Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

farketmez ben izmirde yaşamıyorum 15 gün sonra izmire gidecem şimdiden kuaför arıyorum su dalgası yaptırmak istiyorum yaşadığum yerde sordum bikaç yere saçın yanar diyorlar şu saçım omuzlarımda hiçbir şekle şokamıyorum su dalgası yaptırırsam biraz olsun düzgün olur diye düşündüm

farketmez ben izmirde yaşamıyorum 15 gün sonra izmire gidecem şimdiden kuaför arıyorum su dalgası yaptırmak istiyorum yaşadığum yerde sordum bikaç yere saçın yanar diyorlar şu saçım omuzlarımda hiçbir şekle şokamıyorum su dalgası yaptırırsam biraz olsun düzgün olur diye düşündüm

gaziemir ters gelmezse eğer sana orda sevgi yolunda kuaför soner var.yerini kolaylıkla bulabilirsin..işi çok güzel tavsie ederim fiyatlarıda uygun:12:

sakın yaptırma bi arkadaşım alsancakda çok iyi bi kuaförde yaptırdı saçları inanılmaz yıprandı sürekli kestiriyor mecbur hiç bir şekle girmiyor ne dalgalı ne de düz oldu keçe gibi derler ya aynen öyle şuanda eğer saçlarına önem veriyosan yaptırma derim gözümün önünde örneğini gördüm

kararsız kaldım şimdi

gerçekten canım yine sen bilirsin ama uzatıp uzatıp kestiriyor su dalgasının başladığı noktadan itibaren kestirince kendine gelecek saç o zaman eski halini alıcak ama onunda 1 yılı var nerdeyse sürekli düzleştirmek zorunda çünkü gerçekten keçe gibi yine de sen bilirsin benden söylemesi

izmir carefourdaki kuaför iyimi gerçekten? Kesim yaptıracağım eğer iyiyse bana yakın gidebilirim ama yorumlarınızı merak ettim

kızlar alsancakta kuaför önerebilecek olan varmı ? orda yaşamıyorum haftaya izmire gidecemde daha önce gitmiş memnun kalmış saçında yıpratma olmamış

kızlar ben de saçımın rengini açtıracaktım burdan okuduklarım, arkadaslarımdan dinlediklerimi harmanlayıp dualar eşliğinde kuaforun yolunu tuttum dün. İlk gittiğim bikaç yeri söylemiycem ama en son k.yaka sahildeki Yalı Kuafore gittim. Ne istediğimi anlattım ve sonuç: Harika tam istediğim gibi saçlar!!! Mustafa diye biri ilgilendi çok iyi dinledi, gösterdiğim fotoğraflara baktı fikir verdi çok içime sindi yani. Benim saçım bi de kızıl kahveydi baya koyuydu önce açtı sürekli kontrol etti sonra da gizemli kahveye boyadı ama sadece adı kahve bu rengin aslında koyu sarı diyebiliriz biraz kumrala yakın bir renk. Çok beğendim ya ki benim saçımı kaç kuafor bu saç açılmaz diyerek ellemedi bazısı da daha beni dinlerken hiç güven vermedi. 1 Aydır iyi bir kuafor aradığım için hepinizin ne çektiğini çok iyi anlıyorum kızlar diğer çalışanlarını bilemem ama Mustafa işinin ehli biri.

Merhaba, bende hemen hemen aynı renklerde bir saç istiyorum senin msj ını okuyunca sana danışmak istedim. Şimdi gerçekten memnun kaldın mı ? aradan zaman geçmiş msj nın üzerinden tekrar sormak istedim o yüzden. Tekrar gittiğinde aynı tonu yakalayabildi mi? Genelde bu tip renklerde kuaförlerin sorunu budur; bir kere yaparlar sonra bir yere not etmedikleri için 2. gittiğinde tutturamazlar ve hep bir kendilerini koruyacak bahaneleri vardır ;)
Sen dip için gittiğinde de aynı rengi elde edebildiyse ve yine mutluysan bende gideceğim. Birde eğer senin için zor olmayacaksa şu beğendiğin rengin bir fotosunu koyabilir misin? Yüzünü çiz fln yap bişiler ama rengini gerçekten çok merak ettim..
Birde fiyat konusu önemli tabi. Ne kadar aldı renk değişimi için ve saçının boyu nasıldı?
ayy çok sordum galiba yaa :) ama önemli bir konu cevap vereblirsen çoook sevineceğimm..

Merhaba, bende hemen hemen aynı renklerde bir saç istiyorum senin msj ını okuyunca sana danışmak istedim. Şimdi gerçekten memnun kaldın mı ? aradan zaman geçmiş msj nın üzerinden tekrar sormak istedim o yüzden. Tekrar gittiğinde aynı tonu yakalayabildi mi? Genelde bu tip renklerde kuaförlerin sorunu budur; bir kere yaparlar sonra bir yere not etmedikleri için 2. gittiğinde tutturamazlar ve hep bir kendilerini koruyacak bahaneleri vardır ;)
Sen dip için gittiğinde de aynı rengi elde edebildiyse ve yine mutluysan bende gideceğim. Birde eğer senin için zor olmayacaksa şu beğendiğin rengin bir fotosunu koyabilir misin? Yüzünü çiz fln yap bişiler ama rengini gerçekten çok merak ettim..
Birde fiyat konusu önemli tabi. Ne kadar aldı renk değişimi için ve saçının boyu nasıldı?
ayy çok sordum galiba yaa :) ama önemli bir konu cevap vereblirsen çoook sevineceğimm..

canım şimdi o rengin üzerine platin röfle yaptırdım ben yine aynı kişiye kendine bornovada yer açtı oraya gidiyorum. Eski rengimin fotografı evde ben şimdi işteyim akşama resmimi ekleyeyim becerebilirsem. O rengi 6-7 ay kullandım ben her defasında tutturdu dibini hatta yazın saçım güneşten havuzdan açıldı bu seferde ona göre dip yaptı. fİyatları uygun mesela ilk açıp boyamı yaptığında 60 vermiştim saçlarım omzumdaydı. Sonra dip ve fön için 15 veriyordum. şimdi röflemi de 70e yaptı bundan da çok memnunum.
bu cuma hatta yine dip boyaya gidicem istersen benim iş çıkışımda beraber gideriz. başka soracağın varsa yardımcı olmaya çalışayım. :3:

merhaba ben de sarımsı kumral ve ya sarımsı bır kahve ıstıyorum ama yapabılen bulamadım bır turlu. burda anlattıgın sacının fotografını yuklemen mumkunmu acaba ? Ya da benım ıstedıgım turuncusuz kızılsız sadece sarımsı parlayan renk yaptıran vara foto koyabılır mı ??

canım akşama fotografimi yüklemeyi deniycem becerebilirsem daha önce hiç yüklememiştim. istediğin renkse nasıl ve nerde yaptırdığımı tarif ederim.

canım şimdi o rengin üzerine platin röfle yaptırdım ben yine aynı kişiye kendine bornovada yer açtı oraya gidiyorum. Eski rengimin fotografı evde ben şimdi işteyim akşama resmimi ekleyeyim becerebilirsem. O rengi 6-7 ay kullandım ben her defasında tutturdu dibini hatta yazın saçım güneşten havuzdan açıldı bu seferde ona göre dip yaptı. fİyatları uygun mesela ilk açıp boyamı yaptığında 60 vermiştim saçlarım omzumdaydı. Sonra dip ve fön için 15 veriyordum. şimdi röflemi de 70e yaptı bundan da çok memnunum.
bu cuma hatta yine dip boyaya gidicem istersen benim iş çıkışımda beraber gideriz. başka soracağın varsa yardımcı olmaya çalışayım. :3:

ay çok teşekkür ederim cevabın için gerçekten.. ama anlamadığım şey şimdi yani artık yalı kuaföre gitmiyorsun öyle mi? Oradaki bey kendine başka bir yer mi açmış ? en son öyle gibi anladım.. off ya tam buldum diyorum o da kendine yer açıp ksk den gidiyor :( bunalıma gireceğim walla çok sinirim bozuk bu saç olayı yüzünden ..

gülşah meraba: )
benım saçlarım koyu kahve bende koyu sarı açık kumral aynen bahsettiğin renkten istiyorum
bu kuaförün bornopvada açtığı yeni yeri ve bilgilerini verebilirmisin acaba?
bide fiyat sence ne kadara yapar saçlarım kestane ve uzun?:kkk:

Şirinyerde Jale var. Pahalı biraz ama güzel.Yeliz kuaför var bi de Şirinyerde Velioğlu Taşfırını 'nın sokağına.O da çok güzel

sakın jaleye gitmeyin isterseniz resimde koyarım saçlarımı mahvettiler uçlarından aldırmaya gittim üst kata direk vurdu makası 4 parmak kesti.bıraktırdım şuan üstü şişhane altı kaval tam anlamıyla..saçları yanan arkdslarımda var kadınlar kulübünden yeniden kötüleme cezası alsam bile yazmaktan geri duramam döktügüm gözyaşlarını bn bilirim şmdide stresten dökülüyo zaten saçlarım keşke ayagım kırılsaydıda gitmeseydim oraya

arkadaşlar sakın araştırmadan kuaföre gitmeyin ben gittim bostanlı da Sercan&Murat diye bir kuaföre saç rengi götürüp.Baştan da uyardım eğer yıpranıcaksa yaptırmacağım diye merak etme dedi ve işlem bittiğin de ne saç rengini tutturdu ne de saç sağlam kaldı.Saçın yarısı elinde kaldı üstelik defalarca uyardığımı hatırlatınca bağırıp çağırıp savunmaya çalıştı saçımı bile kurutturmadan çıktım ve ücreti de tam aldı.Hem saygısız,hem saç bırakmadı bir de tam ücret aldı uğraşmamak için ödedim ve çıktım.Ağlayarak başka kuaförde kalan saçları kestirip bakım yaptırdım ama ne malesef düzelemedi ve yine bir sürü ücret ödedim.Kuaförler odasına da şikayet ettim bakalım ne olucak.Siz siz olun iyice araştırıp referans almadan gitmeyin.

bende atakent civarında kuaför arıyorum tam bulmuştumki kapandı kuaför başka yerde çalışmaya başlamış ve fiyatlar kazık omuzlarımda bile olmayan saçlarımı 100 tlye boyadılar ve fön ayrıca fiyat ilk defa böle bişi duydum mecburiyetten gittim şimdi uygun bir kuaför arıyorum yardım lütfen :(

geçen yılki yazınızı okudum,eğer hala formdaysanız bornovadaki kuaförünüzün ad ve adresini verebilir misiniz

Bornovada salon locca yı tek gecerim. gelin sacımı ve boyamı yaptıalar gercekten harikaydı hersey için tekrar tesekkür ederim arkadaslara

Back
X