Ben İstanbul dayım , hem iş imkanı fazla hem de izmirden daha iyi gibi sanki bazı imkanlar yönünden, ayrıca bazı şeylerin şehirlerin küçğklüğüyle büyüklüğüylr alakası yok her şey orada yasayan insanların karakteriyle ilgili, hakkında hayırlısı olur inşaallah, sen kötü insanlara buşaşmadıktan sonra kimse sana bulaşmaz.Ben paşa paşa anacigimin yanına gideyim en iyisi kreşten yırtarım oda sevine sevine bakar torununa kızlar izmir pek olmayacak bir hayal gibi bizde tatile gideriz inşallah oglumla
En guzeli bu bastan beri diyorum.Ben paşa paşa anacigimin yanına gideyim en iyisi kreşten yırtarım oda sevine sevine bakar torununa kızlar izmir pek olmayacak bir hayal gibi bizde tatile gideriz inşallah oglumla
Ben paşa paşa anacigimin yanına gideyim en iyisi kreşten yırtarım oda sevine sevine bakar torununa kızlar izmir pek olmayacak bir hayal gibi bizde tatile gideriz inşallah oglumla
işyeri açmak o kadar kolay değil canım bir işletme açsan aylık muhasebe ücretin olacak her ay kdv olcak dükkan kiran ev kiran olacak birde piyasa çok kötü . ama elinde bir meslek varsa iş başvuruları yapsan işçi olarak çalışsan daha mantıklı hazıra dağ dayanmaz elindeki parada çok bir para değilMerhaba kızlar 1 tane oğlum var 2 yaşında bende 27 yaşında bir anneyim eşimle bosancaz mayıs da ilk duruşma görülecek... annem babam ayrı annem istanbulda babam ise küçük bir şehirde ablamda ankara da evli... boşandıktan sonraki hayatım için bir karar vermem lazım hayalim hep denizi olan bir şehirde yasamakdi istanbulda bir düzen kursam diyorum o şehirin karmasasinin içind e kaybolurum istanbul gibi bir şehirde babasız evlat yetiştiremem kollayamam babamın yani desem ufak şehir herkez birbirini tanıyo yarın bir gün densizin biri bı laf söyler ayıkla pirincin tasini ve cok sıkıcı bir şehir 1 tane avm var dusunun ankarayi oldum olması sevemedim nedense... ben diyorum izmirde bir ev tutsam bi iş yeri açsam cocugumla tutunabilirmiyim elimde 40.50 milyar bi butceyle ne işi kurabilirim bi akıl alayım sizlerden dedim yapabilirmiyim kızlar izmiri düşündükçe o deniz kokusu mis gibi burnuma geliyo birde kimsenin kimseye karismadigi güzel bir memleket diyolar ne derseniz
Annen seninle İzmir'e gelmez mi?Ben paşa paşa anacigimin yanına gideyim en iyisi kreşten yırtarım oda sevine sevine bakar torununa kızlar izmir pek olmayacak bir hayal gibi bizde tatile gideriz inşallah oglumla
Bende çok düşük bir bütceyle iş kurdum. Olmaz diye bir şey yok ama bilmediğiniz bir çevreye gidiyorsunuz, orada durumları görene kadar biraz tedbirli olmanız gerekir. Keşke anneniz sizinle İzmire gelebilse, siz bir yerde bir müddet ücretli çalışıp İzmirde ne yapabileceğinize karar verirdiniz. Tabi aldığınız maaş geçinmenize yeter mi bilmem. En iyisi halı hazırda annenizin İstannulda bir düzeni var. Bir kaç yıl annenizde kalın. Çocuğunuz okula başlasın. İzmir de yaşamayı öyle düşünün.Ben iç çamaşırı takı toka çanta gibi düşünmüştüm zaten çok kazanayım hırsım yok kirasını ödesin bizi geçindirsin diye düşünüyodum ama arkadaşlar o paraya olmaz fakir dediler misketlerimi aldılar elimden:)
Hakkınızda hayırlısı olsun o halde , siz elinizde ki parayı yine de eritmeyin. Kosgeb teşviklerini yine de araştırın. Eğitimleri öyle aylar sürmüyor 15-20 günlük programlar oluyor. Bence kadın girişimci destekleri ile ilerleyen zamanlarda İstanbul ya da İzmir de yine bir iş kurabilirsiniz ama şu an doğru zaman değil. Piyasalar çok kötü 2019 seçimlerinden sonra duruma göre harekete geçersiniz şu an en iyisi stabil kalmak. Sadece şu an annenize yakın bir eve geçin , kreş parası vermeyin , bu arada çalışırsınız bir işte... Zamanla her şey oturur , su akar yolunu bulur.Ben paşa paşa anacigimin yanına gideyim en iyisi kreşten yırtarım oda sevine sevine bakar torununa kızlar izmir pek olmayacak bir hayal gibi bizde tatile gideriz inşallah oglumla
Annesi baskasiyla evliAnnen seninle İzmir'e gelmez mi?
Merhaba kızlar 1 tane oğlum var 2 yaşında bende 27 yaşında bir anneyim eşimle bosancaz mayıs da ilk duruşma görülecek... annem babam ayrı annem istanbulda babam ise küçük bir şehirde ablamda ankara da evli... boşandıktan sonraki hayatım için bir karar vermem lazım hayalim hep denizi olan bir şehirde yasamakdi istanbulda bir düzen kursam diyorum o şehirin karmasasinin içind e kaybolurum istanbul gibi bir şehirde babasız evlat yetiştiremem kollayamam babamın yani desem ufak şehir herkez birbirini tanıyo yarın bir gün densizin biri bı laf söyler ayıkla pirincin tasini ve cok sıkıcı bir şehir 1 tane avm var dusunun ankarayi oldum olması sevemedim nedense... ben diyorum izmirde bir ev tutsam bi iş yeri açsam cocugumla tutunabilirmiyim elimde 40.50 milyar bi butceyle ne işi kurabilirim bi akıl alayım sizlerden dedim yapabilirmiyim kızlar izmiri düşündükçe o deniz kokusu mis gibi burnuma geliyo birde kimsenin kimseye karismadigi güzel bir memleket diyolar ne derseniz
Buna kesinlikle çok katılıyorum olmuyo yani ufak bi ev olsun ama benim evim benim düzenim olsun...en güzeli. biraz daha birikim de yaparsın bankada. hem anneanneden güzel bakan mı olur.
tek tavsiyem stüdyo daire bile olsa ayrı ev açın kendinize. boşanıp gelince pek rahat edilmiyor.
izmirde yatılı bir iş bakabilirsin, ev arkadaşı arayan kişiler oluyor...internette ilan veriyorlar.Merhaba kızlar 1 tane oğlum var 2 yaşında bende 27 yaşında bir anneyim eşimle bosancaz mayıs da ilk duruşma görülecek... annem babam ayrı annem istanbulda babam ise küçük bir şehirde ablamda ankara da evli... boşandıktan sonraki hayatım için bir karar vermem lazım hayalim hep denizi olan bir şehirde yasamakdi istanbulda bir düzen kursam diyorum o şehirin karmasasinin içind e kaybolurum istanbul gibi bir şehirde babasız evlat yetiştiremem kollayamam babamın yani desem ufak şehir herkez birbirini tanıyo yarın bir gün densizin biri bı laf söyler ayıkla pirincin tasini ve cok sıkıcı bir şehir 1 tane avm var dusunun ankarayi oldum olması sevemedim nedense... ben diyorum izmirde bir ev tutsam bi iş yeri açsam cocugumla tutunabilirmiyim elimde 40.50 milyar bi butceyle ne işi kurabilirim bi akıl alayım sizlerden dedim yapabilirmiyim kızlar izmiri düşündükçe o deniz kokusu mis gibi burnuma geliyo birde kimsenin kimseye karismadigi güzel bir memleket diyolar ne derseniz
Yapabilecegin becerinin olduğu işler yap.. Birde dikkat et dolandirilma...Kuzum annem de evli duramam ki orda istanbul beni çok ürkütüyo bide ya... izmir de söyledigim miktar benim iş kurmama yeter mi kiraları vs nasıldır
Niye ki devlet is kurmak isteyenlere para veriyordu biraz da ordan aldimu neden olmasin50 bin lira ile hicbirsry yapamazsiniz
Yanlis anlamayin lutfen ama cok kucuk bir meblag isyeri acmak icin
Bir kismini sermaye yapip Insatgram uzerinden satis vs yapabilirsiniz
Yada bir ise girip calisabilirsiniz
Istanbul da çok pahalı kalabalık daha zorOlur mu neden yanlış a
Evet ödeyecek nafaka kızlar benim hayal hayal olarak kalacak o zaman istanbul gebze de annem olmazsa ben istanbula biraz daha sıcak bakayım kiralarini imkanlarını bilmediğim için izmir kulağa hoş geliyo du tabi dediginiz gibi birde hayatın gerçekleri var
Mudanya pahalı... Emekli olup parası olanın yada tatil amaçlı kısa yaşanılacak bir yerIzmır büyük şehir bebek ve senin masrafın olacak bursa mudanya nasil olur sence ya da aydının deniz kesimleri bi düşün derim muğlaya hiç bulaşma çok pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?