tamam da, Medcezirin kafasini karistirma bak kiziyor sonra..Burada düzeltme yapayım
Şair Eşref Çankayadan tek şerit halinde başlıyor Lozandan sonra çift şerit halinde devam ediyor
tamam da, Medcezirin kafasini karistirma bak kiziyor sonra..Sair esref'in tek seritli olarak basladigi yerin Fuara duvari yok.. Resimde ise Fuar duvari alenen belli.. Refik saydam'da o kadar agac olsa orasi derdim ama orada da dogru durust agac yok yolun karsi tarafinda..
Devlet gormuyor mu bunlari? Bu rezilligi Izmir'in yasadigi kadar bu insanlar da yasiyorlar.. Bir an once bu duruma bir cozum getirmeliler..
Buraları demiyor muyuz arkadaşlar?
Kızlar orası cami dursğına giden yol dilmi lozandan sonra banada orası gibi geldi
Devlet gormuyor mu bunlari? Bu rezilligi Izmir'in yasadigi kadar bu insanlar da yasiyorlar.. Bir an once bu duruma bir cozum getirmeliler..
O yol ile bu yol resimde birbirine benziyor, burasi ya benim dedigim gibi Mustafa Enver Bey caddesi, ya da Refik saydam (senin gectigin) caddesi.. Sadece Sair Esref degil..Eee şimdi neresi burası, benim arabayla giderken gördüğüm yol kenarı burası, ama ben saraylimin dediği yoldan hiç gitmem..
Kendimi salak gibi hissediyorum şuan
O yol ile bu yol resimde birbirine benziyor, burasi ya benim dedigim gibi Mustafa Enver Bey caddesi, ya da Refik saydam (senin gectigin) caddesi.. Sadece Sair Esref degil..Salaklik da nerden cikti be yav? Fotograf herkesi yaniltabilir, belki ben de yaniliyorumdur, belki burasi refik Saydamdir, butun yol gozukmuyor ki..
Alsancak Ortaokulu, ya da yeni adiyla M. Ozakat okulunu soyluyorsan ben de oradan mezunum.. ama o caddenin adi da zaten Ali Cetinkaya bulvari.. Yan tarafindan Ziya Gokalp bulvari geciyor..Ayol hem ne salaklık..Ortaokulu orda okudum, bankada çalışırken o yolları aşındırdım..Sadece basmane tarafını pek bilmem, bir de cadde sokak isimlerinde hiç iyi değilimdir, dikkat etmem yani..
Ama insan şair eşref bulvarını bilmez mi yav, izmirli olucam
Okuduğum ortaokulun caddesini bile bugün senden öğreniyorum
Ziya Gokalp'e de bir kapi actilarsa bilemem tabi..Alsancak Ortaokulu, ya da yeni adiyla M. Ozakat okulunu soyluyorsan ben de oradan mezunum.. ama o caddenin adi da zaten Ali Cetinkaya bulvari.. Yan tarafindan Ziya Gokalp bulvari geciyor..
Alsancak Ortaokulu, ya da yeni adiyla M. Ozakat okulunu soyluyorsan ben de oradan mezunum.. ama o caddenin adi da zaten Ali Cetinkaya bulvari.. Yan tarafindan Ziya Gokalp bulvari geciyor..
Sen hangi okuldan mezun olmustun?E senin dediğin cadde neresi? Yemin ederim uzaylı gibi hissettim kendimi, algılama sorunu yaşıyorum..
Sen hangi okuldan mezun olmustun?
Benim dedigim Mustabey caddesi Namik Kemal lisesinin yanindan (fuarin da yanindan) denize dogru giden yol..Fuarin 26 agustos kapisi tarafinda. Ortaokul Kapali spor salonu tarafinda kaliyor, Namik Kemalin yaninda fakat eski kapisi Ali Cetinkaya bulvarina aciliyor. ayni zamanda Ziya Gokalp bulvari da iki komsu okulun yanindaki cadde. Okullar kose oldugu icin hem ayni caddeye, hem de farkli iki caddeye cepheleri var.E senin dediğin cadde neresi? Yemin ederim uzaylı gibi hissettim kendimi, algılama sorunu yaşıyorum..
Tamam iste, bu okullar sirt sirta, hem ayni caddeye, hem de iki farkli caddeye cepheleri var.Alsancak ortaokulu..Namık kemalin yanındaki okul..Karşı çaprazında alsancak kapalı spor salonu var..
Benim dedigim Mustabey caddesi Namik Kemal lisesinin yanindan (fuarin da yanindan) denize dogru giden yol..Fuarin 26 agustos kapisi tarafinda. Ortaokul Kapali spor salonu tarafinda kaliyor, Namik Kemalin yaninda fakat eski kapisi Ali Cetinkaya bulvarina aciliyor. ayni zamanda Ziya Gokalp bulvari da iki komsu okulun yanindaki cadde. Okullar kose oldugu icin hem ayni caddeye, hem de farkli iki caddeye cepheleri var.
Olay yeri tesbit ve analizi yaptik.._MedceziR_ Saraylim Chess M e g g geyikten ban yemeyi anlarım ama yol tarifinden ban yerseniz üzüleceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?