bulvarı yav? Şair eşref işte orası
Sadece alsancağa geçerken ki yol dar orada, fuar kapısına geldiğinde çift yol..
Kafamı karıştırdınız, zaten iyi değilim bu konularda
Mustabey Caddesi.. Fuar tarafi.. Haritadan bak istersen.. Namik Kemal lisesinin yani..
Haritaya girmemis bahsettigim yol.. Lozandan devam et yukari dogru, fuarin kenarindan saga sap, iste o yol.. Yeni adi Mustafa ile baslayip uzunca gidiyor..Eki Görüntüle 1601530 Eki Görüntüle 1601531 Eki Görüntüle 1601532
Haritayı açtırdınız bana, aha işte neresiymiş görün
O dar yolun kenarı işte resimdeki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?