Saç Rengi ve Saç Boyama İzmirde kuaför tavsiye edermisiniz ..!!

daha önce karşıyakada gidiyordum ama bornova merkez ya da küçükpark civarında gidebileceğim iyi bir kuaför tavsiye eder misiniz?

kızlar popüler olan ombre uygulamasını çok iyi yapan yer tavsiye eder misiniz ? arkadaşım gitmiş alsancağa ona gidicem gibi ama ben platin sarı ombre yaptırıcam ona bal köpüğü ombre yapılmıştı süper olmuştu tavsiyeniz varsa beklerim balçova narlıdere alsancak olması tercihi ama diğer yerlerde olabilir :)

öncelikle selamlar çok yer gezdim ama ataken civarın da hem ekip hem kalite hemde güleryüz acısından kuafor selahattin & gül tek geçerim özellikle selahattin beyin öenrileri ve kesimleri çok basarılı kızlar kesinlikle tavsiye ederim her konuda güvenebilirsiniz ama randevu almak zorundasınız cok yogun 0532 606 88 23

en son selahattin gül gittiğimde adam banu alkanın saçlarını yapıyordu ve daha bir çok ünlüyle tanısma fırsatım oldu gerçekten işini biliyor sanatı tarsılmaz dercede güzel çok kaliteli bana her seferinde kendimi özel hissetmemi sağlıyor kesinlikle tavsiye ederim

Tufaner Kuaföre ben de tavsiye ile gitmiştim, şimdi insanlara tavsiye ediyorum. Güzel bi ekip.

merhabalar karşıyakada tolga team kuaförü bilen var mı? saçımı kısa kestirmek istiyorum kesimi nasıl acaba?

Selamlar küçükpark girişinde emci sac tasarım var uzun zamandır gidiyorum ve çok memnunum tavsiye ederim

Kızlar izmire taşınalı 2 yıl oldu ben hala düzgün bir kuaför bulamadım :KK43: geçen sene evime çok yakın olduğu için ksk atakentte han kuaföre gittim, kesim ve balyaj yaptırmaya, dip boyası da yapmalıyız dedi, eh iyi yapalım dedim..toplamda benden 350 tl para aldı..yanıma bir bayan geldi ona da dip boyası yaptılar, fiyatına 90 tl dedi, bana 150 tl, nedenini sorunca, sizin saçın tamamını boyadım dedi. Ucunu açacağın saçı niye boyarsın bir de bana niye dip boyası diyip, elinde kalan boyayı saçımın ucuna boca eder ve böyle komik bir açıklama yaparsınki..kesimleri falan güzel ama çok paragözler ve güvenilmezlik yarattıkları için vazgeçtim. bornovaya taşınınca yine evime yakın bir yer olsun diye forumlardan araştırdım ve soner kuaförü buldum. evka 3 şubesine gittim. meğer burası da sadece kaşa ve föne gidilebilecek seviyede bir yermiş, saçımın sadece ucundan alınacak nasıl olsa birşey olmaz diyordum, ama gördümki bir saç ancak bu kadar kötü kesilebilir. Saçımı yoluk yoluk yaptılar, hayatımda yaptırdığım en kötü kesim..kesinlikle uzak durun derim. Şimdi ibrahim&ibrahimi deneyelim diyorum ama onunda hangisi orjinal ve iyi olan anlayamadım..? süvari caddesindeki mi? özkanlardaki? bilen varsa lütfen paylaşabilir mi?
Küçük parktakine gittim bende duymuştum bi kaç kişiden ama hiçte beklediğim gibi değildi :KK43: uçlarını dedim hönk diye yarısını aldı kesti , kısa kesince memnun olmadım zaten saçlarım uzadı ve katların ne kadar biçimsiz olduğu ortaya çıktı ve tüm arkdşlarımda aynı şeyi söyledi bu nasıl kesim diye evde kessem daha iyidi. özkanlarda sercan ibrahim var , kesimi ve fönü çok iyi (özellikle ibrahime kestir) memnun kaldım fakat nişan başı yaptırmaya gittim malesef çok kötüydü ne makyajımı ne topuzumu beğendim o günümü mahvettiler bende küstüm gitmiyorum , kaşa ayrı föne ayrı kesime ayrı 3 kuaföre gidiyorum :KK53: kesim için tam kuaför oturtamadım henüz:KK48:

Dediğim kuafor kesimde Türkiye 2 ligi var ödülleri falan bakim uzmanı hem de gerçekten çok iyi

meraba kızlar arkadaşımla birlikte saçlarımızı kestirmeyi ve ombre yada balyaj yaptırmayı düşünüyoruz ama henüz iyi bir yer bulamadık bildiğiniz iyi bir yer var mı?

Izmirdeysen eğer bornovada ender kuafor var denemenizi tavsiye ederim elinde yaptığı modellerde var bakarsınız işine.

Izmirdeysen eğer bornovada ender kuafor var denemenizi tavsiye ederim elinde yaptığı modellerde var bakarsınız işine.

Erdem Tekelioğlu bey var Bayraklı Folkart ın civarında . Deneyin derim. ben yaptırmadım ama diğer işlemlerim için gittiğim bi yer . o esnada yapılanlardan biliyorum.

Özkanlarda hanifi kuaför var ben İzmirde olduğum zamanlar oraya giderim. Gayet memnunum.

Back
X