İzmir'de isyan ettiren görüntü

Fuar'in kenarindan uzanip giden yol.. bahsettigin bu olmali.. Bu kadarini tahmin etmiyordum, yolun yurunecek hali kalmamis..

Evet burası saraylım..Trafiğe girmemek için, bornovadan alsancağa kültürpark tarafından giriyorum..Alsancağa giden dar yol burası, az ilersi lozan kapısı..ışıklarda durulduğunda kapılara geliyorlar ve bu sakin hali buranın..Kapıları kilitliyorum..

montrö kapısına giderken galiba, 20 sene önce burda otobüs durakları vardı, hey gidi neydin ne oldun
Ben Fuarin 26 Agustos kapisindan yukari dogru giden yol diye tahmin ediyorum, tam Namik Kemal lisesini gecmisken.. Yol gidisli gelisli tek yol.. Tum cocuklugum oralarda gecmisti, ne hale gelmis.. Ama bu fazla surmez saniyorum, buna yakinda bir cozum bulurlar mecbur, boyle olmaz.

Yok o yol değil..Şair eşref bulvarı burası..Burada yatıp kalkıyorlar..

Valla karistirdin Mercezircim, Sair Esref duble yol, bak trafige fotodaki yolda..

Ay bana bir deyin şimdi, hani otobandan kültürpark tarfına giriyoruz, az ilerleyip alsancak yoluna giriyoruz, ilerde fuar kapısı var, o bulvar ne bulvarı yav? Şair eşref işte orası

Sadece alsancağa geçerken ki yol dar orada, fuar kapısına geldiğinde çift yol..

Kafamı karıştırdınız, zaten iyi değilim bu konularda

Montrö mc donalsın ordaki kapı, lozan az ilerde..Hep karıştırdığım için yine mi dedim kendime :))
Ay montrö müydü

Haritayı açtırcan bana chess

yok canım ben izmirde yaşamıyorum artık ne bileyim yıllar önce hep montröden otobüse binerdim, o civarda çalıştım kursa gittim falan, fuara hep montrö kapısından girdim ondan öyle çağrışım yaptı bende galiba

Mustabey Caddesi.. Fuar tarafi.. Haritadan bak istersen.. Namik Kemal lisesinin yani..

Haritayı açtırdınız bana, aha işte neresiymiş görün

O dar yolun kenarı işte resimdeki..

Butun cocuklugum ve gencligim boyunca Montro- Alsancak Ziya Gokalp bulvarina Fuar kenari boyunca yurudum o yoldan.. Araba ile de degil, yuruyerek..

Dr. Mustafa Enver Bey caddesi.. Yeni ismini buldum sonunda Mustabey caddesinin..

Montrö Meydanının Fuar girişini diyorsunuz sanırım
Hatta o yoldan düz ilerleyince Basmaneye çıkıyor orası değil mi

annem anlatıyordu sahil güvenlik kaçmaya çalıştıkları teknelerden alıp dolmuşlara bindirip götürüp bırakıyormuş bir dağa bayıra heryerleri çımcılık su, çantalarının içinden bile su akıyormuş diye
bu arada izmirin bir sahil kasabasında yaşıyorlar
sahil güvenlik botu bütün gece vızır vızır gidiyor geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…