İzmir'de kıyafet bulabileceğim yerler önerebilir misiniz?

aynalipabuc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
52
0
36
Sakarya
konuyu nereye açsam bilemedim...sözde giymek için avatarımda gözüken elbise tarzında birşey istiyorum...izmirden alıcam yeni taşındık....nereleri tavsiye edersiniz...?B]

Son düzenleme:
konuyu nereye açsam bilemedim...sözde giymek için avatarımda gözüken elbise tarzında birşey istiyorum...izmirden alıcam ama izmiride bilmiyorum.izmirde kıyafet nerelerden bulabilirim.tavsiye edeceğiniz yerler olursa sevinirim...

1-forum bornova canım marka olsun dersen üstelik şimdi%70 indirim var herşeyde bornova yönüne giden metroya bin son durakta in yürüyerek ege üniversitesinin içinden gidebilirsin
2-hatay pazarı salı günleri kurulur hatayda asker hastanesinin hemen yanında
3-tabiki kemeraltı konakta kime sorsan gösterirler umarım yardımı olur iyi alışverişler
vereliniortak

1-forum bornova canım marka olsun dersen üstelik şimdi%70 indirim var herşeyde bornova yönüne giden metroya bin son durakta in yürüyerek ege üniversitesinin içinden gidebilirsin
2-hatay pazarı salı günleri kurulur hatayda asker hastanesinin hemen yanında
3-tabiki kemeraltı konakta kime sorsan gösterirler umarım yardımı olur iyi alışverişler
vereliniortak

canım çok sağol....bu yerlerden gidebildiklerime giderim artık....

eğer maddi acıdan bir sıkıntın yoksa; Göztepe'de room ve hemen yanında la vita var..
Alsancak ta Kamil-spazio var..
yine alsancakta derishow var..
ama dediğim gibi buralar pahalı..ama yinede aklında bulunsun..
ha bir de yine Göztepe de naki var..
keyifli alışverişler :)

teşekkürler cekhu peki göztepe ve alsancak kemeraltına yakın mı? daha uygun fiyatlı yerler varsa oralarıda yazabilir misin?yani hertarafa bakmak istiyorumda...

kemeraltinda tam ortada kalıyor canım..
uygun fiyat arıyorsan kemeraltina gitmen lazım..
bu ara bakacaksan eğer bir çok yer indirimde,Kamil-spazio da güzel nisan elbiseleri var ama fiyat olarak herhangi bir şey bilmiyorum..

Back
X