Tüp Bebek Merkezleri Izmir'de önereceğiniz tüp bebek merkezleri

ozumege

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
80
0
36
Manisa
TÜP BEBEK YAPACAĞIZ İZMİR'DE EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE YAPIYORLAR MI? YAPTIRAN VARSA OLMA İHİTMALİ NASIL,GÜVENİLİR Mİ?FİYAT NASIL?
İZMİR'DE BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ TÜP BEBEK MERKEZLERİ NERESİ VE ÜCRETLERİ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM!:dance:

kızlar bn sıfa tup bebek merkezını onerırım ılk denemem hamıleyım cok sukur....
benım dr um aynı zamanda egedede tup bebek merkezı baskanı ıstersenız hastaneylede gorusebılırsınız.....rabbım herseyı gonlunuze gore versın kızlarrrr... rabbım yardımcımız olsun....

benım dr um aynı zamanda egedede tup bebek merkezı baskanı ıstersenız hastaneylede gorusebılırsınız.....rabbım herseyı gonlunuze gore versın kızlarrrr... rabbım yardımcımız olsun....
kesinlikle kent hasta nesi israel aruh diyorum izmirde iki farklı merkezde 4. Denenem bu olayda labvatuar kosullllari çok önemli bu koşullara sahip başka hastane yok istersen özelden yazabilirsin Detayli anlatirim

kesinlikle kent hasta nesi israel aruh diyorum izmirde iki farklı merkezde 4. Denenem bu olayda labvatuar kosullllari çok önemli bu koşullara sahip başka hastane yok istersen özelden yazabilirsin Detayli anlatirim

canım bu kesınlıkle tercıh meselesı....sunu hıc unutmamak lazım hersey 4/4 luk olsa bıle hersey nasıp gebe kalamama faktorlerıde cok onemlı....ben dr umdanda hastanemdende cok memnun kaldım bılgı ıcın cok tesekkurler....emınım bılgı almak ısteyen arkadaslar olacaktır....

DR. ları o kadar araştırdım ki bir arkadaşın memnun olduğundan öteki arkadaş yaka silkiyor...ben ilk defa gideceğim ve artık sabrım yok bana teşhis koysun.. ve rabbim de nasip ederse bebişimi önce karnışımda sonra kucağımda hissedeyim istiyorum...

kızlar ben bornova şifa hastanesine gidiyorum. drum rafael levi. ilk tüp denemem. kısa protokol uyulanıyor. 3 tane yumurtam oluştu. 33 yaşındayım. sizde kaç yaşınızda olduğunu tedavilerinizi anlatırsanız daha net bilgimiz olur..

ben smyra art hastanesinde başladım bayraklıda tedaviye 9 gün oldu başlayalı ben şimdiden çok memnunum hastaneden ve inşllah da ilk denemem de hamile kalacağıma inanıyorum doktorlar ve hemşireler gerek hastane çalışanları olsun hepsi çok ilgililer ve herşeyin en ince ayrıntısına kadar araştırıyorlar maddi yönden bi sıkıntınız yoksa bence smyra art hastanesini tercih edin hem embiriyolog aynur hanım alanında çok başarılı bi uzman biz eşimle bu hastaneyi seçmedn önce çok araştırdık en iyisi smyra...:dance:

kızlar ben bornova şifa hastanesine gidiyorum. drum rafael levi. ilk tüp denemem. kısa protokol uyulanıyor. 3 tane yumurtam oluştu. 33 yaşındayım. sizde kaç yaşınızda olduğunu tedavilerinizi anlatırsanız daha net bilgimiz olur..

bende aynı merkezde tedavı oldum agustosta...dr um prof dr erol tavmergen....32 yasındayım.....benım sadece 4 yumurtam cıktı...cok tedırgın oldum 4 taneyı duyunca ama dr um onemlı olan sayısı deyıl kalıtesı dedı ıkı tanesı dollendı...bırını transver ettıler rabbıme cok sukur hamıleyım.....
merkezler dr lar sadece bır sebeb umarım rabbım bebek bekleyen herkesın yanında olsun hepımızın yuzunu guldursun ıns....hayırlı saglıklı melekler nasıp etsın ıns....

ben ilk defa gideceğim dr. 29 yaşındayım..ama artık iyi bir tedavi istiyorum...

bende aynı merkezde tedavı oldum agustosta...dr um prof dr erol tavmergen....32 yasındayım.....benım sadece 4 yumurtam cıktı...cok tedırgın oldum 4 taneyı duyunca ama dr um onemlı olan sayısı deyıl kalıtesı dedı ıkı tanesı dollendı...bırını transver ettıler rabbıme cok sukur hamıleyım.....
merkezler dr lar sadece bır sebeb umarım rabbım bebek bekleyen herkesın yanında olsun hepımızın yuzunu guldursun ıns....hayırlı saglıklı melekler nasıp etsın ıns....

özlem çok tebrik ederim. bana moral verdin. ben iki aşılama denedim. hiç bir sorun yoktu birden rezerv da azalma dendi ve 3 tane yumurtam oluştu. bugün 4. cüsününde arkadan geldiğini söylediler. inanılmaz tedirginim. inşallah bende senin gibi şanslı olurum. benim sanırım salı günü yumurtalrımı topluyaaklar.hayırlısı ...

canım bu kesınlıkle tercıh meselesı....sunu hıc unutmamak lazım hersey 4/4 luk olsa bıle hersey nasıp gebe kalamama faktorlerıde cok onemlı....ben dr umdanda hastanemdende cok memnun kaldım bılgı ıcın cok tesekkurler....emınım bılgı almak ısteyen arkadaslar olacaktır....
merhaba daha detaylı bilgi veririmisiniz.özelden de mesaj atabilrsiniz ben atamıyorum o nedenle burada yazdım.teşekkürler...

daha detaylı bilgi veririmisiniz?neden tüp bebeğe başvurdunuz?yani hamile kalamama nedeniniz neydi?ücretler.özelden mesaj hakkım yok yazamıyorumistersenz siz yazabilirsiniz.teşekkürler...

Arkadaşlar daha detaylı bilgi verir misiniz?mesela nede tüp bebek,hamile kalamama nedeniniz neydi? Benim eşim de varikosel vardı.ameliyat oldu.1 yıl oldu ameliyat olalaı.eşim30 ben 28 yaşındayım.ara tatilde yapacağız tüp bebek.isterseniz özelden de mesaj atabilirsiniz.hakkım yok,ben özelden yazamadım hiç birinize.detaylu bilgilerinizi bekliyorum.teşekkürler...

merhaba bende smyrna artta geçtiğimiz ocak ayında tüp bebek taptırdım sonuç negatif ama merkezden memnundum nasip bu işler olmadı onları suçlayamam
ege üni de devam edeceğim
çukulata kisti vardı bende operasyon geçirdim o yüzden hamile kalamıyorum galiba
raporum da çıktı 2 hakkım var zaten yaptırmak için
onlar biterse özelde devam edeceğim
ege tüp bebek hocası erol bey ve ege hanım artık hastanede bakmıyorlar yani herhangi bir doktor yapıyor işlemleri
ama nedense başarı oranı yüksek orda özel yaptıran bir sürü insan var birde devlet kapısı olması bende güven yaratıyor nedense..
sonuç olarak kısmet dedim kendimi onlara bıraktım
geçen sene bende çok araştırdım bu sene de öyle irenbe var ,smyrna, özel ege tüp bebek
maddi durum müsait oduktan sonra kent hastanesi en iyiler arasında galiba
herkes için hayırlı seçim olsun inşallah

merhaba bende smyrna artta geçtiğimiz ocak ayında tüp bebek taptırdım sonuç negatif ama merkezden memnundum nasip bu işler olmadı onları suçlayamam
ege üni de devam edeceğim
çukulata kisti vardı bende operasyon geçirdim o yüzden hamile kalamıyorum galiba
raporum da çıktı 2 hakkım var zaten yaptırmak için
onlar biterse özelde devam edeceğim
ege tüp bebek hocası erol bey ve ege hanım artık hastanede bakmıyorlar yani herhangi bir doktor yapıyor işlemleri
ama nedense başarı oranı yüksek orda özel yaptıran bir sürü insan var birde devlet kapısı olması bende güven yaratıyor nedense..
sonuç olarak kısmet dedim kendimi onlara bıraktım
geçen sene bende çok araştırdım bu sene de öyle irenbe var ,smyrna, özel ege tüp bebek
maddi durum müsait oduktan sonra kent hastanesi en iyiler arasında galiba
herkes için hayırlı seçim olsun inşallah
teşekkürler bilgiler için.umarım en kısa zamanda her şey gönlümüzce olur.emeklerimiz boşa gitmez ve de umutlarımız...

Back
X