Ben hayal alemin de geziyorum sanırım ya bi çantacı falan açabilirim diye dusunuyodunIsyeri sahibi bir kadin olarak soyluyorum , 50 bin lira 3 ayda biter , zaten bir isyerinin tutmasi ve kara gecmesi icin en az 1 sene gerekiyor , 1 sene nasil gecinecek konu sahibi?
Eşi de çok iyi bi insan hiç bişey demez eminimPeki esi nasil once bir annende kalsan.bir is bulup biraz calisip garantiye aldiktan sonra ayri ev dusunebilirsin.evladina da annen bakar.
Hic girmeyin bu islere , once maasli calisip duzeninizi oturtun , ondan sonra arastirma yapar biraz daha para biriktirir isyerinizi acarsinizBen hayal alemin de geziyorum sanırım ya bi çantacı falan açabilirim diye dusunuyodun
:) tabi önmli olan geçinebilmek onu halledersenz yaşamak için gerçekten güzel yer ams bazı yorumlara katılıyorum kiralar cidden arttı ama iiki kişisnz ve 700 tl ye iki kişilik bi ev bulablrsnz. Pazara gdersnz meyve sebze orda markete göre yarı yarıya fark var. Iş içinde dediğim gbi gıda ya da giyim diyorum ama .. Eşyalı bi ev de tutablrsnz onlar bi tık pahalı oluyo ama küçük ideal bi ev uuygun bulursunuz . Istanbuldan buraya gelnce zaten maddi olarak daha az zorlanırsnz en azındanOffff! Öyle anlattınız ki, Balçova, Narlı dere..sahil boyu... şu an .kalbim pır pır atıyor.
Tabi kurabilirsin neden olmasinMerhaba kızlar 1 tane oğlum var 2 yaşında bende 27 yaşında bir anneyim eşimle bosancaz mayıs da ilk duruşma görülecek... annem babam ayrı annem istanbulda babam ise küçük bir şehirde ablamda ankara da evli... boşandıktan sonraki hayatım için bir karar vermem lazım hayalim hep denizi olan bir şehirde yasamakdi istanbulda bir düzen kursam diyorum o şehirin karmasasinin içind e kaybolurum istanbul gibi bir şehirde babasız evlat yetiştiremem kollayamam babamın yani desem ufak şehir herkez birbirini tanıyo yarın bir gün densizin biri bı laf söyler ayıkla pirincin tasini ve cok sıkıcı bir şehir 1 tane avm var dusunun ankarayi oldum olması sevemedim nedense... ben diyorum izmirde bir ev tutsam bi iş yeri açsam cocugumla tutunabilirmiyim elimde 40.50 milyar bi butceyle ne işi kurabilirim bi akıl alayım sizlerden dedim yapabilirmiyim kızlar izmiri düşündükçe o deniz kokusu mis gibi burnuma geliyo birde kimsenin kimseye karismadigi güzel bir memleket diyolar ne derseniz
Olmuycak sanırım gülüm o parayla iş yeri açılmaz diyo çoğu insan kiralar da yüksekmis gerçi ben dün baktım yeni foça da eşyalı havuzlu sitelerde 800 liraya falan vardı evler ama bilemiyorum cocugum olmasa hiç düşünmez atardım kendimi izmirede çocuk olunca olmuyo isteTabi kurabilirsin neden olmasin
Olmuycak sanırım gülüm o parayla iş yeri açılmaz diyo çoğu insan kiralar da yüksekmis gerçi ben dün baktım yeni foça da eşyalı havuzlu sitelerde 800 liraya falan vardı evler ama bilemiyorum cocugum olmasa hiç düşünmez atardım kendimi izmirede çocuk olunca olmuyo iste
Bilmiyorum böyle şeyleri kafama taktıkcada olacak olmayacak iyice çıkmaza giriyorum su boşanma süreci bi bitsin hele de ondan sonra duruma gore hareket edicem artık izmiri çok istiyodum da olmayacak anlaşılanHakkınizda en hayırlısı neyse o olsun ama yerinizde olsam istanbulda yeni baştan bi ev kurup kirada otururdum maaşlı bi işe girip çalıştığım parayla kirami ve oğlumun kreş masraflarını oderdim elinizde olan paradan düzen kurduktan sonra kalan olursa koyun bi kenarda dursun maasdan artan olursa üstüne biriktirir bi iş yerini kurtarcak kadar olunca değerlendirirdim..
Walla şimdi sen diyince baktımda ayakkabı çanta mağazası 14 milyara karşıyaka bostanlı mahallesinde semt nasıldır bilmiyorum tabiYeni foca dedigin yer yazlik kisin orda emekliler ve kedi kopekten baska kimse olmaz ne is yapacaksin ki orda esnaf yazin dukkan acar kisin kapatir yazlik yerler hep aynidir kişin yasayan cok azdir
Istedigin is kolunda olan devren dukkanlara bak bir bakalim kaca devrediyorlar ne kadar sermaye gerekiyor fikir sahibi olmus olursun
Devren dükkan alacaksanda iyi araştır neden devrediyor bir tanıdığım iş yeri 3.aya kalmadan devretti üstelik yeni açmıştı bir sürü masraf etmişti,yine bir tanıdığım devren dükkan aldı,sonra oda devir etti devir ettiği kişide daha alalı 4-5 ay olmadı yine kapatma kararı aldı kapatacak dükkanı.Walla şimdi sen diyince baktımda ayakkabı çanta mağazası 14 milyara karşıyaka bostanlı mahallesinde semt nasıldır bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?