Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım.ben röfle için yer arıyorum. Hala memnun musun bu kuaförden?canım şimdi o rengin üzerine platin röfle yaptırdım ben yine aynı kişiye kendine bornovada yer açtı oraya gidiyorum. Eski rengimin fotografı evde ben şimdi işteyim akşama resmimi ekleyeyim becerebilirsem. O rengi 6-7 ay kullandım ben her defasında tutturdu dibini hatta yazın saçım güneşten havuzdan açıldı bu seferde ona göre dip yaptı. fİyatları uygun mesela ilk açıp boyamı yaptığında 60 vermiştim saçlarım omzumdaydı. Sonra dip ve fön için 15 veriyordum. şimdi röflemi de 70e yaptı bundan da çok memnunum.
bu cuma hatta yine dip boyaya gidicem istersen benim iş çıkışımda beraber gideriz. başka soracağın varsa yardımcı olmaya çalışayım.![]()
Gittin mi bu kuaföre canım?memnun kaldın mı?Bana cok yakinmis denemek isterim, fiyat araligi nedir peki? Ayrica iletisim bilgilerini bulamiyorum netten :/
Tesekkurler :)Gaziemir'de suat kuaför çok iyidir.Ama pahalı yapıyor.Bir de Nail kuaför var bir ara kapatmıştı dükkanı şimdi farklı bir yere açmış.Fiyat olarak Suat kuaförden uygun.Düğün saçımın balyajını ona yaptırmıştım on numara.Kesim derseniz Suat'ın elemanları iyi bu konuda.Boya derseniz iki kuaförde iyi.
Ben akıtma ,tekrar boyama,kesim 450 tl verdim.Merhaba kızlar Key Kuaförün fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Rengini değiştirmek istiyorum ama akıtma işlemi de yapılması gerekecek tahminim. Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Teşekkür ederim cvp için, baya tuzluymuş :)Ben akıtma ,tekrar boyama,kesim 450 tl verdim.
Maalesef :/ bir de istediğim ton olsaydı daha az üzülecektimTeşekkür ederim cvp için, baya tuzluymuş :)
Maalesef :/ bir de istediğim ton olsaydı daha az üzülecektim(
Evet.moralim baya bozuldu. Eşim de çok kızdı ; ((Bu daha da kötü... Key i eledim
Birkaç kişiden daha duydum hem pahalı hem de memnun kalmamışlar... Yani bu saç olayı bir seferlik birşey değil ki o kadar para veriyoruz hoop 1 ay sonra dibi gelmiş modeli gitmiş. Hem ekonomik hem işçiliği güzel bir yer bulmak zorEvet.moralim baya bozuldu. Eşim de çok kızdı ; ((
Aynen öyle. Ben de düzgün kuafor arayışıma kaldığım yerden devam ediyorumBirkaç kişiden daha duydum hem pahalı hem de memnun kalmamışlar... Yani bu saç olayı bir seferlik birşey değil ki o kadar para veriyoruz hoop 1 ay sonra dibi gelmiş modeli gitmiş. Hem ekonomik hem işçiliği güzel bir yer bulmak zor
Merhaba, Nurbanu benim çalıştığım .... Kuaföre gelebilirsin, Ocak 1'e kadar %50 kesimde kampanya var, iyi günler dilerim..Aynen öyle. Ben de düzgün kuafor arayışıma kaldığım yerden devam ediyorum(
Bulabildiniz mi acaba bende Bucadayım öğrenciyim ondan soruyorum :)Arkadaşlar bende İzmirde saç boyasında iyi olan buca tarafından öğrenci bütçesine uygun bir öneri bekliyorum teşekkürler