Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

Arkadaşlar bende İzmirde saç boyasında iyi olan buca tarafından öğrenci bütçesine uygun bir öneri bekliyorum teşekkürler

Merhabalar.. izmire yeni tasindim. Pek izmiri bildigim de soylenemez. Gaziemir tarafindayim. Buralarda onerebileceginiz kuafor var mi? Kesim boya ve kas aldirma islemleri icin? Geriye donuk okuyorum mesajlari.. baska yerlerdekileri de degerlendirecegim ama onceligim gaziemir elbette ki, dedigim gibi pek bilmiyorum cunku izmiri..

Tekrar sorarak aktif hale getireyim dedim, gaziemirde boya kesim ve kaş konusunda onerileriniz var mı acaba? gercekten de guvenip gidemedim biryere.. kaş için moss kuafore gittim, memnun kaldım, biraz cevreye bakar, boyatan varsa incelerim dedim ama maalesef sansıma denk gelmedim.. butun onerilere acıgım aslında..

canım şimdi o rengin üzerine platin röfle yaptırdım ben yine aynı kişiye kendine bornovada yer açtı oraya gidiyorum. Eski rengimin fotografı evde ben şimdi işteyim akşama resmimi ekleyeyim becerebilirsem. O rengi 6-7 ay kullandım ben her defasında tutturdu dibini hatta yazın saçım güneşten havuzdan açıldı bu seferde ona göre dip yaptı. fİyatları uygun mesela ilk açıp boyamı yaptığında 60 vermiştim saçlarım omzumdaydı. Sonra dip ve fön için 15 veriyordum. şimdi röflemi de 70e yaptı bundan da çok memnunum.
bu cuma hatta yine dip boyaya gidicem istersen benim iş çıkışımda beraber gideriz. başka soracağın varsa yardımcı olmaya çalışayım. :KK3:
Merhaba canım.ben röfle için yer arıyorum. Hala memnun musun bu kuaförden?

Gaziemir'de suat kuaför çok iyidir.Ama pahalı yapıyor.Bir de Nail kuaför var bir ara kapatmıştı dükkanı şimdi farklı bir yere açmış.Fiyat olarak Suat kuaförden uygun.Düğün saçımın balyajını ona yaptırmıştım on numara.Kesim derseniz Suat'ın elemanları iyi bu konuda.Boya derseniz iki kuaförde iyi.

Gaziemir'de suat kuaför çok iyidir.Ama pahalı yapıyor.Bir de Nail kuaför var bir ara kapatmıştı dükkanı şimdi farklı bir yere açmış.Fiyat olarak Suat kuaförden uygun.Düğün saçımın balyajını ona yaptırmıştım on numara.Kesim derseniz Suat'ın elemanları iyi bu konuda.Boya derseniz iki kuaförde iyi.
Tesekkurler :)

Merhaba kızlar Key Kuaförün fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Rengini değiştirmek istiyorum ama akıtma işlemi de yapılması gerekecek tahminim. Yardımcı olursanız sevinirim ;)

Merhaba kızlar Key Kuaförün fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Rengini değiştirmek istiyorum ama akıtma işlemi de yapılması gerekecek tahminim. Yardımcı olursanız sevinirim :KK66:
Ben akıtma ,tekrar boyama,kesim 450 tl verdim.

Evet.moralim baya bozuldu. Eşim de çok kızdı ; ((
Birkaç kişiden daha duydum hem pahalı hem de memnun kalmamışlar... Yani bu saç olayı bir seferlik birşey değil ki o kadar para veriyoruz hoop 1 ay sonra dibi gelmiş modeli gitmiş. Hem ekonomik hem işçiliği güzel bir yer bulmak zor

Birkaç kişiden daha duydum hem pahalı hem de memnun kalmamışlar... Yani bu saç olayı bir seferlik birşey değil ki o kadar para veriyoruz hoop 1 ay sonra dibi gelmiş modeli gitmiş. Hem ekonomik hem işçiliği güzel bir yer bulmak zor
Aynen öyle. Ben de düzgün kuafor arayışıma kaldığım yerden devam ediyorum :((

Aynen öyle. Ben de düzgün kuafor arayışıma kaldığım yerden devam ediyorum :KK43:(
Merhaba, Nurbanu benim çalıştığım .... Kuaföre gelebilirsin, Ocak 1'e kadar %50 kesimde kampanya var, iyi günler dilerim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Narlıdere'deki Tufaner Kuaförü tavsiye edebilirim. Tufan Bey ve ekibi çok pozitif ve işlerini iyi yapan insanlar. Ben geçen hafta saçlarımı kestirmek ve boya için gittim, tam istediğim renk oldu, şiddetle tavsiye ediyorum

Back
X