Çok sevinirim. İsmi nedir?slm canım bende izmirliyim ve doktorum cok iyi kist tedavesi gordüm cok memunum cnm tavsiye edebilirim alsancak devlet hastanesinde
1 yıllık evliyim, ilk bebeğimizi istiyoruz. Hiç korunmadık henüz ama olmadıcanım bende cok cekinmistim ama artık cok alstım hıc zor adam değil simdi bebek istedeğimiz için sk sık gidecem ve hc değistirmem dktorumu insllah hamıle kalırsam doğumuma kadar onu isterim kaç yllk evlisin ve cocugun varmli
Canım heyet raporu konusunda yardımcı olur mu acaba bana 27 haftalık gebeyimalsancakta Ali Resmi Eruçman canım pisman olmasın
182 den mi randevu almalıyımolur tabikide canım olmasada ılgili kisye sevk eder ararda
En yakın randevuyu 5 eylüle veriyorlar aradım da bana şu ara lazımcanım ne yaptın merak ettim
Gittim. Testler yapıldı muayene etti. Sıkıntı yok dedicanım ne yaptın gıttın mı merak ettımMor_cicek
o hastane nerede? izmire yabancıyım da. iğne tedavisi istiyorum, halen arayıştayım. hsg çektirdim bu süre zarfındaİzmir Medical park Ahmet Zeki Işık'ı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?