Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

kızlar şirinyer jalede çok önceden saç kestirmiştim pek sevmemiştim
şimdi saçımı boyamayı düşünüyorum önerirmisiniz jaleyi??

karşıyaka sahilde (YALIDA) NEŞE ESTETıK VAR meb onaylı bir yer kursiyerleri falan var tavsiye ederim.

arkadaşlar ben de çok aradım sonunda çok usta birini buldum ama sadece boya röfle kesim gibi işlemler için giderim pahalı çünkü alsancak ve mavişehir egs de nasyonelin sahibi orhan çetiner. ama ben kendisiniden randevu aldım bazı günler alsancakta bazı günler mavişehirde. bir röfle yaptı ki bakan hayran kalıyor. ayrıca benim saçlarım dalgalı öyle güsel kesti ki hiç kabarmıyor kesildiğinden beri. şiddetle tavsiye ederim tuzlu ama değiyor

arkadaşlar ben de çok aradım sonunda çok usta birini buldum ama sadece boya röfle kesim gibi işlemler için giderim pahalı çünkü alsancak ve mavişehir egs de nasyonelin sahibi orhan çetiner. ama ben kendisiniden randevu aldım bazı günler alsancakta bazı günler mavişehirde. bir röfle yaptı ki bakan hayran kalıyor. ayrıca benim saçlarım dalgalı öyle güsel kesti ki hiç kabarmıyor kesildiğinden beri. şiddetle tavsiye ederim tuzlu ama değiyor

canım ben izmir e yeni taşınıcam önümüzdeki ay .........hiç biyeri bilmiyorum yani kendime iyi bir kuaför arıyorum bende.... senin msjın ilgimi çekti :3:yeniden röfle yaptırmak istiyorum saçım koyu renk şuan ve işini iyi bilen iyi röfle yapan birine ihtiyacım var zarar görmesini istemiyorum saçımınkaydirigubbakcemilebana bu kuaförün adresini ,telefonunu verebilirmisin özelden olumunekankayizsmilebide röfleyi nekadara yaptrdın?saçlarım omuzlarımda benim yani aşağı yukarı fiyat ne durumda ? çok sordum biliyorum ama benim için çok öenemli vakit ayırır ilgilenirsen sevinirima.s.

kesinlikle !
gaziemirin en iyi kuaförüdür.. bir çoğunu denedim..
hem güleryüzlüler hem de işlerini biliyorlar..
hiç düşünmeden emanet ederim saçlarımı..[/QUO

ben de gaziemir.de oturuorum ama hiç görmedim orçin kuaförü,tafir edebilir misiniz acaba neresinde tam,bi de ben sarı boya düşünüorum,boyada nasıllar bilio musunuzbilmiyorumkismile

bornova'da küçükparkta emel&volkan var. ben oraya boyatmıştım çok memnun kaldım. ama kesimi nasıl bilmiyorum.

güncel güncel
ksk veya alsancakda fiyatı ıuygun olan bi kuaför arıyorum. röfle yapabilecek önerileriniz varmı.

önceki sayfalarda şu adres var

"karşıyaka iskeleden ksk çarşıya girin..nur gariye gelmeden sağa dönün, izsu sokağına, izsuya gelmeden, pasajda burçin& elif var..gidin bence pişman olmazsınız" buraya giden oldu mu?

arkadaşlar karşıyaka çarşıda çok iyi kaş alan bi yer önerin lütfen bana fiyat olarak 10u geçmesin ama :(

elbola neşe estetiğe bak istersen. k.yaka daki yerlerini tam bilmiyorum ama çarşı yakınlarında sanırım. ben başka şubesine gidiyordum. kaş konusunda çok iyiler. fiyat zam gördü mü bilemem ama 10 civarıydı.

Hiç bi kuaförden memnun kalmadım. Bornova VIP saçımı açtı güya bitkisel saçım ondan sonra kendine gelmedi. Sonra Gürdala gittim yıpranan saçlarımı kestirmek için keserken kanıma girdi saçıma röfle attı (tifterek atılandan) saçıma zarar vermezmi dedim hayır kesinlikle dedi. Saçlarım inanılmaz kötü oldular resmen küstüler. Sürekli saçlarımı kesitiriyorum açılan kısımlar yanık göründüğü için. Bornova sonere BOB kesimi yaptırdım önce sonra da tek yanı uzun olan modelinden. Dip boyası da yaptırdım memnun kaldım. Ancak tek sorun BOB modelini önceleri çok beğensemde kesimde önleri çok inceltmiş önler kuyruk gibi duruyor. Bornovada gitmediğim kuaför kalmadı ama hangisi güzel derseniz şundan çok çok çok memnunum diyemiyeceğim.

Iyi kahkül kesen bir kuaför önerebilir misiniz bana kizlar? Kahkül kestirmek istiyorum, istedigim model biraz kisa ve bol ara makasli bir model. Hangi kuaför kahkül konusunda iyi. Ben gittim, kahkül yaptirdim süper kesti diyebileceginiz bir kuaför var mi Izmirde?

Saç kesimlerinde,boyada kim iyi derseniz ege kampüste erkan var..

Onun yaptığı saça diğer kuaförler ayılıp bayılıyor.

Yalnız ne istediğinizi tam anlatın bir de o ilgilensin direkt yoksa gene üzgün çıkarsınız

Back
X