Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

Selam kızlar..düğünüm için anlaştığım Karşıyaka dan Erdal Kutki adlı kuaförü kesinlikle tavsiye etmiyorum..
Dışarıda saatlerce oturarak dediği saatte çıkartamadı,ve yanımda götürdüğüm kişilerin hiçbirini memnun bırakmadı.. ve en sonnn çıkarken bu fiyatta yanlışlık olmuş diyerek çokk fazla fiyat isteminde bulundu..
Kesinlikleee tavsiye etmiyorummm!!!

Kızlar Vigo diye bir uygulama çıkmış İzmir'in en iyi kuaförleri hepsi var uygulamada. Bakmanızı tavsiye ederim instagramda gördüm indirdim, tam ihtiyacımız olan bi uygulama bence... Kuaförlerin fotoğraflarına yorumlarına falan da bakabiliyosunuzz. Ben İzmir'e ilk geldiğimde çok işime yaramıştı birsürü kuaförü yaptıkları saçları falan görebiliyosunuz, bi göz atın deriimm.

Kızlar Vigo diye bir uygulama çıkmış İzmir'in en iyi kuaförleri hepsi var uygulamada. Bakmanızı tavsiye ederim instagramda gördüm indirdim, tam ihtiyacımız olan bi uygulama bence... Kuaförlerin fotoğraflarına yorumlarına falan da bakabiliyosunuzz. Ben İzmir'e ilk geldiğimde çok işime yaramıştı birsürü kuaförü yaptıkları saçları falan görebiliyosunuz, bi göz atın deriimm.
Çok teşekkürler :))

Rica ederiim _nurbanu_ _nurbanu_ :)) Çalışanların profillerinde yaptıkları saçlar da var aslındaa. Ben ombre için vigodan salon88 den Kıvanç'ın profilinden görüp almıştım randevumu :)

Rica ederiim _nurbanu_ _nurbanu_ :)) Çalışanların profillerinde yaptıkları saçlar da var aslındaa. Ben ombre için vigodan salon88 den Kıvanç'ın profilinden görüp almıştım randevumu :)
Evet evet,instagramdan takibe alınca gördüm sayfaları.peki yaptırdın mı ombre?beğendin mi?ne kadar verdin?ozelden de yazabilirsin canım.:KK68:

Nereye gidebileceğinizi bilmiyorum ama nereye gitmemeniz gerektiğini biliyorum: Özkanlar'daki Gürdal kuaför'e gitmeyin. Bu kadar pişkin ve müşteri memnuniyetini önemsemeyen kuaför görmedim. . gri ombere yaptırmak istediğimi belirtip bunun benim saçım için mümkün olup olmayacağını birebir görüşmede sormuştum. mümkün olduğunu; ancak saçımın bir miktar yıpranacağını belirttiler. önemli olmadığını, uç kısmı bir süre sonra kestireceğimi söyledim. kararlaştırılan gün gittim. 4 saat kuaförde kaldım! saçlarım bir türlü açılmadı. en son yıkandığında kuaföre geldiğim saçtan hiçbir fark yoktu renk olarak! tabi yıpranmış olması haricinde... kuaför bozuntuya vermedi ve zamanla açılacağını, o zaman cilaya gelmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra saçım yer yer turkuazlıklar barındıracak şekilde hala siyahtı! geriye harcadığım zaman ve yıprattığım saçlar kaldı. 2 hafta sonra ücret iadesi için gittiğimde bu talebim reddedildi. yerine 2 ücretsiz kesim önerildi. ücretsiz kesime gittiğim zamanlarda her zaman güler yüzle "nasılsınız?" diye soran personel yüzüme bile bakmadı. hemen önüme içecek bir şeyler getiren personel için adeta görünmez oldum. gürdal bey kuaför salonunun sahibi olarak özür dilememekla kalmayıp surat yaptı. mağdur oldığum halde açıkça bana tavır alındı. bu arada "ücretsiz" saç kesimleri de gayet baştan savmaydı. ticaretten öteye gidememiş bu kurumu kimseye tavsiye etmem.

Bornova da açılan kuaförün adı nedir acaba ? Mustafa bey bornova da açılan kuaför de mi peki halen ? :)

Merhabalar. Ben perçem kestirmek istiyorum ve de boya. Yorumlarda bir arkadaş eskiden Karşıyaka da Yalı kuaförde Mustafa diye birinden çok memnun kaldığını ve Bornova'da kuaför salonu açtığını yazmıştı . O kuaför hangisi acaba bilen var mıdır ? Ya da Gülşah diye bir isimli Üye yazmıştı memnunum diye keşke denk gelse yazsa 😄

Back
X