Tüp Bebek Merkezleri Izmir'de önereceğiniz tüp bebek merkezleri

slm ben daha başlayamadım ocakta kısmet olursa izmire gidip başlanacak.irenbe nin verdigi ilaçları kullanıyorum dha selenyum aspirin elevit bunlara devam ediyorum ama işte burada okuduklarım irnbe hakkında şüpeye düşürdü smeyra devam edebilirim en azından ssk la anlaşması var bazı ilaçları yazdırabiliriz diye düşünüyorum az paradan bahsetmiyolar 5 milyar ve fazlası bana öle söylendi.smeyrada hangi dr?onu bilmiyorum.

slm ben daha başlayamadım ocakta kısmet olursa izmire gidip başlanacak.irenbe nin verdigi ilaçları kullanıyorum dha selenyum aspirin elevit bunlara devam ediyorum ama işte burada okuduklarım irnbe hakkında şüpeye düşürdü smeyra devam edebilirim en azından ssk la anlaşması var bazı ilaçları yazdırabiliriz diye düşünüyorum az paradan bahsetmiyolar 5 milyar ve fazlası bana öle söylendi.smeyrada hangi dr?onu bilmiyorum.

smrna da funda hanım var... bende sgkyla anlaşması olduğu için tercihedeceğim...öteki ay gitmeyi düşünüyorum...ilk seçeceğim smyrna olacak benim...ama bu ay dr. gitmeye başladım..özel bir hastanede..op.dr gittim..ilk testlerimi yaptı..ilişki tarihi verdi.. ve ayın 9.unda bir daha gel dedi..hem yumurtama bakacak hemde progesteron testi yaptıracak...şimdilik sadece folik asit verdi...

Herkese merhaba.Bende 2.denememde oğluma kavuştum.İlk denemem kent hast.İsrael aruh tarafından yapıldı fakat sonuç negatiff oldu maalesef.Çok yıprandım çok üzüldüm birdaha o hastaneyi o doktoru görmek dahi istemiyordum.Sonraa İrenbeyi duyduk Dr.Aral ÖZBAL.Ön görüşme için gittik herşeyi konuştuk işte dedim burası.Başladık tedaviye.O kadar zevkliydi ki süreç her kontrole heyecan ve istekle gidiyordum.Ben bu sefer başaracaktım hissettim.O kadar pozitif yaklaştılar ki olacapına beni inandırdılar.Olumlu sonucu aldık artık hamileydim.Kontrollere orda devam ettim.Doğumumu da doktorum yaptı.Herşey yolunda gitti.Oğlum şu an 7 aylık.ve ben 10 haftalık yine hamileyim:)))Bunun tıbbi bir açıklaması yok bu bir mucize ,Allahın bize bir hediyesi:))Sperm sayımız çooook düşük ama normal yolla hamile kaldım.Yine İrenbeye gidiyorum Aynı doktoruma.Umarım sağsalim mucizemi de kucağıma alırım.Aslında herşey boş Allahım ol derse olur bu kadar basit....

Beni hatırladınızmı bilmem?irenbe'ye giderken başlamadan bu topikdeki arakadaşların tavsiyesiyle smeyra tüpbebek merkezine gittik dr.çok yogun hemşirelerle sürekli muhatapsınız embriyo transfer edildiginde bilgi vermediler embriyo kaça bölündü kalitelimi kalitesizmi?şansım ne?sonradan ögrendimki ebriyom ikiye bölünmüş beşe sekize bölünenler daha şanslı olyomuş 12 gün sonra hst gittik bizi epey beklettiler sonucu tlfla verceklermiş...bekledik nihayet dr.karşımızda bize açıklama lütfunu gösterdi kalitesiz yumurtaymış mış da mış mış..ilaçsız denicez dediler yahu madem ilaçsız oluyo önce onu deneyin daha ucuz..olmadı sonra ilaçlıya başlansa olmazmıydı?6 milyar gitti ilaçsızda 4milyarı bulurmuş..varmı diye soran yok..açıkcası ben memnun kalmadım...üzgünüm.

demek insan eleştrilere degil kendi içinin ısındıgına önem vermesi gerkiyomuş onu anladım.irembedeki dr güler yüzlü sıcaktı ve birebir muhatabtılar hemşirelerle degil,smeyraartda ürologla görüşmek istedim yine karşıma hemşire çıktı neyse sorcagmı sordum cvb verdi peki ilaç kullanması gerkmezmi eşimin dedim eeee ürolog uzmanımıza sormanız gerek dediler hani?orda bi dr var uzakta gitmesekte görmesekte o dr bizim dr umuzdur....oldu yani ve koca hastahanede tek dr çalışıyor tüpbebek için bu inanılmaz bişey.zaman zamn diger dr ları soruyodum izinde dediler ama son günlerime yakın ögrendşmki ayrılmışlar.tek dr haliyle yorgun ve stresli ve hastalarına ayıracak zamanı yok.oradan dosyamı aldık baktım ebriyo granüllü yazıyo orada sölemmişlerdi kalitesiz miş tutsada düşük riski çokmuş internette okudm granüllü ne demek diye.bakalım şimdi başka biyer araştırıyorum.ilaçsız bi sistem okudum o konu üzerinde arştırıyorum yoruldum artık umudum ALLAH..

Herkese merhaba.Bende 2.denememde oğluma kavuştum.İlk denemem kent hast.İsrael aruh tarafından yapıldı fakat sonuç negatiff oldu maalesef.Çok yıprandım çok üzüldüm birdaha o hastaneyi o doktoru görmek dahi istemiyordum.Sonraa İrenbeyi duyduk Dr.Aral ÖZBAL.Ön görüşme için gittik herşeyi konuştuk işte dedim burası.Başladık tedaviye.O kadar zevkliydi ki süreç her kontrole heyecan ve istekle gidiyordum.Ben bu sefer başaracaktım hissettim.O kadar pozitif yaklaştılar ki olacapına beni inandırdılar.Olumlu sonucu aldık artık hamileydim.Kontrollere orda devam ettim.Doğumumu da doktorum yaptı.Herşey yolunda gitti.Oğlum şu an 7 aylık.ve ben 10 haftalık yine hamileyim:)))Bunun tıbbi bir açıklaması yok bu bir mucize ,Allahın bize bir hediyesi:))Sperm sayımız çooook düşük ama normal yolla hamile kaldım.Yine İrenbeye gidiyorum Aynı doktoruma.Umarım sağsalim mucizemi de kucağıma alırım.Aslında herşey boş Allahım ol derse olur bu kadar basit....

benim de doktorum aral bey :) 2009 haziranda ilk çocuğumu dünyaya getirdim.şimdi 2.ye hamileyim.o da mayıs2012 ye gelecek nasipse. tüp bebek için gitmedik biz aral beye.tavsiye ile gittik.ben hastası ve hastasının ailesi ile bu kadar iyi dialog kuran birisini daha görmedim.ailemizden biri gibi oldu.

irenbede karşılaşmak üzere :)

TÜP BEBEK YAPACAĞIZ İZMİR'DE EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE YAPIYORLAR MI? YAPTIRAN VARSA OLMA İHİTMALİ NASIL,GÜVENİLİR Mİ?FİYAT NASIL?
İZMİR'DE BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ TÜP BEBEK MERKEZLERİ NERESİ VE ÜCRETLERİ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM!:dance:
Slm tüp bebek ilaclari lazim sa tümü elimde var kendimize aldik gerek kalmadı 2,500 civari ilaclar
2,000bine birakiçam ihtiyaç olursa 05318916650

Back
X